Certhas Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Siteye reklam alınmış. Üst tarafta bir banner, arka kısımda da reklamlar var ve en altta da text olarak beş farklı reklam bulunuyor. Açıkçası benim görüşüm bu reklamlar sonucunda kazanılacak para siteyi geliştirmek için kullanılacaksa iyi olabilir ama tüm estetiğini de bozmuş durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 ne reklamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 bende sadece üstteki banner duruyor yandex kullanıyorum ve adblock'um bile yok sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 adam atar gider yaptı kitledi diğer konuyu güncelde duruyor hala. üstüne habire konu açıp kaşıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 reklem meklam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Çıkış yapınca reklam var bende. Giriş yapınca reklamsız kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?2,8085574 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar