Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 adet şükela sorun

-Deno-

Öne çıkan mesajlar

nisan başında baya bi desktop'ı upgradelemiştim, o gün bugündür bilgisayar her 10 açılıştan 9'unda kendini başta resetleyip öyle açılıyor.

sorun ne olabilir? bir de bsod oluyor belli aralıklarla, atıyorum 10 saat oyun oynuyorum hiç bişi olmuyo, youtube'da video izlerken çat gidiyo. hep de aynı hata olay görüntüleyicisinde.

gtx 770 taktığımda olmuştu, audio driver'lar birbiriyle çakışıyodu falan, sorunu çözmüştüm aygıt yöneticisinde bişileri remove edip, yeniden yüklenmesini engelleyerek gpedit'den.

şimdi normal 8.1 yüklü, gpedit'e erişimim yok. bi şekilde guide okudum falan yükledim bi gpedit, ama onda da istediğim ayarlara ulaşamıyorum.

ne yapmak lazım acep bu iki sorun için ?

hata kodu da şu,

- System
- Provider
[ Name] Microsoft-Windows-Kernel-Power
[ Guid] {331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4}

EventID 41

Version 3

Level 1

Task 63

Opcode 0

Keywords 0x8000000000000002

- TimeCreated
[ SystemTime] 2015-04-13T22:19:30.520393000Z

EventRecordID 2918

Correlation

- Execution
[ ProcessID] 4
[ ThreadID] 8

Channel System

Computer Deniz-PC

- Security
[ UserID] S-1-5-18

- EventData
BugcheckCode 30
BugcheckParameter1 0xffffffffc0000005
BugcheckParameter2 0xfffff80360da67e1
BugcheckParameter3 0x1
BugcheckParameter4 0xf0
SleepInProgress 0
PowerButtonTimestamp 0
BootAppStatus 0
Sosyal ağlarda paylaş

O pastelediğin hata anladığım kadarıyla bilgisayar lönk diye kapandı hacı diyor sadece, bana da oluyor çünkü biraz eşeledim oraları.

Asıl sebebini administrative events altından görebilirsin, bilgisayarın kapandığı saate yakın bir şeyler fail ediyor, ediyor, en sonunda bilgisayar eyytere bea deyip kilitleniyor.

Anakart ASUS değil mi?

AI Suite III yapıyo bendekileri, abv o programın, silsen de olmuyor, bir şekilde kalıyor bir yerlerde ve daha fazla BSOD yaratıyor, tüm bileşenleri ASUS un dediği yerlere yüklüyorum yine bokluk yapıyor.

En son, Scheduled Tasks ten ASUSDipAwayMode ve EzUpdate i çıkarttım, çünkü bu iki servisi başlatmaya çalışıp beceremediğinde BSOD yediğini gördüm. Anakart ASUS sa sen de deneyebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...