Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni bilgisayar almak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben yapıyorum hep.

eski pcde steam/steamapps/common klasörünü kopyala. yeni pcye steam kur. sonra kopyaladığın klasörü aynı yere at. steami aç oyunları kur. dosyaları tarayacak. bu kadar.
Mesaj tarihi:
o dediği yerdeki klasörü kopyala hard-diske at

indirmek istediğin oyunu önce steamden indirmeye başla
5-10 mb indirsin klasörünü yaratsın içindekileri yaratsın
steami kapat
dosyları üstüne yaz o oyunun, atıyorum cs, üstüne kopyala.
steami aç
verify integrity gibi bişi olması lazım onu yap
profit.
Mesaj tarihi:
şimdi dosyaları taşınabilir harddisk içine yedeklesem steamin backup özelliğini kullanarak ordan diğer bilgisayara atabilir miyim? internette diske atabilirsiniz diyor da taşınabilir harddiskle ilgili bir şey göremedim, bi de toplamı 105 gb oyunların hata yapmak istemiyorum
Mesaj tarihi:
kolektifinsan said:

şimdi dosyaları taşınabilir harddisk içine yedeklesem steamin backup özelliğini kullanarak ordan diğer bilgisayara atabilir miyim? internette diske atabilirsiniz diyor da taşınabilir harddiskle ilgili bir şey göremedim, bi de toplamı 105 gb oyunların hata yapmak istemiyorum

steam backup la al sonra import et en temiz yol bu hariciye de alırsın sana zaten 10 15 parçaya bölüp veriyor
Mesaj tarihi:
bilgisayarı aldım geldim ram istediğimden farklı anakart farklı power supply farklı işlemci fanı yok bi ekran kartı bi harddisk aynı elimde fiş yok sadece 3600 lira ödediğime dair belge var yarın geri götürücem bilgisayarı kabul etmezlerse tüketici mahkemesine gidebilir miyim onu da bilmiyorum
Mesaj tarihi:
gameekstradan aldım, edebilirsem iade edicem tanıdık diye ordan almıştık başka başka parçalar takmışlar üstüne taktıkları parçaların istediklerimle aynı seviye olduğunu iddia ediyorlar, madem öyle niye baştan söylemiyorsun şu şu parçaları takıcaz istedikleriniz yerine diye?
Mesaj tarihi:
kolektifinsan said:

gameekstradan aldım, edebilirsem iade edicem tanıdık diye ordan almıştık başka başka parçalar takmışlar üstüne taktıkları parçaların istediklerimle aynı seviye olduğunu iddia ediyorlar, madem öyle niye baştan söylemiyorsun şu şu parçaları takıcaz istedikleriniz yerine diye?

Sen yeni bilgisayar almamşsın ki yeni kazık yemişsin, millet vatana boşuna gitmiyor. İşi bilmiyorsan gideceksin vatana 200-300 fazla verceksin kafan rahat olacak
  • Yeni Oluştur...