Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 oha en çok bok attığım şey dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Beceremediğinden ağlıyorsun dotada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 çayıda içemediğimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 oyuna değil ki oyunculara atıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 bingildak said: benimde aklıma ilk o gelmişti, öyle bir yanıt bekliyordum. türk tesisatçı bu konuda expert olmuş böyle türk kardişlerine hizmet satıyor asdasd tahaaaaaaret zinciri Abi bundan dogali yok cunku en pahali sey el emegi. Bi saat pili degistirmeye 13 pound istiyo herifler. Pil bulmaya usenip sorduydum bi yere de aldigim cevapla hassize iygunleeer dediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Bright said: Sütlü çay da zevksizliğin doruk noktası. Aynen, İngilizlerden daha iyisi beklenmez zaten 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar