Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ahanda hatanın babsı

hellspe

Öne çıkan mesajlar

hata değil o be düpe düz okuyamama gelen oyun kapaklarının üstünü okuyamammış amcam :)[signature][hline]SatanJager[RE] ICQ
RedEye CLAN ruhunu yaşatan tek isim :)http://diablokiller.cjb.net ( yakında bir ara açılır bakılır )
Bayan X: Mangodan okul eteği aldım dur gösteriyim.*çantadan torba çıkarılır ilk bir s-shirt görülür*
aente : Eee hani etek? *kumaş parçası gösterilir*
aente : Etek nerde?
Bayan X : Etek bu!*bir kopulur yerlere yatılır*
aente : Anaaa! dükkanın adı iks asdasa*ölünür*
Sosyal ağlarda paylaş

Galiba 1 sene oldu. Milliyet'de half-life la ilgili bir yazı vardı. Yannız muhabir kızımız o kadar bi haberki araştırmalardan , gazetecilikten, 8 yaşında çocuğun ağzından duyduğu kelimeyi türkçeye çevirip haber yaptı bide..
"İşte gençlerimizin hali. Gerçek yaşamda ulaşamadığı üst noktayı High-Life adlı oyunda doldurmaya çalışıyorlar.. hede hödö.."[signature][hline]AAL'05
Birine nah çektiğinde, diğer 4 parmağınında seni işaret ettiğini unutma! Hatta iki elle çekersen 8 parmak falan oluyo. Keşke ayaklarımızlada nah çekebilseydik.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ardeth, 23 Ocak 2005 04:16 tarihinde demiş ki:
Ben Medieval Total wara
Medi-Evil TotalWar yazıldığını gördüm

e bu da gusel :)[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ark gaziemirde oturuyordu. Onların kafeye 2048 adsl gelmişti. Onlara gittiğimde gördüm camekanda kocaman:

"İnternetin Farrarisi Geldi" yazıyordu da öhöö çıkın pazara çankayaya dolu var böyle bunlar ne ki[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kırklarelide:
sidi çekimi yapılır dıp-tıs müzik bulunur yazıodu bi dükkanda :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...