Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Laptopumun ısınma sorununa hardware olarak hiçbirşey engel olamadı malesef, fan tertemiz, termal macun ve pad leri güzel güzel şeyettiysemde yetmedi. Guru3D nin nvidia inspectoru veya msi afterburner la biraz underclock yapınca işler geçici olarak düzeliyor ancak birkaç dakika sonra oyunlar ayarları varsayılan haline geri döndürüveriyor. Bunu durdurmak istiyorum kalıcı olarak. Nvidia denetim masasını update edene kadar düzgündü şimdi performance tabı falan kayboldu. Cinnet geçirezaaaaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Dur de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 biostan yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 biostan yapsam olur gibi geliyor bana da evet, biostan geliyorum şimdi bulamadım clock ayarlarını, google kasayım biraz (dell xps L502X galaksinin en tırt aleti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Gpu ya bios atiliyosa yaz biosu at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 o nasıl yapılıyor bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 O zaman yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Laptop gpu bios editoru bulunmaz zaten. Afterburner i her restartta clocklu calismasi ayarini actiysan sikinti olmamasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar