Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Laptopumun ısınma sorununa hardware olarak hiçbirşey engel olamadı malesef, fan tertemiz, termal macun ve pad leri güzel güzel şeyettiysemde yetmedi. Guru3D nin nvidia inspectoru veya msi afterburner la biraz underclock yapınca işler geçici olarak düzeliyor ancak birkaç dakika sonra oyunlar ayarları varsayılan haline geri döndürüveriyor. Bunu durdurmak istiyorum kalıcı olarak. Nvidia denetim masasını update edene kadar düzgündü şimdi performance tabı falan kayboldu. Cinnet geçirezaaaaam.
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 biostan yapsam olur gibi geliyor bana da evet, biostan geliyorum şimdi bulamadım clock ayarlarını, google kasayım biraz (dell xps L502X galaksinin en tırt aleti)
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 o nasıl yapılıyor bilmiyorum :D
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Laptop gpu bios editoru bulunmaz zaten. Afterburner i her restartta clocklu calismasi ayarini actiysan sikinti olmamasi lazim
Öne çıkan mesajlar