Xht Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Selam, Yaklaşık 1 ay önce satın aldığım ancak hala fatura ettirmediğim BENQ monitörde çıkan piksel hatası yüzünden garanti kapsamına almadılar, sebebi ise kutuyu atmış olmam. Dolayısıyla aldığım yerde bu monitörü iade edemiyoruz, satın almak zorundasın diyor. Şimdi 2 seçeneğim var; 1) Kutusunu birinden bulup satın almak ve iade etmek 2) Aynı monitörün "0" halini burdan birine ucuza satıp kutusunu ondan almak. Eğer kutusu olan biri yok ise; Monitörün fiyatı : 470 TL olarak gösteriliyor.(http://www.gameekstra.com/Benq-GL2460-2Ms-24-Full-Hd-Dvi-Siyah-Led-Monitor,PR-4327.html) Buradan bu monitörü almak isteyen var ise; 170 TLsini ben karşılayayım, kutusunu bana versin, bende kendimde olan piksel hatalı monitörü iade edebileyim. Not : Almadan hata var mı diye bakabiliyormuşunuz. Umarım anlatabilmişimdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 220 liraya sana direk kutuyu satayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 senko said: 220 liraya sana direk kutuyu satayım? Kutunun resmini çekip pm olarak atabilir misin? En son çare zararın dibine vurup senden almak olacak. Kutu atan aklımı.. 5 ölü piksel olmadığı sürece garanti vermiyolarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 o ürüne ait kutu olmazsa almazlar sanırım. zira kutuda da seri no vs vs yazıyor. bu tip aletlerde 2 ay atmayın kutuyu derler. sana dememişlerse kötü tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Şimdi öğrendim bende, seri numarası yazıyormuş. Ya ultra saçma, daha fatura ettirmedim bile ürünü. Ölü piksel var işte napcan kutuyu dedik, 5 ölü piksel olmadan değişmiyoruz dediler. BENQ FU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Kutuyu attığın için ayıplı mal statüsünde mi almıyorlar? Çünkü aldığında 1 piksel bile olsa değişiyor artık kanunu editlemişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Kutu olayıyla ilgili nereden bilgilendirme bulabilirim? Kutuyu attığım için ölü piksel sayısı en az "5" olmalıymış. Kutuyu atmasam direk fatura kestirip, müşteri ürünü aldı baktı ölü piksel var iade etti diyip halledebilecektik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Bence sen bi tüketici mahkemesine falan git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 tuketici mahkemesine fln gitme kullan gitsin monitoru 2 tane olu pixelden nolcak te allaam yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 2-3 tane de sen öldür yolla o zaman direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 lanet et ve kendi monitörünü üret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 aldinig elektronik urunlerin kutusunu en az 1 ay tutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 300 liraya sifir monitor alicam diye seviniyodum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xht Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 LOL & CS GO gibi oyunlarda 60 FPS üstüne çıktığında ekran titreme yapıyor. Bütün serisinde var bu modelin. Bundan dolayı garantiye sokmaya calısıyorum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar