_Rave Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 calimero said: _Rave said: calimero said: abi sinir bozucu oluyorsunuz bak yine, yok dikkatli izleyici yok casual izleyici. abicim ben de izlerken aklıma gelmiş olabilir taaa 2. sezonda izleyip aklımda kalmış olabilir. red eğer ilk sezondan jon snow teorisini biliyorduysa ben de ned stark reborn'um bu kadar diyeceğim. cersei olayında da tahmin edebilirsin edemeyebilirsin, kendine saklarsın abi tahmini ya da bak çok basit bir çözümü var TEORİ BAŞLIĞI, bitti gitti. tahminse de ben kendi dumanımı çekmek istiyorum başkasının dumanını değil. hayır yani her şeyi bu başlık altında paylaşıcaz diye neden tutturuyosunuz onu anlamıyorum ben, ya da anlıyorum da saçma geliyor. sen milletin teorisini okuyacam diye niye tutturuyosun ben onu anlamıyorum.ben başka topiğe kendi fikrimi yazıcam diye gidiceğime sen bu topiği okuma daha basit değilmi? babamın forumu gibi millete spoiler vermediği halde ne yazıp ne yazamayacağı hakkında ahkam kesemessin birader kusura bakma. r+l=j teorisinden sonucu eğer araştırmassanız dizi izleyicisi olarak çıkarmanız çok çok zor.gelip bu yazıldı diye spoil edildi demeyin.eğer biliyorsanız sonucu araştırmışsınızdır.bukadar basit. kardeş r+l'yi kendim okudum zaten. burası dizi başlığı değil mi? dizi başlıklarında sağdan soldan duyduğun teoriler değil ya 1 bölüm sonrası için kendi tahminin ya da bölüm eleştirisi övgüsü anlamadığın noktaların sorgusu yapılır. La gidin öte başlık açın aaaaa bi de gelmiş sen neden okun depduru bana burda. bana göster başka bi dizi başlığı bu başlık gibi teori dönsün. yok arkadaşım yok, üstteki arkadaşın dediği gibi leak'leri okuyup bize gelip tatava yapmayın biz çok zekiyiz diye. 7. sezonda teori başlığında tartışırsınız artık übermensch zekanızla çözdüklerinizi. r+l=j i okumuş adam sonra gelip burda yazdınızda ben okudum diye zırlıyor.açılımı asla spo içinde bile yazılmadı burda.nette gidip araştırdıysan kendi ayağına sıkmışsın.o senin derdin. ayrıca 7.sezona gerek yok.şuan yazabilirim bi sonraki sezon neler olucağı hakkında bikaç teori.canım isterse.yasaklada görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 _Rave said: varysin ''little bird''leri yokmu? her bi bokunu yaptırdığı.onlarla tyrion veya danye mesaj yollıyamıyormu? ''fire and blood''diyip sahne kesildiğinde kimsenin allianceın kurulduğu yönünde bi şüphesi kaldığını sanmıyorum ayrıca. Daha once yazdıgımın bir kısmını c/p liycem Bunları bilmesini saglayacak sey varys in donmesi ya da 'aracılarla' bilgi yollaması lazımki bu bilgiyi 'aracılarla' yollamak istemeyebilirsin de. Little birds = compromised. King's landingdekileri qyburn caldı. Daha ne kadar genisledi bunun etkisi bilmiyoruz. Saldıracakları adamların Dany nin 2 aile ile isbirligi yaptıgını ve westerosa saldırmak uzere oldugu bilgisini ogrenmemesi daha islerine gelmez mi? Ya da en azından bunu ogrenme ihtimalini dusurmek? Yani boyle degerli bir bilgiyi kendisi tasıması gayet mantıklı degil mi? Tabiki alliance ın kuruldugunu dusunuyoruz ama o sahne kesinlestiriyor. Sadece alliance ın westeros tarafından degil. Dany tarafından onaylandıgını da gosteriyor. Dany cıkıp 'Westerosta kimseye ihtiyacım yok hepsini s.kcem' de diyemez miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 _Rave said: Nigger_of_the_sand said: Cersei'nin Qyburn'e ne sordugunu bilmiyorduk, herhangi birseyi dogruluyor olabilirdi. Tyrion septin altindaki wildfirein orada kaldigini soylemedi sonucta, Tyrion'un oldugunu bildigi birseyin surpriz gibi arastirilacagini dusunmez izleyici. Bence leakleri okumayan adam oradaki bagi kurmaz yani. 1-flashbacklerde wildfire-burn'em all göze sokuluyor.o patlama olmadı ve gelecekten görüyor onu bran. 2-cerseinin iki kelimesinden biri ''i'll burn cities to the ground'' 3-trial by combat ortadan kalkınca cerceinin işine yarayabilecek başka bi ''rumor''yok. 4-tyrion danynin babasından bağsederken şuraya şuraya wildfire koyup şehri yokedecekti diyor.sept of baelorun altında olduğunu ayrıca belirtiyor. daha da vardır.ilk aklıma gelenler bunlar.leakleri okumadan direk bölümü izlerkende aklıma direk wildfire gelmişti.dikkatli izleyici hemen çıkarır bu sonucu.casual izleyiciysende takmıcan milletin teorisini 1- Flashbacki izlerken o patlamanin henuz olmadigini bilmiyoruz 2- Cersei lafin gelisi de soyluyor olabilir onu. 3&4- Maden Tyrion bunu anlatiyor, sehrin altina sehri yok edecek kadar bomba yerlestirildigi bilindigine gore kimse onlarin orada birakildigini dusunmez. Siz yine de boyle dusunup, leaklerden bagimsiz olarak tutturmus olun. Yine de izleyicinin birlestirmesi istenen noktalar ile noktalari bulup cikarip birlestirip, sonra bunu digerlerine yaymak arasinda fark olabiliyor. Sonunda cok fena twist yediginiz bir filmi hayal edin, bu twist filmi beraber izlediginiz arkadasinizin icine dogsa ve arkadasiniz bunu zamanindan once dillendirse zevkiniz kacardi degil mi? Kimi teoriler benim icin de barizdi, kimisi de gerceklesene kadar duydugumu unutmustum. Ama diziyi bizimle beraber izleyenlerin aldigi zevki azaltmamak icin teorileri dillendirmekte bir olcu olmasini savunmaktayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 varys herşeyiyle güveniyor o kuşlarına.öyle bilgi sızdırabilicek bi ağ değil varysinki.kusura bakma ama hiç bi logic yok gidip gelip gemiyle tekrar gitmek için yolda olmasının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Varys in kusları suan Qyburn e hizmet ediyor. Sen diyorsunki Varys her seyleriyle kuslarına guveniyor. Olabilir mi boyle bisey ya? Sen kusura bakma da sadece tatava yapıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Nigger_of_the_sand said: _Rave said: Nigger_of_the_sand said: Cersei'nin Qyburn'e ne sordugunu bilmiyorduk, herhangi birseyi dogruluyor olabilirdi. Tyrion septin altindaki wildfirein orada kaldigini soylemedi sonucta, Tyrion'un oldugunu bildigi birseyin surpriz gibi arastirilacagini dusunmez izleyici. Bence leakleri okumayan adam oradaki bagi kurmaz yani. 1-flashbacklerde wildfire-burn'em all göze sokuluyor.o patlama olmadı ve gelecekten görüyor onu bran. 2-cerseinin iki kelimesinden biri ''i'll burn cities to the ground'' 3-trial by combat ortadan kalkınca cerceinin işine yarayabilecek başka bi ''rumor''yok. 4-tyrion danynin babasından bağsederken şuraya şuraya wildfire koyup şehri yokedecekti diyor.sept of baelorun altında olduğunu ayrıca belirtiyor. daha da vardır.ilk aklıma gelenler bunlar.leakleri okumadan direk bölümü izlerkende aklıma direk wildfire gelmişti.dikkatli izleyici hemen çıkarır bu sonucu.casual izleyiciysende takmıcan milletin teorisini 1- Flashbacki izlerken o patlamanin henuz olmadigini bilmiyoruz 2- Cersei lafin gelisi de soyluyor olabilir onu. 3&4- Maden Tyrion bunu anlatiyor, sehrin altina sehri yok edecek kadar bomba yerlestirildigi bilindigine gore kimse onlarin orada birakildigini dusunmez. Siz yine de boyle dusunup, leaklerden bagimsiz olarak tutturmus olun. Yine de izleyicinin birlestirmesi istenen noktalar ile noktalari bulup cikarip birlestirip, sonra bunu digerlerine yaymak arasinda fark olabiliyor. Sonunda cok fena twist yediginiz bir filmi hayal edin, bu twist filmi beraber izlediginiz arkadasinizin icine dogsa ve arkadasiniz bunu zamanindan once dillendirse zevkiniz kacardi degil mi? Kimi teoriler benim icin de barizdi, kimisi de gerceklesene kadar duydugumu unutmustum. Ama diziyi bizimle beraber izleyenlerin aldigi zevki azaltmamak icin teorileri dillendirmekte bir olcu olmasini savunmaktayim. bu sezon kaç tane teori yazıldı? birsürü dimi? sadece cercei teorisi tuttu diye topiği ''teori yazmak yasak''a çevirtmek tam 3.dünya ülkesi tv izleyicisi kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Off-topic olarak Lady Mormont Bence internette yazarken bu karakteri sevmiyormus rpsi yapilmali ki inadina cikarmasinlar diziden. Yoksa sevdigimizi anlarsa bu sisko ayilara parcalatir kizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 _Rave said: bu sezon kaç tane teori yazıldı? birsürü dimi? sadece cercei teorisi tuttu diye topiği ''teori yazmak yasak''a çevirtmek tam 3.dünya ülkesi tv izleyicisi kafası. Bak tutan teorinin hangisi oldugunu soyleyerek bile spoiler vermissin. Ben spoilera aldim bu cevabi yazarken, sen de al. Ortada bir suru teori olmasi, okuyanin hepsini okudugu anlamina gelmiyor. Adam tutacak olani okur, aklinda kalir, dizide o olayi bekleyerek izler mesela. Dedigime cikiyor; sizlere malum olan sey dizinin anlatimina gore bariz olmayabilir. Ben teori yazmak yasaklansin da demedim. Baskasinin alacagi zevki baltalayabilir, bir olcusu olmali dedim. Teori uretmeyelim demiyorum, butun olasiliklari hesaplarken baskasi uzerinde nasil bir etkisi olacagi dusunulmeli diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 dizinin daha yarısındayım da hayatımda bu kadar iğrenç feminist ajanda ittirmesi görmedim ya inanılmaz rahatsız oldum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 calimero said: @rave abi yasaklamıyoruz ki, öyle bi yetkim de niyetim de yok. açık açık diyorum. Başka başlık açalım kardeş kardeş herkes mutlu olsun diye. diğer teorileri bilmiyorum, cleganebowl gözüme çarptı ama okumadım özellikle. bana denk gelen 2 teori ki zaten bu jon'un teorisi grand theory, diğeri de bu bölüm başlangıç sahnesi ikisi son bölümün en baba sahneleriydi. keşke bilmeseydim diyorum, daha keyif alırdım. tommen'i tahmin edemedim, okumamıştım misal. o su serpti biraz. dizi tartışması teori üretmek üzerine olur zaten.senin bu topikte ne okumak istediğini ben halen anlayamadım.ayrıca okadar teoriden bitanesi tuttu diye teori yazmayı ''yasaklamak'' tartışılıcak bişey değil.daha fazlada tartışmıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 millete gidin dizi teorileriniz için başlık açın diyeceğinize siz gidin açın bi başlık, bu kadar yazana kadar açardınız 10 kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 calimero said: @rave abi yasaklamıyoruz ki, öyle bi yetkim de niyetim de yok. açık açık diyorum. Başka başlık açalım kardeş kardeş herkes mutlu olsun diye. diğer teorileri bilmiyorum, cleganebowl gözüme çarptı ama okumadım özellikle. bana denk gelen 2 teori ki zaten bu jon'un teorisi grand theory, diğeri de bu bölüm başlangıç sahnesi ikisi son bölümün en baba sahneleriydi. keşke bilmeseydim diyorum, daha keyif alırdım. tommen'i tahmin edemedim, okumamıştım misal. o su serpti biraz. Rave bak insan gibi bunu yazdım tutmuş 7. Sezondan teori yazarım yasakla da gör bakalım diyorsun. Cidden değişik kafalar. Yorum yapmıyorum, yönetim kararını versin eğer bu topic te teori tartışılacaksa girmeyeceğim yeni başlığı da açarım isteyen gelir orada son bölümde ne oldu onu tartışır. Yeni bölüm trailerina göre hype yapar falan. R+L yi okudum ve hata yapmışım diyorum, tekrar okumak istemiyorum başka teori diyorum bu sezonun bu kadar teoriye göre gideceğini bilmiyordum diyorum. Ama hala, bi saldırma bi ben haklıyım kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Nigger_of_the_sand said: _Rave said: bu sezon kaç tane teori yazıldı? birsürü dimi? sadece cercei teorisi tuttu diye topiği ''teori yazmak yasak''a çevirtmek tam 3.dünya ülkesi tv izleyicisi kafası. Bak tutan teorinin hangisi oldugunu soyleyerek bile spoiler vermissin. Ben spoilera aldim bu cevabi yazarken, sen de al. Ortada bir suru teori olmasi, okuyanin hepsini okudugu anlamina gelmiyor. Adam tutacak olani okur, aklinda kalir, dizide o olayi bekleyerek izler mesela. Dedigime cikiyor; sizlere malum olan sey dizinin anlatimina gore bariz olmayabilir. Ben teori yazmak yasaklansin da demedim. Baskasinin alacagi zevki baltalayabilir, bir olcusu olmali dedim. Teori uretmeyelim demiyorum, butun olasiliklari hesaplarken baskasi uzerinde nasil bir etkisi olacagi dusunulmeli diyorum. abi izlediğimiz şey bi dizi.eğer detaycı ve dikkatli bi izleyiciysem ve birşey yakalarsam bunu biri rahatsız olur olayı çözdüğümden diyerek yazmakta tereddüt etmem mi gerekiyor?hayır bak ne kitaptan referans alıyorum ne internette duyduklarımdan ne bişey.gelip şu şu oldu ben bu çıkarımı çıkardım bence bu olucak yazıyorum.mesela ben jon bence canlanmıyacak grrm gandalf hakkında atıp tuttu demiştim.buda teori.eğer ki bu tutsa rahatsızlıkmı vericekti? ben bunu yazmadan önce düşünmemmi lazım. okumak zorunda değilsiniz ayrıca milletin teorisini.ama insanların got hakkında en çok sevdiği şey zaten pek tahmin edilebilir olmadığı için teori üretmek ve karşılaştırmak.forum dediğin bu zaten.iyi bölümdü yazısını okumak için bu topiğe giriyosanız o başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 calimero said: calimero said: @rave abi yasaklamıyoruz ki, öyle bi yetkim de niyetim de yok. açık açık diyorum. Başka başlık açalım kardeş kardeş herkes mutlu olsun diye. diğer teorileri bilmiyorum, cleganebowl gözüme çarptı ama okumadım özellikle. bana denk gelen 2 teori ki zaten bu jon'un teorisi grand theory, diğeri de bu bölüm başlangıç sahnesi ikisi son bölümün en baba sahneleriydi. keşke bilmeseydim diyorum, daha keyif alırdım. tommen'i tahmin edemedim, okumamıştım misal. o su serpti biraz. Rave bak insan gibi bunu yazdım tutmuş 7. Sezondan teori yazarım yasakla da gör bakalım diyorsun. Cidden değişik kafalar. Yorum yapmıyorum, yönetim kararını versin eğer bu topic te teori tartışılacaksa girmeyeceğim yeni başlığı da açarım isteyen gelir orada son bölümde ne oldu onu tartışır. Yeni bölüm trailerina göre hype yapar falan. R+L yi okudum ve hata yapmışım diyorum, tekrar okumak istemiyorum başka teori diyorum bu sezonun bu kadar teoriye göre gideceğini bilmiyordum diyorum. Ama hala, bi saldırma bi ben haklıyım kafası. sdfs dur alınma o mesajını okumamıştım yazarken.öncekine hitabendi o.hermeyse bi sonuca varmıyor tartışma ikimizde mutlak haklıyız kafasındayken zaten ama dediğim gibi çok fazla foreshadowing yapılan bi teori tuttu diye milletin 152480 tane saçma sapan teorisini yazmasını başka topikte yapmasını istememelisiniz abi.tek dediğim bu.gidip nette okuyup buraya spoilera belirtmeden yazanın ayrıca aklına tüküriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 super bolumdu (tu) ufak tefek seylere takilmamak lazim. olmus bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Off ne agladiniz yeter lan. Son bölümü izlemeden girme iste diziye. Sayfalardir sacma sapan kavgalariniz. 6x10 harikaydi. Tek kelimeyle dizinin en iyi bölümlerinden. Margaery sana nasil kiydilar yaa... kiyamam ben ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 _Rave said: abi izlediğimiz şey bi dizi.eğer detaycı ve dikkatli bi izleyiciysem ve birşey yakalarsam bunu biri rahatsız olur olayı çözdüğümden diyerek yazmakta tereddüt etmem mi gerekiyor?hayır bak ne kitaptan referans alıyorum ne internette duyduklarımdan ne bişey.gelip şu şu oldu ben bu çıkarımı çıkardım bence bu olucak yazıyorum.mesela ben jon bence canlanmıyacak grrm gandalf hakkında atıp tuttu demiştim.buda teori.eğer ki bu tutsa rahatsızlıkmı vericekti? ben bunu yazmadan önce düşünmemmi lazım. okumak zorunda değilsiniz ayrıca milletin teorisini.ama insanların got hakkında en çok sevdiği şey zaten pek tahmin edilebilir olmadığı için teori üretmek ve karşılaştırmak.forum dediğin bu zaten.iyi bölümdü yazısını okumak için bu topiğe giriyosanız o başka. Olen bir karakter icin "bence canlanmayacak" demek ile olay akisi vermek farkli seyler. Izleyen herkes asagi yukari o sirada ayni secenekler arasinda gidip geliyorsa zaten senin kattigin yorum da dogal oluyor. Sana malum olan seyin anlatima gore bariz olup olmamasi arasindaki farka 3 kere dikkat cekiyorum su an. Neden israrla "yakaladigim seyleri yazamayacak miyim" pozisyonu aldigini anlamiyorum, ben yazma demedim. Baskalari uzerinde nasil etkisi olabileceginden bahsettim. Hay hay istemeyen okumasin teorilerinizi. Bu konuda insanlara bir secenek verilseydi, istemeyen de okumayabilirdi mesela. Okuyan kisi teori ve bolum hakkindaki yorumlar arasinda secenek yapabilse idi, istemeyen istemedigi seyi okumazdi. Yine dedigim gibi, sonunda twist yedigin bir filmi dusun ve yanindaki arkadasin bu twisti daha once farkedip dile getirse ne olurdu sonra bunu hayal et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Komutan said: GERGE said: 5. kitaba kadar okudum ama diziyi izlemedim. Ilk 5 kitap ile dizinin farklarini anlatan bir yer biliyor musunuz? 6. sezonu izleyeyim bari. Genel olarak, ilk dört sezon kitaplara oldukça sadık. Elbette bazı farklar var; mesela bazı yan karakterler dizide yok. Bu sezonlar büyük ölçüde ilk üç kitaba tekabül ediyor. 5. ve 6. sezonlar ise kitaplardan epey farklı. 1. sezondan sonrası baya baya değişik bence izlesin, sonra bu karakter nabıyo lan burda falan der direk 6. sezondan başlarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 insan başkasının teorisini genelde mantıklı bulursa hemen kendine benimsiyor zaten.mantıksız bulursada yine şoke oluyor aynı şekilde.ayrıca sen dikkatli olunsun diyorsun calimero direk başka topiğe yazsınlar diyor.direk senin fikrine hitaben yazmıyorum dediğimi,genelliyorum ikinize.ha millet teorisini spoda belirtip yazsa güzel olmazmı olur gayet.yasaklamaya benim bukadar tepkim. neyse hala cevap yazıyorumda piç etmiyelim topiği.başkasına saygısı olan spoda belirterek yazsın,öküz olanda direk masaya vursun. herneyse işin kötüsü winds of winter çıkar muhtemelen artık yeni sezona.teori değil asıl problem 7.sezonda.heryerden spo yağıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 l y a n n a m o r m o n t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 _Rave said: insan başkasının teorisini genelde mantıklı bulursa hemen kendine benimsiyor zaten.mantıksız bulursada yine şoke oluyor aynı şekilde.ayrıca sen dikkatli olunsun diyorsun calimero direk başka topiğe yazsınlar diyor.direk senin fikrine hitaben yazmıyorum dediğimi,genelliyorum ikinize.ha millet teorisini spoda belirtip yazsa güzel olmazmı olur gayet.yasaklamaya benim bukadar tepkim. neyse hala cevap yazıyorumda piç etmiyelim topiği.başkasına saygısı olan spoda belirterek yazsın,öküz olanda direk masaya vursun. herneyse işin kötüsü winds of winter çıkar muhtemelen artık yeni sezona.teori değil asıl problem 7.sezonda.heryerden spo yağıcak. ben de spo'da yazın dedim 10 kere. ama görüldü ki uyan eden yok o yüzden başlık olayını belirttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 20 sayfa ne agladin spo spo diye girmezsin thread e plur biter lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Çıkıntılık yapma kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 milletin tahmini doğru çıktı diye mi tartışıyosunuz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 ki wildfiredan bahsediyosanız baya gözümüze soktular, şaşırmadık bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar