Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Herkes baba parasıyla almıyor, yeri geliyor maaşının yarısını krediye yatırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 kimisi evladiyelik alıyor arabayı kimisi 2 senede bir değiştirmelik aynı yaklaşım tekonlojik cihazlarda da var, ben 2 senede bir telefon değiştirenleri anlamıyorum mesela, telefonum bozulmadıkça değiştirmiyordum en son 2012 ekimde 5800 dan nexus 4 e geçtim o da akıllı telefona geçmem gerektiği için artık bu telefonu da bozulana kadar kullanacam. ha yeri geliyor çekiç niyetine kullanıyorum o yüzden kullanım ömrü 1 sene falan kalmış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 o eskidendi diyorlar..yani gecen sene araba satislari durup bir anda tavan yapti hala yok cekiyorlar sifir arabalar..simdi birde ford vs grevi..1-2 sene stok indirim filan beklemeyin..arti tabi dolar euro..malum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Adamlar bu durum üzerine araç kiralama sistemi kurmuş. filo olarak vw marka araçları liste fiyatından daha ucuza alıp 10k km kiraya veriyorlar sonra DOD üzerinden sıfır km fiyatına satıyorlar. Filo indirimiyle kiradan gelen de mis gibi kar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 kzpmaza said: Sifir araba almak icin en uygun zaman ne zaman biri soylesin hic alakam yok arabalarla? çeyrekler. artık otomotiv sektöründe senelik değil çeyreklik hedefler oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Model (*4) Golf 1.4 TSI BMT 122 PS Donanım Comfortline Golf 1.4 TSİ Comfortline Opak Renk Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (*1-2-3-8) 63.900 TL Net Fiyat 36.772,36 TL Ötv (%45)(%90) (*5) 16.547,56 TL KDV (%18) (*5) 9.597,58 TL şu olayın olduğu ülkede sıfır araba haram bizlere... Olayı daha net açıkliim Bu golf ü alırken birde şunu devletimize alıyorsunuz http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-cliooooooo-216410163/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 araba üretsen bu kadar kar edemiyorsun türkiye çok zeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Üst mesajdaki linkteki aracım km si inandırıcı gelmedi. 8 senede 19k km Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 fenn said: Üst mesajdaki linkteki aracım km si inandırıcı gelmedi. 8 senede 19k km zaten ordaki maksat devlete aaç hediye ettiğimizi göstermekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 bir de devletim bagislarla??? makam araci vs aliyor ki eglencelik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Katibim said: fenn said: Üst mesajdaki linkteki aracım km si inandırıcı gelmedi. 8 senede 19k km zaten ordaki maksat devlete aaç hediye ettiğimizi göstermekti. Orası öyle zaten. Hatta zamanında toyota corolla 15 bine üretilirken 45 bine satılıyordu falan. 3 araba alıyorsun 2 si devlete durumu vardı Şimdi durum nasıl güncellendi merak bile etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 istanbul için bakarsak dahada arttırsınlar şu vergiyi ya. ulan akşam işe dönüş trafiğinde 500.000'lik arabayla napıyonuz mk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 fenn said: Üst mesajdaki linkteki aracım km si inandırıcı gelmedi. 8 senede 19k km rektifiyedir abi nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 hic mi bulunmuyor yahu 1.el araba? bulunmuyorsa da ne kadar bekletiyolar gelene kadar? galeri daha iyi vade falan veriyo olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 VW'de çok bekliyorsun 3 aydan başlıyor diyorlar. Yine VW grubunda Skoda ve Seat daha az ama yine bekletiliyorsun. Veya gideceksin, istediğini değil olanı alacaksın. Çok adam var, elinde liste ile gidiyor, bunu şunu istiyorum diye, sonra bayiden siyah isterken beyaz, düz isterken otomatik alıp çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Birde o var değil mi, eşşek yüküyle para veriyorsun ama birde sıra bekliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 sunthewhich said: VW'de çok bekliyorsun 3 aydan başlıyor diyorlar. Yine VW grubunda Skoda ve Seat daha az ama yine bekletiliyorsun. Veya gideceksin, istediğini değil olanı alacaksın. Çok adam var, elinde liste ile gidiyor, bunu şunu istiyorum diye, sonra bayiden siyah isterken beyaz, düz isterken otomatik alıp çıkıyor. arkadaş şu hususta çok çok çok haklı... bizzat yaşadığım olay Beyaz renkli düz caddy alacaktım ne olduğunu anlamadan siyah otomatik alıp çıktım Ama otomatikte güzel be aga :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar