Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sıyırıyorum sanırım.

Saeros

Öne çıkan mesajlar

son günlerde birçok olay yaşadım beni üzmüş olan, sinirlerimi bozmuş olan. bugün arkadaşımla dolaşırken bir anda kendimi sessiz sessiz ağlarken buldum. az önce dandik bir oyun cd'min arkadaşımda kaldığını farkettiğimde neredeyse ağlayacaktım. gittikçe kafayı sıyırıyorum sanırım. aslında bu tarz bir topic açmam bile bunu gösteriyor. duygularım ve düşüncelerim o kadar karışık ki, şiir, yazı bile yazamıyorum. ifade bile edemiyorum kendi doğru dürüst. "tavsiyeleriniz?" demek isterdim, ama sanmıyorum işime yarayacak bir tavsiye gelsin. bunu bile bile topic açıyorum, ki hiç yapmadığım şeydir; çözülmeyeceğini bildiğim halde başımdaki bir sorundan yakınmak. ama belki de bunu sadece paylaşmam lazım çözmek, en azından hafifletmek için ve ben de sizlerle paylaşıyorum. mazur görün. iyi günler dilerim.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Sosyal ağlarda paylaş

2 ay önce aynı durumu yaşıyordum.Çok kötü birşey ve yavaş yavaş tekrar başlamaya başladı bendede bun depresyon deniyor.Harbiden insan bi müddet sonra delirdiğini düşünüyor.Bence bir müdted tamemen bilgisayardan uzak dur.Alakası yok deme sadece bir tavsiye...Sürekli gez ve asla yalnız kalmamaya çalış...Yeni şeyler yapmaya başla daha önce hiç yamadığın şeyler.Hiç kimsenin yapmadığı bir spor dalını öğrenmeye çalış.Bol bol kitap oku.Başka türlü atlatabileceğini zannetmiorum.Veya psikolojik yardım alabilirsin...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya$la alakasi yok.. 17-18 yasindaki cogu insan hic sorunsuz , lay lay bi sekilde yasar.. ve bu insanin yasadiklari olaylarla alakali bisey 30 yasindaki birisinin basinada gelir...[signature][hline]Sell me to infection, it is only for the weak
No need for sympathy, the misery that is me..!
Sell me to infection, it is only for the weak
On bleeding knees, I accept my fate..!
Sosyal ağlarda paylaş

şu son olaylar silsilesinden önceki halim şuydu, evde depresif, okulda lay lay lom. sosyal çevre içerisinde gayet aktiftim yani. insanlara sınırsız hoşgörülüydüm her zaman, güleryüzlüydüm, vs. fakat şimdi sevdiğim insanları bile terslediğim oluyor istemeden. bir anda ortamdan kopuveriyorum.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kayip_cocuk, 22 Ocak 2005 20:58 tarihinde demiş ki:
boşver abi hiç üzülme ... Bunlar bence normal şeyler .. sana şunu tavsiye edebilirim .. al arkadaşlarını falan gidin söyle sinamaya falan .. dağıtın biraz.. sonra düzelirsin merak etme .. :)

yok daha bugün yaptım o dediğini zaten, pek bir işe yaramadı açıkçası.

bugün yeni bir kitap aldım, onu okumaya çalışacağım horrible. sağol.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!

[Bu mesaj Saeros tarafından 22 Ocak 2005 21:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ergenlikteysen herşeye hazırlıklı ol sağın solun belli olmaz.. ben bi kere fıkra anlattıklarında ağlamıştım.. sıyırmışım demekki :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

saeros büyütülecek bir şey değil bence bu benim başıma bir çok kez geldi gelecektirde bende bazen kendimi çaresi z bomboş hissediyorum atasım geliyor kendimi bir yerden oda olmuyor daha sonra bunlarnı geçici olduğunu anladım.takmıyorum fazla.sadece dinlenme ile geçiriyorum vaktimi böyle zamanlarda.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Sosyal ağlarda paylaş

Hepimizin basına gelmiyo mu, basına gelen olaylar vs... Hobi ile de cok alakası yok bence gunu dolu olan insanlar depresyona girmiyolar mı sanki. Ama dısarı cıkmak iyidir boyle durumlarda yalnız kalmamaya bak cok fazla zamanla gecer.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

bende bi ara habire ağlar olmuştum. bak şimdi normalim.

ayrıca içinden ağlamak geldiğinde herşeyi bi yana bırakıp ağla abijim. en güzel olaylardan biri ağlamak bence[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
SWG : Heyd Spinner (Tatilde)
CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 25

---
[b] Mustafa Kemal Atatürk demişki... (Ahh erken gittin Atam)
Sosyal ağlarda paylaş

ağla, daıt, takma kimseyi, hayatını yaşa derler ya.. o işte.
bu zamanlarda en güzel yapılabilecek şeylerdir..içinde olduun udurm şu an bendede var..fakat ben yapamıyorum ne diim belki sen yaparsın..en azından ağla, ben onuda yapamıyorum.neyse takma kimseyi, kafanı dinle, ii gelir..geçicek elbet bi süre sonra...[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end..
Sosyal ağlarda paylaş

bence ağlayıp bunalıma gireceğine çıksın dışarı dolaşabildiği kadar dolaşsın hiç yapmadığı şeyleri yapsın ben öyle yapıyorum mesela kıslara laf atıorum =P[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.

Sosyal ağlarda paylaş

bu hatıraları unutmak için üstüne neden yeni hatıralar yaşatacak ortam oluşturmuyorsun kendine belki biraz zor olacak ama neticesi güzel olacak emin olabilirsin.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...