Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

roaccutane kullanmış olan varmı?

Deli333

Öne çıkan mesajlar

Kız arkadaşım kullanmıştı, intahara teşebbüs etti.
Tavsiye etmiyorum.
Her eve geldiğinde kapının önünde durup dururken 2 saat ağlamak istemiyorsan kullanma.
O ilacı alırken bir anlaşma imzalıyorsun, orada şu yazıyor "Ben bu ilacın üzerimde yapacağı her türlü etkinin sorumluluğunu kabul ediyorum, bağırsaklarım ağzımdan çıksa bile şirket suçsuzdur." tarzı.

KESINLIKLE!!!!! KULLANMA!!!![signature][hline]Tragedy

[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 21 Ağustos 2004 14:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tehklikeli diye biliyor herkes o ilacı, sanırım sivilce ilacıydı di mi o yanılmıyosam? bence çok mecbur kalınmadıkça kullanılmamalı, zaten sanırım çoğu doktor tavsiye etmiyo.

roaccutane kullanan gençleri %x i depresyona giriyo diye bir haber de duymuştum, ama ne kadar doğru bilemem[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kullandım , sabredebileceksen kullan ..
İlk başta her tarafın kuruyor ; yüzün dudakların vs . ama onlar için krem kullanabiliyorsun , ve ilk kullanmaya başladığında daha fazla sivilcen oluyor ama kullanmayı bıraktığında ( 4-6 ay arasında bitiyor ) aktif sivilcen kalmamış oluyor , sadece biraz renk kalıyor onlar da başka bir kremle geçiyor[signature][hline]Artıkın ben de hacettepeli oldum
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi arkadaşlar sorunlarım şunlar.

Burnumun üstünde birsürü siyah nokta var. Bunları sıkınca içinde yağ çıkıyor. Bu yağların içinde küçük kıllar da olabiliyor. Aynı şekilde alnımda, burnumda, yanaklarımda sakal harici küçük tüyler var. Mesela bazen yüzümdeki siyah noktayı sıkınca içinden kurumuş yağ ve küçük tüy ile beraber çıkıyor. Vücudumun bazı bölgelerinde bu mevcut

sırtımda siyah noktalar ve sivilceler çıkıyor.

saçlarım çabuk yağlanıyor inceliyor ve güçsüz düşüyor.

beslenmeme dikkat ediyorum ama neden böyle anlamıyorum. hatta sporcu olduğum için beslenmemle çok ilgiliyim. yani yağ da az proteinde yüksek besinler yiyorum.[signature][hline]$aban matrix Revolutions
Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deli333, 21 Ağustos 2004 15:01 tarihinde demiş ki:
...hatta sporcu olduğum için beslenmemle çok ilgiliyim. yani yağ da az proteinde yüksek besinler yiyorum.

said:
ekşi sözlükten alıntı
kullanırken sporu bırakmak gerekir ve sivilcelerden kurtulayım derken kaslardan olursunuz.
(darius, 21.06.2002 02:07)
[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!

[Bu mesaj Rahan tarafından 21 Ağustos 2004 15:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

doğru aslında ekşiye de tam olarak güvenmemek gerekir.

yalnız sen bu ilacı doktora gitmeden mi kullanmayı düşünüyorsun? eğer öyleyse kesinlikle fikrini değiştir ve bir cildiyeciye git. yan etkisi bu kadar fazla gözüken bir ilacı kafaya göre kullanmak kelimenin tam manası ile salaklık olur. bu ilaç dışında da bir ton yöntem vardır.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
Sosyal ağlarda paylaş

Cildiyeciye gitsen de o ilacı kullandıracağını tahmin etmiyorum. Çok ciddi vakalarda bile kullanmıyorlar genelde monodoks + krem + sabun kombinasyonu tavsiye ederler. Benim doktor fazla bahsetmemişti ama çok zararlı demişti ki araştırmalarıyla ünlü birisi neyin ne olduğunu iyi biliyor. Bir tek Güzide Duran'a kullandırmış galiba o da normal çünkü fiziği ile para kazanıyor kız :)[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...