mazbul Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Arkada$lar speechler her$ey O.K guzel calisiyorda yapmak istedigim 5 kere kufur eden jail e gircek hatam nedir..? itemde on=@create de more1 1 olarak bulunuyor.. [speech spk_playerz] On=ezik if (=1) src.act.more1 2 src.sayu 4 kufur hakkim daha var holey :) if (=2) src.act.more1 3 src.sayu 3 kufur hakkim daha var holey :) if (=3) src.act.more1 4 src.sayu 2 kufur hakkim daha var holey :) if (=4) src.act.more1 5 src.sayu son kufur hakkim kaldi :( if (=6) src.act.more1 1 src.jail (burda da targetself olayini yapamadim) tabi bu misal daha iyi anlatmak icin kisasini yaptim ama hatam nedir anlayamiyorum..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 if (=4) src.act.more1 5 src.sayu son kufur hakkim kaldi if (=6) src.act.more1 1 src.jail Burasi muhtemelen, '4 ise 5 yap' demissin, sonra '6 ise jaille' demissin.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 If statment'de çift eşit kullanılıyordu bildiğim.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ordaki sayu olayına soyle yap daha güzel olur sayua 045a,6,0,0, kufur hakkim kalmadi. - bu sayede direk cikar vede rengi tam olarak oturur 045a olarak yani mesaj direk cikiyor sayuda biraz gec cikiyor yada cikmiyor vede rengi sarı olıor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: GE-TA, 07 June 2003 02:53 tarihinde demiş ki: If statment'de çift eşit kullanılıyordu bildiğim. Olabilir, hic tek denemedigim icin calisir mi calismaz mi bilmiyorum su haliyle, ama scriptte de bu 4-5-6 olayi karisiksa cift esitle de calismaz :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 İyi de ben mantık hatası yok demedim ki. :) Ha bu arada söylediğin şeyin terside doğru. Çift eşit kullanmazsan 4-5-6 doğru dahi olsa çalışmaz.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 galiba sorun more1 lerde bir sure sonrra siliniyor..onun yerine ba$ka bi$i kullanabilirim src.tag.kufurhakki diye denedim ama bi kac hatam var galiba nasil kullanilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Cift esit olayini denedin mi ki? (>==5) gibi? Item silinmedigi surece more1 silinmez ama comm crystalin herhangi birseyi more1 icinde tutuluyorsa kendi kendine siliyor olabilir, sorun oysa src.tag.x ile yapabilirsin evet, chara yazar o zaman tagi.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Belki biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için söyliyeyim. Tag'ler sadece oyunculara değil item'lere de işlenebilir. Yani iletişim kristaline'de tag atayarak işini görebilirsin. ps: Bunu ilk öğrendiğimde acaip heyecanlanmıştım. Hatta bu taktik ile bir script geliştirip Britain'de ki şu başlangıç yerindeki konak yerinin odalarının kiralanmasını sağlamıştım. [hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Belki itemin basina bisey gelir diye dedim, char tag daha guvenli bence bu tip bir kufur koruma scripti icin.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 aynisinin taglisini ornek olarak yazarmisiniz ben denedim ama cali$madi hatalarima bakcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sky_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 if (=4) src.act.more1 5 src.sayu 1 küfür hakkım var if (=5) src.act.more1 6 src.sayu Artık Jaildeyim if (=6) src.act.more1 1 src.jail [Bu mesaj Sky_ tarafından 07 June 2003 14:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: GE-TA, 07 June 2003 02:53 tarihinde demiş ki: If statment'de çift eşit kullanılıyordu bildiğim.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Parantez içindeki tek kullanılır bay çok bilmiş[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: Mazbul Demiski : [speech spk_playerz] On=ezik if (=1) src.act.more1 2 src.sayu 4 kufur hakkim daha var holey if (=2) src.act.more1 3 src.sayu 3 kufur hakkim daha var holey if (=3) src.act.more1 4 src.sayu 2 kufur hakkim daha var holey if (=4) src.act.more1 5 src.sayu son kufur hakkim kaldi if (=6) src.act.more1 1 src.jail abi src.act.more1 deilde onu more1 yap veya more1 yerine morez kullan oke Cunku oradaki aktif olan deil konusmai kontrol eden zaten kendisi src soleyen oke hadi bi dene [hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur [Bu mesaj gmarthur tarafından 07 June 2003 16:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 helal be arthur oldu cok saol ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Bir de $u Sorun Var Bir Menude kere kufur etmi$siniz yaziyor ama menuyu actigimda kere kufur etmi$siniz diyor burdaki hata nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Bisey deil Gorevimiz Bizimkide Amme hizmeti[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 > yap onu arkadasım oda olmazsa menuyu yaz buraya[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 simdi de hep 0 olarak goruyor.. yaziyorum [menu m_durum] > kere Kufur Etmi$siniz..(5 De Jail) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 > o i_speech speech itemi olcak oke[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 ok bu da halloldu ama sorunlar pe$ pe$e jaile girdikten sonra src.act. 6 yapmam lazim ama sallamasyon yazdim bole mi olcak yani spc1 itemin ismi more1 i 6 olursa kufur ederek jailden cikamaz .? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 src.findid.i_hedere.more1=0 gibi kullanacaksin.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 jaila girerken sole yap findid.i_spc1.more1=0[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mazbul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 cok saolun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: gmarthur, 07 June 2003 16:03 tarihinde demiş ki: Parantez içindeki tek kullanılır bay çok bilmiş[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 Istiaron Developer Arthur Olayın parantez ile alakası yok. Parantez olsada olmasada tek eşit ile karşılaştırma yapabiliyormuş bende ilk defa görüyorum. Eval özelliği yüzünden olsa gerek diye tahmin ediyorum. C ile programlamada atamalar ile if condition karşılaştırmasında sorun yaşanmasın diye çift eşit kullanılır. Gördüğüm tüm scriptlerde de bu şekilde idi. Buna dayanarak söyledim. Bende Baggio gibi daha önce hiç tek eşit kullanmadım, kullanmamaya da çalışırım (bir çeşit alışkanlık), ve dikkat edersen bildiğim kadarıyla dedim. ps: Seviyeni bozma. [hline]In God I Trust For Rest I Just Test [Bu mesaj GE-TA tarafından 08 June 2003 01:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar