Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Perfect Game...


Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

Böyle Sims 2 gibi olacak, ama istediğiniz şeyi yapma özgürlüğünüz de olacak yani nası desem, bir işe mi girdiniz, o işi hakkaten oyunda yapıcaksınız... yani oyun Sims 2+ Needforspeed serisi + Hitman + Delta Force + Sim Copter'ın yenisi çıksa :) + Bilimum çağımızda geçen strateji oyunu...(mesela Fleet Command) Hepsi bir oyun içinde olacak... Aynı gerçek hayat gibi. Ha, bi de online olcak :) ve merkezi devasa serverlardan sunulacak aynı serverda binlerce kişi olacak, harita ise gerçek dünyanın ta kendisi olacak... Düşünmek bile ürpertici ;)
Sizce mükemmel oyun nasıl olur?[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hehehe ;) "have you ever had that feeling when youre not sure if youre dreaming or awake? What if youre unable to wake up from that dream? How would you know the difference between the real world and the dream world..."
tam bööle demiyo ama yaın işte biliyosunuz :) hadi ama fikir yazın (aslında hayal eheh 10 sene sonra fikir olabilir ya da gerçek)[hline]A Ferrari is a dream, two Ferrari's are paradise while three Ferrari's are just too good to be true ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gerçek hayatta load/save olsaydı bilgisayar oyunlarına bir daha elimi sürmezdim sanırım.. :)

aslında arkadaşın düşüncesini anlıyorum bir bakıma..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...