roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Aynen, ben de oradan okumuştum zaten ya maalesef.. Bakalım yapacak bir cengaver telefoncu çıkacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 cozum bilmiyorum ama cok gecmis olsun. foto falan kaybetmek cok icime oturuyo benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 "roket adam" said: BEYLER TEŞEKKÜR EDERİM YA. BİLMİYORDUK BİZ FLICKR'I GERÇEKTEN ÇOK YARDIMCI OLDU. DROPBOX DİYE BİR ŞEY VARMIŞ ONU DA ÖĞRENDİK. ALLAH RAZI OLSUN YA VALLAHİ SİZ OLMASANIZ NE YAPICAZ ŞU ERROR 27'YE ÇÖZÜM BULUN GERİSİNİ BOŞVERİN. NE YAPICAM BU ALETİ BEN BU SAATTEN SONRA? YEMİN EDİYORUM ÜSTÜNDE ELMA OLAN NE VARSA ALIP ÇEKİÇLEYECEM ŞİMDİ. DIŞARIDAN DA ŞEMMAME SESLERİ GELİYOR ALLAHIM BELA GİBİ BİR HAFTASONU YA SON 20 SAATTİR BU SALAK ALETLE UĞRAŞIYORUM. DİĞER TELEFONUM DA SAMSUNG GALAXY S3, İNTİHAR EDİCEM YAVAŞLIKTAN ulan insan gibi bişey yazıyoruz, sanki bela okuduk hey allam. inşallah bütün telefonların elinde patlar böyle, tüm resimlerin dosyaların gider falan. al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 flickr muhteşem gerçekten şiddetle tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 "roket adam" said: Aynen, ben de oradan okumuştum zaten ya maalesef.. Bakalım yapacak bir cengaver telefoncu çıkacak mı? getir bana yaparım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Bana 500 lira yolla yenisini yollim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 yolluyorum hemen mesut bey, iban veriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Sen sus köylü sdf title yakışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 bi teknik servise gönderdim. "abi entegresi değişicek yalnız bilgiler gider 180 tl" dedi. verdim düzeltmiş. ama bilgiler gitmiş. neresi değişti bilmiyorum tornavida dahi vurmamış olabilir. ama yapılabilecek her şeyi yapmıştım lan ben. neyse nisan mayıs haziranda yaşamamış gibi oldum. hiç hatıram yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Aga ben dalgamı geçtim sanıyorsun seninle ? Getir halledelim demiştim. tey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 5 dakikalık işe 180tl vermişsin yahu. redsn0w ile dfu ya alıp orjinal firmwareyi atacaktın hepsi bu. sonra exit recovery yapardın yine redsn0w ile bitti gitti. hardware hatası falan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 redsn0w'u da denedim abi. dfu moda alınıyor alet fakat hiç bir şekilde fw atamıyorsun. her halükarda bir noktada takılıyor. nasıl yaptı it ben de merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Editor said: Aga ben dalgamı geçtim sanıyorsun seninle ? neyse artık başkan bi daha bozulursa aklımda bulunsun (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Editor said: Aga ben dalgamı geçtim sanıyorsun seninle ? Getir halledelim demiştim. tey allam Mesajlarin sonuna *kips* *kips* diye smiley koysan koymasan anlasilcak belki de, boyuna ;) ;) diye gezdiginden ciddiye alamiyo kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 lanet olsun alışkanlık işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar