Eternal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Hep beta ne zaman gelir sendit ne zaman gönderir şeklinde geçiyo günler. Birazda sanatsal şeyler konuşalım.. Şimdi sorum şu olucak arkadaşlar.Sizce Objektif olarak baktıgınızda World of Warcraft da Hangi karakter en cool ve kalite görünüyo. Nedeniyle birlikte yazarsak güzel olur.. Undead - Rogue bence ud rogue fikrimce assassin e en uygun yapıda karakter.Ud lerin kambur yapısı ve yürüyüşü , zayıf görünüşü ve dogal olarak ince kemiksi yapısı tam bir assassin karakteri olarak görünüyor. Bide üstüne cloak ve güzel set giydigi anda ud rogue tam bir ninja görünümüne bürünüyo. [signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. [Bu mesaj Eternal tarafından 23 Ocak 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ya birak gözünün yağini yiyim hamamböceğinden başka birşeye benzemiyor hiç bişey anblaşilmiyor hiç bi tarafindan kürdan gibi 2 vurdumuda devriliyorlar gibi sanki human rogue um şahsen ama bencede nightelf roguelar şekil vuruş şekilleri falan güzel bayaği sonra human paladin lightforge setle çok kral oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Şahsen Human Female Magelerin (iyi donanmış şekilleri görmeden söylüyorum) büyü yapma anındaki duruşları bence görülmeye değer..[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 buda ayri bi karizma tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bence N.E dişisi hele bide huntersa kaplanın üzerinde ondan daha karizmasını bulamazsınız[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Kusura bakmazsanız biraz konu dışına çıkıcam. Sanat deyince, oyundaki mekan tasarımları da çok iyi. Blizzard zaten stilizasyonda usta, sanat yönetimine de çok önem veriyorlar. Mekanlarda kullanılan tamamlayıcı kontrastlar hoşuma gidiyor. Özellikle dışavurumcu bir sanat yönetimi izlediklerini düşündüğümü söylesem çok mu abartmış olurum acaba? İçlerinden gelen renkleri kullanıp formları istedikleri gibi deforme ediyorlar. Bazen çirkinliğe varan bir güzellik yakalarken bazen de tamamen pitoresk amaçlı sahneler yaratıyorlar. Perspektifi abartmaları bile kendi tarzlarının altını çizmek bir anlamda. Başka hangi bilgisayar oyununda bukadar stilizasyon bulabiliriz. Ben kendim gnome mage oynamayı düşünüyorum ama noir diye tabir edebileceğimiz atmosferi yüzünden undead ırkı çok hoşuma gitti. Zırh içindeki undead warriorın kendi içindeki çelişkili görüntüsüne hastayım.[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 valla ben baştan beri diyorum elf rogue male deli ya çok karizma geliyorlar bana gerek vücut gerekse savaş modu böle shoulder filan off off ama gel görki elf oynayamıyoruz :P birde elf hatunlar böle yüzlerinde desenler oluyor off cok sexy ler ahaha[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 23 Ocak 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Trollların görünüşünü çok merak ediyordum ama Blizzard'ı bu konuda başarısız buldum açıkçası.[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ninja gorunumlu roguelar cok karizma[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Kesınlıkle N.Elf Rogue ler cok cool kesınlıkle....[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Gangren, 23 Ocak 2005 00:37 tarihinde demiş ki: Trollların görünüşünü çok merak ediyordum ama Blizzard'ı bu konuda başarısız buldum açıkçası. Kesinlikle katılmıyorum troller bence mükemmel ayrıca en karizmatik kareakterin tauren warrior olduğunu düşünüyorum özelliklede duel sw taşıyanlar inanılmaz güzel oluyor birde o büyük adımlarla ağır ağır gibi gözüken yürüyüşleriyle çok hoş oluyorlar....[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bi sitede(hangisi oldugunu hatırlamıyorum)bi undead warlock un lvl 60 binegi ile(sanırım)alınmıs ss ini gordum o gunden sora kesin undead warlock olacagima karar verdim..gozlerinden alev cıkan siyah bi atti (sanırım nightmare).. warlock u bi yana bırakırsak undead ler bence oyunun en karizma ırkı..ne olsa yakısıyo :) humanlar ne olursa olsun(paladin mage vs..)hepsi aynı bence her mmorpg de humanlar ayni bi karizmasi yok..nightelfler yine dierlerine gore daha karizma ama undead in onune gecemiyolar bence..sirf undead olmak icin bile alınır bu oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Juzzam, 23 Ocak 2005 00:20 tarihinde demiş ki: Kusura bakmazsanız biraz konu dışına çıkıcam. Sanat deyince, oyundaki mekan tasarımları da çok iyi. Blizzard zaten stilizasyonda usta, sanat yönetimine de çok önem veriyorlar. Mekanlarda kullanılan tamamlayıcı kontrastlar hoşuma gidiyor. Özellikle dışavurumcu bir sanat yönetimi izlediklerini düşündüğümü söylesem çok mu abartmış olurum acaba? İçlerinden gelen renkleri kullanıp formları istedikleri gibi deforme ediyorlar. Bazen çirkinliğe varan bir güzellik yakalarken bazen de tamamen pitoresk amaçlı sahneler yaratıyorlar. Perspektifi abartmaları bile kendi tarzlarının altını çizmek bir anlamda. Başka hangi bilgisayar oyununda bukadar stilizasyon bulabiliriz. Ben kendim gnome mage oynamayı düşünüyorum ama noir diye tabir edebileceğimiz atmosferi yüzünden undead ırkı çok hoşuma gitti. Zırh içindeki undead warriorın kendi içindeki çelişkili görüntüsüne hastayım. hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 dwarf warriorlarda karizma oluyor bence böyle zırhlar icinde fln paladinde güel durur.sonra hunterda yakısıyor dwarflara tüfenkle fln hos oluyor.birde nightsaber'a binmis nightelflerde fena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Orc Warriorların fullset donanmış halini gören oldu mu? Çok merak ediyorum, o vahşi görüntülerini :)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bence lvl 50+ ne(male)warrior lar cok hos oluyor.onun disinda lvl 50+ undead rogue lar cok karizmatik .humanlar cok siradan gelio bana.bütün emotelarina kadar cok siradan.trollere armor yakismiyor bence.trollerin high lvl mage leri ve priestleri güzel görünüyor onun disinda deve kusu gibi.orclar ortalama bir karizmaya sahipler.fakat battlegrounds dakii lvl 60 full armor set li ve 2 elinde balta olan warrior mükemmel.dier class lar nasil olur bilmiyorum.taurenlere zirh hic yakismiyor.özellikle baslik takanlarda sanki kafayi ezip basligi öle takmislar gibi duruyor.dwarflar gene ortalama diyebilirim.sadece priestleri kötü duruyor.dwarfdan priest olmaz kanaatindeyim.baska ne kaldi evet gnomelar.kücük olduklari icin sirinler fakat robe disinda hicbisey yakismiyor.robe da aslinda pek yakismiyor.vücutlarinin nerde baslayip nerde bittigi belli deil ueheu.ama gene de sirinler.[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Gangren, 23 Ocak 2005 01:09 tarihinde demiş ki: Orc Warriorların fullset donanmış halini gören oldu mu? Çok merak ediyorum, o vahşi görüntülerini :) http://en.wow-europe.com/pvp/battlegroundspart2.shtml buraya gir biraz sagida sagda full armor setli orc warrior resmi var.süper herseyiyle[signature][hline]-------------------------------------- www.gametogame.net For the Horde -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ben aslında WoWdaki elflerin eşek kulaklı ve Hulusi Kentmen kaşlı olmalarını da çok garipsiyorum. Yanılmıyorsam Sam Didier kontrolünde yaratılmıstı WoW N.Elf konsepti. Bir çok fantezi oyununda kullanılan bir ırk, elfler. Ve bütün oyunlardaki elf tasarımı genel olarak birbirine benziyor, farklı bir tasarım yok. Bu yüzden kendilerine has bir elf tasarımı olusturmak zorundaydılar. Bu tolkienin elfi değil yada Eq elfi değil veyahutta Ad&D elfi değil. Tamamen WoWa has, Warcraft dünyasının elfi. Her firmanın sıkça kullandığı bir konsepti alıp, aman elf işte sivri kulak koyar geçeriz demeyip, kendilerine has bir tasarıma çevirmeleri takdire değer. Orjinallik ve tarz yaratan bir firma Blizzard. Gene de elflerin tipi bana acaip geliyor. Erkek elfler çirkinnn.[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 işte nigth elf daha orjinalini gördüysen banada haber ver[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ahhaa abi sen o zaman lineage dekı ırklara baksan koparsın bir orc vardı yuh o ne human dan daha yakısıklı :P bana göre uzerınde durulmamıs tek ırk human kızları neysede erkeklerı cok komık bir saç şekilleri var böle leanardo di caprio nun saçları halt yemiş hahaha[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 23 Ocak 2005 02:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Gangren, 23 Ocak 2005 00:03 tarihinde demiş ki: Şahsen Human Female Magelerin (iyi donanmış şekilleri görmeden söylüyorum) büyü yapma anındaki duruşları bence görülmeye değer.. Aklimi okumussun kardes ;)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bad Landsde Horde sehrinde su kulenın ustunde bi orc rogue vardı (NPC işte) tam ninjaya benziyordu screen almıştım ama silmişim hepsini geçen bi baksın tam ninja yani[signature][hline]Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 The Good The Bad The Ugly Daha fazlası için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Two handed Tutan Tauren Manyak. Bu arada Nightelf erkekleri çok yakışıklı ve bence çok iyi düşünülmüş bir ırk. Özellikle warriorları harika. Bide aralarında benim char var o ayrı tabi :P BU arada bişey unuttum. Hiç full plate nightelf male warrior gören oldumu. Varsa bi ss koysunda gözlerimiz şenlensin :) [signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [Bu mesaj spawn77 tarafından 23 Ocak 2005 05:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Verdiğim linkte baya bir warrior ekran görüntüsü var. Naytelfinden Trolüne envai çeşit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar