Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arroyo -----> Pistons

screamer

Öne çıkan mesajlar

Arroyo = Elden Campbell + İlk tur draft hakkı

Efenim Dumars baba yaptı yine yapacağını ve aldı Utah tek bir şeye benzeyen pg ını da kaybetmiş oldu artık her daim sakat Lopez ile McLeod la nereye kadar giderler Allah bilir.Memo da muhtemelen delirecek lan yine mi Elden diyerek.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten bu gidişle artık iyi bir dereceden draft a girecekler artık oradan ne çekerlerse onu oynatacaklar muhtemlen veya eldeki imkanlarla başka bir pg almaya çalışacaklar[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 22 Ocak 2005 21:13 tarihinde demiş ki:
memo'nun süresi önemsiz de, utah ve sloan'un salaklığı had safhada
arroyo'dan iyi sadece 4-5 guard var nba'de

ona değinmedim bile de olm nası bi türksün sen alala adama bak bea
hidoya küfreder memonun süresi önemsiz der ahah

arroyo süper guard o ayrı mesele ama sloan'la jordan da anlaşamasaydı o da giderdi muhtemelen (abartttım galiba ama iyi olmazdı :P)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 23 Ocak 2005 03:01 tarihinde demiş ki:
Jerry Sloan'ın aptallığına ve Arroyo'nun en iyi 5-6 garddan biri olduğuna(lol) gelirsek.Jerry Sloan gibi geçen sene nba'in dibinde gösterilen takımı batıda 9. yapan ve son derece efendi ve öyle oyuncularla falan sık sık sorun yaşayan(mesela Larry Brown) bi koç değilse.Hatta abartayım bence nba'in en iyi 3-4 koçundan biridir.Ve o takıma yıllarını vermiştir.Arroyo gibi bi oyuncuyu oynatmıyorsa bunun bi nedeni vardır ve haklıdır.
Arroyo'da öyle müthiş kreatif inanılmaz aktif boş buldumu atan içeriye dalan yok efendim harika paslar veren falan bi adam değildir.geçen sene 28.3 dakika 12 sayı 5 asist ortalaması var.Kariyerinde bi maçta en çok 3 tane üçlük sokmuş.Yani bi nba şutörüde değil.Milli takımların havası bambaşka nba bambaşka Porto Riko'da ki havasına kapılıp direk yok nba'de en iyi 5 falan demişsiniz yalan olmuş o.

bana nba'de arroyo'dan daha yetenekli daha iyi guard'ları sayar mısın? bak sana sayiyim:
chauncey billups
stephan marbury
jason kidd
steve nash
dwyane wade
sam cassell
mike bibby

7 tane çıktı, bu kadar. ki bunlardan bibby takımı oynatmak bakımından arroyo'dan aşağı bile kalabilir. nitekim sacramento uzunlarının üzerinden oyun kuran bir takım.[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uncla, 23 Ocak 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
nba stüdyo'yu izlemekte ayrı bi zevk ya keşke haftada 2-3 gün olsa :/

dün akşam ki ödülü ben alıyordum az daha lebron james ile m.j i yazdım ötekisini bilmiyordum internetten yarım saat aradım bulamadım :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 23 Ocak 2005 05:07 tarihinde demiş ki:
hoca sen o adamda bi yetenek görüyosan o sana kalmıştır ona bişey diyemem.Diyemem o senin görüşündür çünkü ama bence aşağıda yazacağım adamlar yetenek olarakta onlardan kat kat iyi.
Lakin iyi dediğin zaman bi saniye derim nba'de ki en iyi sezonunda 12 sayı 4 asist ortalamayla oynamış bi adamı benim gözümün önünde kidd ile wade ile kıyaslayamazsın al ben sana sayayım Arroyo'dan iyileri.
Senin listeden devam ediyorum karışık ama hepsi Arroyo'dan iyi pg olarak :
Kirk Hinrich
Gary Payton
Luke Ridnour
Tony Parker
Baron Davis
Jason Terry
Mike James(buckstaki çocuk)
Gilbert Arenas
Jason Williams(memphisteki çocuk)
Steve Francis
Jamaal Tinsley
Marco Jaric
Andre Miller
Earl Boykins
Nick Van Excel
Damon Stoudamire
Derek Fisher
17 burda 7 tanede sen yazdın 24 etti :)
Ha Bu arada altyazı geçelim taze taze çaktık Pistons'a(Bullsluyum ben yıllardır çaktık diyebiliorum ilk kez nıhaah) Carlos Arroyo ilk maçını oynadı 100-89 Bulls deplasmanda Pistons'u devirirken 17 dakika 5 asist 4 sayı 7'de 2 isabet 4 faul

Sana tamamen katılıyorum we ;
Jamal Crawford ile Cuttino Mobley'i de sayarsak 26 oluyor

[Bu mesaj Respectful tarafından 23 Ocak 2005 14:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

e bütün oyun kurucu niteliği olmayan point guardları saymışınız maşallah. bu saydıklarınızın çoğu atıcı point guard
maç başına oynadıkları süreye oranla az asist yapar bunlar.
utah'da zaten skor üretebilen kirilenko, boozer, mehmet, harpring gibi elemanlar var.

ki bu saydıklarınızın çoğundan iyi zaten arroyo zaten.[signature][hline]Old loves they die hard
Sosyal ağlarda paylaş

Bu guardların son maçtaki performansları :
Hinrich; 24pts, 9asts
Payton; 6pts, 13asts
Ridnour; 19pts, 3asts
Parker; 2pts, 5asts
DAvis; 15pts, 11asts
Terry; 17pts, 7asts
James; 20pts, 4asts
Arenas; 33pts, 6asts
Williams; 9pts, 3asts
Francis; 14pts, 5asts
Tinsley; 16pts, 4asts
Jaric; 6pts, 6asts
Miller; 14pts, 6asts
Boykins; 25pts, 10asts
Van excel; 11pts, 8asts
Stoudemire; 23pts, 5asts
Fisher; 18pts, 5asts
Mobley; 18pts, 3asts
Crawford; 18pts, 5asts
Snow; 16pts, 12asts (Snow'u unutmuşuz bence)
İlk başta yazılan 7 kişinin Arroyo'dan iyi olduğunu zaten herkes biliyor
Sosyal ağlarda paylaş

Unutmamak lazım ki Arroyo yıllık 4M alarak ordaki çoğu oyuncudan daha az yük yapıyor ayrıca gelecek vaad ediyor ayrıca Mobley ile Crawford sene başından beri 2 oynuyor hatta Mobley kariyerinin yüzde doksanını 2 numara oynadı üstelik Detroit bu elemanı hiç karşılığında aldı.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
Sosyal ağlarda paylaş

dünya şampiyonasındaki arroyo şu saydığınız guard'ların çoğuna basar..
nba'de ise 25 dakka ve üzeri aldığı maçlarda iyi oynuyor zaten. ama bu adam son 15 maçtır, maç başı 4 dakka oynarsa tabi ki ortalamaları düşer[signature][hline]Old loves they die hard
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...