screamer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Arroyo = Elden Campbell + İlk tur draft hakkı Efenim Dumars baba yaptı yine yapacağını ve aldı Utah tek bir şeye benzeyen pg ını da kaybetmiş oldu artık her daim sakat Lopez ile McLeod la nereye kadar giderler Allah bilir.Memo da muhtemelen delirecek lan yine mi Elden diyerek.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KinG_CarteR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Bu takas oldu mu olacak mı ?[signature][hline]Anırmakla rap ya da rock olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Oldu[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 kıl oldum ya umarım memo'nun süreleri gitmez illa gidecek ama üf bi bu eksikti ama pistons açısından iyi oldu bence guard rotasyonu baya güçlendi[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 memo'nun süresi önemsiz de, utah ve sloan'un salaklığı had safhada arroyo'dan iyi sadece 4-5 guard var nba'de[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Zaten bu gidişle artık iyi bir dereceden draft a girecekler artık oradan ne çekerlerse onu oynatacaklar muhtemlen veya eldeki imkanlarla başka bir pg almaya çalışacaklar[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: LvL_Sabo, 22 Ocak 2005 21:13 tarihinde demiş ki: memo'nun süresi önemsiz de, utah ve sloan'un salaklığı had safhada arroyo'dan iyi sadece 4-5 guard var nba'de ona değinmedim bile de olm nası bi türksün sen alala adama bak bea hidoya küfreder memonun süresi önemsiz der ahah arroyo süper guard o ayrı mesele ama sloan'la jordan da anlaşamasaydı o da giderdi muhtemelen (abartttım galiba ama iyi olmazdı :P)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Hazır Arroyo yu Pistons a bağışlamışken Memo yu da Spurs a bağışlasın :p[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 o mükemmel olurdu bak ama hiç sanmıyorum utah ın öyle bi niyeti olacağını :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 arroyo'nun gitmesi utah için çok kötü oldu gerçekten arroyo'nun gitmesinin yanısıra bi uzunun gelmesi kötü oldu memo için :/[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KinG_CarteR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Bence Memo'yu Timberwolves'a bağışlasa daha iyi olur. Minnesota'nın 5 numara sıkıntısı war zaten, tam yerine oturur Memo yani minnesota'da[signature][hline]Anırmakla rap ya da rock olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 utah kendi kuyusunu kazıyor bu ne ya 3 tane dogru durust adamları vardı birini yolladılar napmaya calısıyor bunlar anlamadım...[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 nba stüdyoda söylendiğine göre utah, elden campell'a "git 1 hafta izin yap" demiş büyük ihtimalle de oynatmayı düşünmüyomuş ve detroit'e geri verecekmiş (geçen sene lindsey hunter'da olduğu gibi)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 inşallah oynayamaz e.campbell[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 nba stüdyo'yu izlemekte ayrı bi zevk ya keşke haftada 2-3 gün olsa :/[signature][hline]Tanrı Zar Atmaz / A.Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 elden memodan bişiler öğrensin gelsind eutaha :/ yoksa tersimi olacaktı[signature][hline]Yeni şubemizin hangi ilde açılmasını istersiniz? Antalya olucak. thx. http://www.tusdata.com sağ tarafta anket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Nukem_Verite, 23 Ocak 2005 03:01 tarihinde demiş ki: Jerry Sloan'ın aptallığına ve Arroyo'nun en iyi 5-6 garddan biri olduğuna(lol) gelirsek.Jerry Sloan gibi geçen sene nba'in dibinde gösterilen takımı batıda 9. yapan ve son derece efendi ve öyle oyuncularla falan sık sık sorun yaşayan(mesela Larry Brown) bi koç değilse.Hatta abartayım bence nba'in en iyi 3-4 koçundan biridir.Ve o takıma yıllarını vermiştir.Arroyo gibi bi oyuncuyu oynatmıyorsa bunun bi nedeni vardır ve haklıdır. Arroyo'da öyle müthiş kreatif inanılmaz aktif boş buldumu atan içeriye dalan yok efendim harika paslar veren falan bi adam değildir.geçen sene 28.3 dakika 12 sayı 5 asist ortalaması var.Kariyerinde bi maçta en çok 3 tane üçlük sokmuş.Yani bi nba şutörüde değil.Milli takımların havası bambaşka nba bambaşka Porto Riko'da ki havasına kapılıp direk yok nba'de en iyi 5 falan demişsiniz yalan olmuş o. bana nba'de arroyo'dan daha yetenekli daha iyi guard'ları sayar mısın? bak sana sayiyim: chauncey billups stephan marbury jason kidd steve nash dwyane wade sam cassell mike bibby 7 tane çıktı, bu kadar. ki bunlardan bibby takımı oynatmak bakımından arroyo'dan aşağı bile kalabilir. nitekim sacramento uzunlarının üzerinden oyun kuran bir takım.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: uncla, 23 Ocak 2005 01:39 tarihinde demiş ki: nba stüdyo'yu izlemekte ayrı bi zevk ya keşke haftada 2-3 gün olsa :/ dün akşam ki ödülü ben alıyordum az daha lebron james ile m.j i yazdım ötekisini bilmiyordum internetten yarım saat aradım bulamadım :)[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me Tell me where did you sleep last night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 lebron'la mj'i herkes biliyodu zaten merak etme ;)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Nukem_Verite, 23 Ocak 2005 05:07 tarihinde demiş ki: hoca sen o adamda bi yetenek görüyosan o sana kalmıştır ona bişey diyemem.Diyemem o senin görüşündür çünkü ama bence aşağıda yazacağım adamlar yetenek olarakta onlardan kat kat iyi. Lakin iyi dediğin zaman bi saniye derim nba'de ki en iyi sezonunda 12 sayı 4 asist ortalamayla oynamış bi adamı benim gözümün önünde kidd ile wade ile kıyaslayamazsın al ben sana sayayım Arroyo'dan iyileri. Senin listeden devam ediyorum karışık ama hepsi Arroyo'dan iyi pg olarak : Kirk Hinrich Gary Payton Luke Ridnour Tony Parker Baron Davis Jason Terry Mike James(buckstaki çocuk) Gilbert Arenas Jason Williams(memphisteki çocuk) Steve Francis Jamaal Tinsley Marco Jaric Andre Miller Earl Boykins Nick Van Excel Damon Stoudamire Derek Fisher 17 burda 7 tanede sen yazdın 24 etti :) Ha Bu arada altyazı geçelim taze taze çaktık Pistons'a(Bullsluyum ben yıllardır çaktık diyebiliorum ilk kez nıhaah) Carlos Arroyo ilk maçını oynadı 100-89 Bulls deplasmanda Pistons'u devirirken 17 dakika 5 asist 4 sayı 7'de 2 isabet 4 faul Sana tamamen katılıyorum we ; Jamal Crawford ile Cuttino Mobley'i de sayarsak 26 oluyor [Bu mesaj Respectful tarafından 23 Ocak 2005 14:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 e bütün oyun kurucu niteliği olmayan point guardları saymışınız maşallah. bu saydıklarınızın çoğu atıcı point guard maç başına oynadıkları süreye oranla az asist yapar bunlar. utah'da zaten skor üretebilen kirilenko, boozer, mehmet, harpring gibi elemanlar var. ki bu saydıklarınızın çoğundan iyi zaten arroyo zaten.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bu guardların son maçtaki performansları : Hinrich; 24pts, 9asts Payton; 6pts, 13asts Ridnour; 19pts, 3asts Parker; 2pts, 5asts DAvis; 15pts, 11asts Terry; 17pts, 7asts James; 20pts, 4asts Arenas; 33pts, 6asts Williams; 9pts, 3asts Francis; 14pts, 5asts Tinsley; 16pts, 4asts Jaric; 6pts, 6asts Miller; 14pts, 6asts Boykins; 25pts, 10asts Van excel; 11pts, 8asts Stoudemire; 23pts, 5asts Fisher; 18pts, 5asts Mobley; 18pts, 3asts Crawford; 18pts, 5asts Snow; 16pts, 12asts (Snow'u unutmuşuz bence) İlk başta yazılan 7 kişinin Arroyo'dan iyi olduğunu zaten herkes biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Unutmamak lazım ki Arroyo yıllık 4M alarak ordaki çoğu oyuncudan daha az yük yapıyor ayrıca gelecek vaad ediyor ayrıca Mobley ile Crawford sene başından beri 2 oynuyor hatta Mobley kariyerinin yüzde doksanını 2 numara oynadı üstelik Detroit bu elemanı hiç karşılığında aldı.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: jankis, 22 Ocak 2005 21:33 tarihinde demiş ki: o mükemmel olurdu bak ama hiç sanmıyorum utah ın öyle bi niyeti olacağını :) eh memo da giderse utahın hiçbi umudu kalmaz (hiçbi umudu kalmaz,hiçbişey hakkında eheh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 dünya şampiyonasındaki arroyo şu saydığınız guard'ların çoğuna basar.. nba'de ise 25 dakka ve üzeri aldığı maçlarda iyi oynuyor zaten. ama bu adam son 15 maçtır, maç başı 4 dakka oynarsa tabi ki ortalamaları düşer[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar