RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Selam gençler, Toplanziyi bilirsiniz, ilgi alanlarına göre gruplar var ve etkinlikler yapılıyor.İsteyen katılıyor, sosyalleşme adına güzel bir site. Bu sitedeki mesai sonrası biracıları grubuna ne zamandır üyeyim ama herhangi bir etkinliğe gitmek nasip olmadı, giden gelen falan var mıdır bir bilgi alalım?
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 abi tanimadigin adamla nehin birasini icicen
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Ekmek çıkar belki belli olmaz
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 O biralara vericeğin parayla eskorta gidersin
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Anca gobek buyutmeye ve gereksiz arkadas edinmeye yarar
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ne gereksiz biseymis arkadasin yoksa tek git barda barmenle muhabbet edersin gerçi adam gibi bar muhabbetinin oldugu yer zor bulursun trde
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 yok lan bazi barmenlerin muhabbeti cogiyi
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 mıhabbetleri kötü demedim bulmak zor oraları
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Toplanzi'yi ilk defa duydum ben 8-)
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 abi kız ortamı istiyorsan pilatese oygaya falan git o paraya hem şekle girersin hem rahatlarsın her türlü
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Olm senin kiz arkadasin yok mu salsadaki kiz ne ayak?
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 salsadaki kizlara cok uzuldum lan, elemanlarin tipler hep patato asdf.
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Wishmaster said: Salsa. Wishmaster benim bu fiziki yapımla salsa olacak iş değil...
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 sen salsaya başla vücut ona göre şekillenir
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Abi durun şimdi başka kız falan diyosunuz, forumun delikanlıları basacak şimdi burayı. Biri dans partnerim, diğeri güncel sevgilim lol.
Editor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Wishmaster said: Abi durun şimdi başka kız falan diyosunuz, forumun delikanlıları basacak şimdi burayı. Biri dans partnerim, diğeri güncel sevgilim lol. Güncel sevgili nedemek olm ?!?!?! Dans Partneri olur panter sen öyle deme bence :D Bak hazır sevgilimden ayrıldım pasla sen kardeşine :)-D Ha burada salsa değilde Yoga demişler bak yoga mantıklı... Fit centerlara bak böyle oralarda yoga filan seansları var onlara git full kız max 2-3 erkek oluo
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Oğlum salsa yapamayan adam yoga nasıl yapsın, sırf esneklik gerektiren bir şey yoga...
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 salsa kıvraklik istiyor tmm ama yoga yaparsın aga 1-2 seans sonra acilirsin sen de kabak cicegi gibi :D
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Editor said: Wishmaster said: Abi durun şimdi başka kız falan diyosunuz, forumun delikanlıları basacak şimdi burayı. Biri dans partnerim, diğeri güncel sevgilim lol. Güncel sevgili nedemek olm ?!?!?! Dans Partneri olur panter sen öyle deme bence :D Bak hazır sevgilimden ayrıldım pasla sen kardeşine :)-D Ha burada salsa değilde Yoga demişler bak yoga mantıklı... Fit centerlara bak böyle oralarda yoga filan seansları var onlara git full kız max 2-3 erkek oluo Abi öyle yanar döner bi durum yok. Hayatımda en değer verdiğim iki hatundan biriyle sevgiliyim biriyle dans partneriyim. Sıkıntı yok yani.
Ren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 o değer vermelerle bi' bakıyorsun denklem çözülüyor abi çok sıkıntılı
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Bu pazar dans partnerimin annesi ve babasıyla da tanıştım. Garip yerlere doğru gidiyor muhabbet...
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 İnsanın çevresinde kaliteli kadınların olması güzel bir şey. İyi dostlar edinin gençler. Her şey seks değil.
Öne çıkan mesajlar