Zikko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 istanbulda olsaydın heartstone hesabımla değiştirebilirdik ama izmirdeymişsin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 mest eden terlik yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 izmirde olsan yapardık ama istanbul daymışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Cons said: doruk sen bize uyma çok temizsin daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
35doruk35 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 bu arada 300-250 arasında bir fiyat düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Bu hesapta 300 edecek ne var onu anlamadım + bu forum dışı satılır boşa kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 hani beleşti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
35doruk35 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 sana beleşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 5 tantuni (dürüm),2 kısa dürüm (adana), 1 adet içli köfte (haşlama), 2 adet çiğköfte dürüm (etsiz) , 1 adet şalgam suyu (50ml), 1 adet ağrı kesici (apranax fort), 2 adet sakız (sulugöz),1 adet selpak mendil (paket) , 3 adet kurşun kalem (idare ederlik az kullanılmış) , 4 adet ıslak mendil (random kebab mendili paketleri açılmamış), son olarakta 1 tane malbuş paket (içinde 7 tane var) takas düşünürmüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 adam varını yogunu ortaya koydu kayıtsız kalma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 yılbaşı paketi gibi valla bence kaçırmaması gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ben olsa hic dusunmezdim zaten sonunu dusunen çar satamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 iron necklace var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Asteroth said: Cons said: beyefendi chogath çok istiyordum ama varaklı çerçeve lazım bana elmas çerçeve olmaz Dostum ÖM attım, varaklı yok ama beğeneceğini düşündüğüm başka bir tane var bende. varaklı yok başka var derken açıkla pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 hayır bide içli köfte falan da veriyorum zengin yemeği, onuda sırf "Beyefendi ChoGath" var diye yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Cons said: Fistan said: ruh diye bişey yok lan ruh bekçisi ne kuku bekçisi vardı dam biti selami ve torunu berk te vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 elmas cerceve dedigi kınayttaki np kasınca cikan dalga dumenlerden mi pek oynamadim lol bi aydınlat beni gondarcim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 forumun ve benim, yaşlandığımızı görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 http://i.imgur.com/vKMUYeg.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 üye olurken bi prosedür yok mu yaw ne bu millet liseye kaydı yaptırıyo hemen sonra gelip burda üyelik alıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar