Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni başlayanlar için Tree of Life

-Bonesoul-

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Anelor said:

:D

ben patinin ilk kuruldugu gece calişan 4 ırgattan biriydim.terim var o binalarda , bakimsizliktan yikilan ahsap duvarlarda.^^
ilk oyuna basladigim gundu.normalde 12de uyuyan ben heyecandan sabah 8 kadar odun cikarmistim. beklentilerim yuksekti oyun icin . yapimci sayisi 4 . onerilerde bulundum resmi forumdan elemanlara bakalim umursayacaklar mi
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar solo takılmaktan çok sıkıldım birkaç paticik üyesini gördüm yolda yüz bile vermediller türkçe konuşuyorum diye galiba guildin yerini soruyorum pati üyesiyim arkadaş durmuyor bile nicki gezgin idi sanırsam, elin yabancısı birşey soruyor duruyor ona yardım ediyor çok içerlendim alındım..

Elin yabancısında bizim gibi üsten bakmıyor ingilizcem yeterince iyi değil adam translate cevirip yazıcaktı nerede ise cok yardımcı oluyor yolda gördüklerim.

Gezginin nickli arkadaşın etrafından köy yerine sorarana kadar cevrediki yabancılar ne kosturuyorsun yardımcı olalım sana dediler en çokda bu üzdü...herneyse baya içerlendim gezgin arkadaş sagolsun arkasına bile bakmadan çekip gitti bende diğer köy kuranlara yardım eder oldum amele gibi geziyor yardım lazımmı diye soruyorum kapılarını açıp sohbet edip ğyemeklerini paylaşıp gel bizle oyna diyorlar inatla paticik sakinleri oynamak istedim için tekliflerini red ediyorum

YUKARI OKUMADAN ÖZET: yapılanmanızda yeni arkadaş ariyorsanız gelmek istiyorum elimden geldiğincede yardım ederim, başka üye alıma açık değilseniz lütfen guild yetkili yazsın oraya boşuna gelmeyelim teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

csubasi said:

Zeyth said:

.

Guildlerin yeri;
m harfine basarsaniz harita goruntulenecek.ortada buyuk agacli yesillik alan gorunuyor . onun sag ust kosesindeyiz. guildlerin cevresinde dolasip biraz seslenmesi gerekiyor yeni arkdaslarin.icerdekilerin gormesi zaman alacaktir.cunku sohbet etki alanı cok kisa.

haritada ki yerdeyim kimse yok şuanda birşey lazımsa toplayım gelene kadar birileri
Sosyal ağlarda paylaş

yeni baslayacak arkadaslarim
*pati guildinin kurucusu korax.nightwatchin hadibea forum nickli arkadaslar.burdan iletisime gecerseniz vakit kaybi yasamazsiniz.
*guildin icindeki guild hall isimli binadan guild basvurusunuz yapacaksiniz.
*yalnizca guildin kurucusu -1 oyuncu- basvurunuzu onaylayabilir.guild binasina tiklayip basvurunuzu farketmesi lazim.
*guild sinirlari cok genis ve sohbet etki alani cok dar oldugu icin birinin sizi farketmesi zor olacaktir
Sosyal ağlarda paylaş

yeni baslayacak arkadaslarim

resimdeki noktaya giderseniz Akirafes in ticaret merkezine ve tapinağina raslayacaksiniz.Dünyanin en yetenekli zanaatkari nasil hayatta kalacaginizi öğretecek . suclulardan korunmanizi saglayacak. zırh , silah , yemek ihtiyaclarinizi karsilayacak. Bilgeligini izleyin.
Mr Miyagi:'daniel san! cilala parlat cilala parlat'

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...