ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 2. guild kuruldu mu bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 yanlış oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 şimdi yeni gelenler ne yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ulan oyun da yok bu ara bende mi aksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ovchinnikov said: 2. guild kuruldu mu bu arada? 2. guildde dolu an itibari ile. 2. guild'in lokasyonu farklı bu arada, ana tree of life topicinde yazıyo yenı yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ben de 2. guild kurulsun alırım oyunu diyordum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 3. guild de var bu arada. pati köyünün aşağısında, nightwatch köyünün arkasındaki tepenin ardında göle yakın. joblessmodeon oraya uğrayabilirsiniz ırgat lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Anaa iimis la :) super 3ledik valla, kac kisisiniz o tarafta? Amor falan lazimsa eccuk materyal getirinde yapiyim sizede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Aiko said: 3. guild pati guildinin yanı boş.dip dibe olsaydik da ortak alanlarimiz olsaydi ormanlik gibi daha iyi haberlesebilseydik omuz omuza savaşsaydik shoplarimiz yakin olsaydi da bir ticaret merkezi haline gelseydi neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 gidip tepeye ilk kurulan sendin canavar gelip yanımıza kurulsaydın keşke o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Anelor said: :D ben patinin ilk kuruldugu gece calişan 4 ırgattan biriydim.terim var o binalarda , bakimsizliktan yikilan ahsap duvarlarda.^^ ilk oyuna basladigim gundu.normalde 12de uyuyan ben heyecandan sabah 8 kadar odun cikarmistim. beklentilerim yuksekti oyun icin . yapimci sayisi 4 . onerilerde bulundum resmi forumdan elemanlara bakalim umursayacaklar mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeyth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Arkadaşlar solo takılmaktan çok sıkıldım birkaç paticik üyesini gördüm yolda yüz bile vermediller türkçe konuşuyorum diye galiba guildin yerini soruyorum pati üyesiyim arkadaş durmuyor bile nicki gezgin idi sanırsam, elin yabancısı birşey soruyor duruyor ona yardım ediyor çok içerlendim alındım.. Elin yabancısında bizim gibi üsten bakmıyor ingilizcem yeterince iyi değil adam translate cevirip yazıcaktı nerede ise cok yardımcı oluyor yolda gördüklerim. Gezginin nickli arkadaşın etrafından köy yerine sorarana kadar cevrediki yabancılar ne kosturuyorsun yardımcı olalım sana dediler en çokda bu üzdü...herneyse baya içerlendim gezgin arkadaş sagolsun arkasına bile bakmadan çekip gitti bende diğer köy kuranlara yardım eder oldum amele gibi geziyor yardım lazımmı diye soruyorum kapılarını açıp sohbet edip ğyemeklerini paylaşıp gel bizle oyna diyorlar inatla paticik sakinleri oynamak istedim için tekliflerini red ediyorum YUKARI OKUMADAN ÖZET: yapılanmanızda yeni arkadaş ariyorsanız gelmek istiyorum elimden geldiğincede yardım ederim, başka üye alıma açık değilseniz lütfen guild yetkili yazsın oraya boşuna gelmeyelim teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Zeyth said: . Guildlerin yeri; m harfine basarsaniz harita goruntulenecek.ortada buyuk agacli yesillik alan gorunuyor . onun sag ust kosesindeyiz. guildlerin cevresinde dolasip biraz seslenmesi gerekiyor yeni arkdaslarin.icerdekilerin gormesi zaman alacaktir.cunku sohbet etki alanı cok kisa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeyth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 csubasi said: Zeyth said: . Guildlerin yeri; m harfine basarsaniz harita goruntulenecek.ortada buyuk agacli yesillik alan gorunuyor . onun sag ust kosesindeyiz. guildlerin cevresinde dolasip biraz seslenmesi gerekiyor yeni arkdaslarin.icerdekilerin gormesi zaman alacaktir.cunku sohbet etki alanı cok kisa. haritada ki yerdeyim kimse yok şuanda birşey lazımsa toplayım gelene kadar birileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeyth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Kalenin oradayim eu serverindasınız demi ? scarface diye bi guild var yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Gel 3083, 4333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeyth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Korax said: Gel 3083, 4333 geldim shoplarınız ordayim Akiferes arkadaş sagolsun karşıladı beni guilde alınmam kaldı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 yeni baslayacak arkadaslarim *pati guildinin kurucusu korax.nightwatchin hadibea forum nickli arkadaslar.burdan iletisime gecerseniz vakit kaybi yasamazsiniz. *guildin icindeki guild hall isimli binadan guild basvurusunuz yapacaksiniz. *yalnizca guildin kurucusu -1 oyuncu- basvurunuzu onaylayabilir.guild binasina tiklayip basvurunuzu farketmesi lazim. *guild sinirlari cok genis ve sohbet etki alani cok dar oldugu icin birinin sizi farketmesi zor olacaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Ben başladım oyuna, büyük geminin ordan çıktım oralarda yaşayıp gidiyorum. Baya bi kastım kendi çapımda carpenter 14 falan gibisinden oyunu ögrenme hede hödösü, guilde eleman arayan varsa öm lütfden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 yeni baslayacak arkadaslarim resimdeki noktaya giderseniz Akirafes in ticaret merkezine ve tapinağina raslayacaksiniz.Dünyanin en yetenekli zanaatkari nasil hayatta kalacaginizi öğretecek . suclulardan korunmanizi saglayacak. zırh , silah , yemek ihtiyaclarinizi karsilayacak. Bilgeligini izleyin. Mr Miyagi:'daniel san! cilala parlat cilala parlat' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Bu oyun sadece pc içinmi telefonda oynanıyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Ya şöyle bi teamspeak, raidcall falan yokmudur bi toplansak etsek ben kimseyle toplanamdım edemedim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar