D-ToX Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 arkadaşlar nebuladaki gibi bir backpack nasıl yapılır kodu var mı sizde . Hani tıklayınca inventory of mesajını veriyor ?
MrColombo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 ON=@itemclick ile bir event yazabilirsin typeina veya herhangi bir ozelliginie gore[hline]www.uohileleri.com Sphere Scripters Sphere World Designers
MrColombo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Baggio'nun yazisini gorebilen var mi ? yoksa ben mi korum ? yaw bu bug hep arada bir oluyo neyse ben sana bir ornek vereyim [Event e_Fuckthebitch] ON=@itemclick IF t_container>&&!==&~ act.message Zuhahahaha return 1 endif //burada newbie canta serverda adamin antasi disinda newbie canta olmayacagindan yazdim fakat bunu tam olarak kullanmaya kalkma eger newbie canta varsa onuda zuhaha die gosterir onun icin normal canta ile adamin newbie backpackini karsilarstir ve aradaki farki bul (link olabilir mesela) ona gore bir scp yaz [Bu mesaj MrColombo tarafından 11 Şubat 2003 11:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 IF ( = t_container) && ( &attr_newbie) Yazmaya calistigin kodun dogrusu :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected]
CLaiRVoYaNT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 arkadasin demeye calistigi cantanin icinde kac item ve agirliginin kac oldugunu gosteren olay sanirim?[hline]
d3adLock Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 ClairVoYanT VB Sphere Scripting'e .... vayy.[hline]http://www.uohileleri.com
MrColombo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Amacim uzatmakti ama buda dogru :)(inanmayanlar deneyebilir )[hline]www.uohileleri.com Sphere Scripters Sphere World Designers
Öne çıkan mesajlar