Frantic Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Telefonun+laptopun+500 oyro gonder yeni allienware gonddriyim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ibadet et bugün kandil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Frantic said: Telefonun+laptopun+500 oyro gonder yeni allienware gonddriyim sana Oha 50€ (3-4 yıllık 4s) + 50€ (anakartı patlak 4 yıllık laptop) + 500€ Tamam abi sen bana 100€ gönder telefonun ipoteğini kaldırayım göndericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Ren said: otur psikoloji kas abi. böyle kenara çekil ve daha önce hiç düşünmediğin şeyleri düşün. ilk ve tek sorun: "ben daha önce neleri düşünmedim?" go. kalem kağıt da al ama, yaz sonra onları. havada kalmasın belki katkısı olur sana. felsefe olmasın o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Birincisi sectiğin Laptop bokum gibi. İkincisi almanydasın burda kredi kartı kullanılmaz bunu ögren artık. Üçüncüsü haftasonu çık gel dicem şimdi güçüm yok senlemi ugraşcam Dördüncüsü derdini silkeleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 600€ya daha iyisini bulmam zor bence Ya internette kredi kartı geçer Sikik almanya ırkçı alman kredi kartı kabul ediyo sadece Haftasonuna kadar gelmezse kendimi keserim zaten gelemem np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 felsefe daha genel bir şey ya. otursun ruh bilimi kassın işte. kendi ruhunu tanısın anlamlandırsın. felsefe daha çok x'e ait bir şey gibi. ibibikler felsefesi hukuk felsefesi alicin felsefesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 kız arkadaşının yanına git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bence kalbinin götürdüğü yere git en kötü kap sırt çantanı dağa bayıra vur gez ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 15 derece ve yağmurlu hava. Yoksa bisikletteydim bütün gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 mulgear6 said: Ya kredi kartı geçmiyo tech storelarda Bi de alıcağım alet fiyatına göre süper http://www.notebooksbilliger.de/msi+gp60+2pei585fd+193497/incrpc/lastseen Ama alamadım hala Evet seksdays 2-3 güne dikey yola başvurucam Küvet de var, romantik romantik ölürüm wut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Almanya genelinde kredi kartı çok nadiren geçiyo Ya tam şifreyi alıcam onaylıyıcam kredi kartını alıcam aleti bu sefer de paypal hesabımı kitlemiş bissürü farklı yerden login oldu diye. Soru cevapları şifre değişimi istedi bi de üstüne kimlik resmi. Öğrenci belgesine kadar herşeyin fotosunu çektim yolladım bakalım ne zaman açıcaklar. Perşembe de resmi tatil burda. Yarın söylesem bile cumaya kalabilir. Hakkaten kendimi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 otostopla mulheim'a git bi döner ye gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 en mantikli oneriyi tabi ki gondar karşim yapmis burdan kendisine slm yolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar