mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Aluriel said: oglak eti ne ya koylu gibi This Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 amma sacmalamissiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 DareJedi said: Oglak eti odun atesli firinda yapilir. Gotur guzel bir pideciye onlar yaparlar genelde. Ayrica genelde 3 saat kadar pisme suresi vardir. Biz oyle parca ile degil direk avlayip tukettigimiz icin butunu anca pisiyor. Yalniz her yedigimde cok agir gelen seydir bu meret. oğlak mı avlıyorsunuz? dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Hayatında oglak yememıs olanlar gene basladı bıdı bıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 temizliğini yaptım baharatı bastım kekik - tuz - kara biber az da üstüne isot... not : fırınıda açtım tabi bu arada iyicene ısınsın diye http://i.imgur.com/KuNDl4f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Oglak avlayan arkadas nasıl avlıyomus onu da anlatsın.Dag da kecı mı avlıyonuz nabıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Fistan said: ne ishali ya, on numara oglak eti, offs hangi tansas o, neyse ben yakinimdaki tansasa bi gideyim varsa alırım bornovadan aldım reis ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Peder Edremit tarafinda yasiyor komsusu avcilik ile ilgilendigi icin biz kamp amacli gezerken o avi ile ilgileniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 oglak avladıgınızdan emin misin ? https://www.google.com.tr/search?q=o%C4%9Flak&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=PHxsVYb1HYO8swGcu4GgBQ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=685#tbm=isch&q=o%C4%9Flak+hayvan%C4%B1&revid=489991031 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Evet tam bundan sirtinda getiriyor http://www.kaliteliresimler.com/data/media/9/oglak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 o zaman onlar hakkaten dağda yaşayan yabani erkek keçi yavrularını vuruyolar oğlak keçinin yavrusudur tam bilmıyorum ama 1 yaş altı sanırım ondan sonra teke oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Valla o kadar teknik olayini bilmiyorum dedigim gibi gidip izlemiyorum adami ben doga icin gidiyorum oraya genelde 9-13kg arasinda birsey oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 lan ne avı ya köyden alıp geliyolardır oralardan zaten avı yasak dağ keçisinin edremitte var mi o bile belli değil cok yüksek cezası var, kan alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 büryan olur ondan offf ki ne offf serkana guluyorum da ben de bi kere bim e yımırta almaya gidip pisiklet alip gelmistim kaghsdjlavdhsgada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Geyik eti alacagim bende denk getirirsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 galiba suyu çok koymuşum.. soğanda şimdi su bıraktı bakalım sonunda ne olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 http://i.imgur.com/n8Tg8Mk.jpg kankalar buyrun gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 afiyet olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 çorba olmuş la bu niye su koydunki bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 he ya suyu bir bardak fazla kaçırdık. et yumuşak olsun diye zaman zaman üstüne döktüm de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ahah bari suyu azaltıp çekeydin bu ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bizde yalan yok reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 http://www.hayvanpazari.org/wp-content/uploads/2012/02/111821.jpg şu hayvan yenir mi, yazık valla :( Şaka maka oğlak dediğin çevirme olur. Mis gibi de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 beeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Erkekleri kesip yiyolar beyler napcağanız sürüde o kadar erkeği dişiler kalsın erkeklere ölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar