Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bugün tansaştan aldım da öyle canım çekti.. nasıl yapılır. tavsiye alabilir miyim kızartıyım mı fırında mı yapayım en güzel güveçte mi olur falan var mı düzenli tüketen
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 en güzel kuyu kebabı yada tandır olur ama onu nasıl yapacaksın. Toprak tava varsa güveç yap biraz yağlı olur ama tadından yenmez.
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ahahaha emine beder misin olm sen oglak eti ne ahahahaha
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Adam yörük cikti evin ana. Valla elmalida bir oglak kebabi yedim. Simdiye kadar yedigim butun kebaplari yok etti.
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 once muhurle sonra firina at diyorlar..valla toroslarda gelip gecerken biz genelde mangalda sis olarak yiyor sonra malum ..
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 pascalnouman said: ahahaha emine beder misin olm sen oglak eti ne ahahahaha ya tansaşa dondurma almaya gittim adam indirim var oğlak eti indirim var diye bağırdı göz göze geldik istiyon mu dedi istiyom dedim aldım işte bu kadar hiç düşünemedim bile şimdi elimde 1 kg et var gelin yiyek
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Bunyede yorukluk yoksa sabaha kadar ishal olma ihtimalin var tabi. Benim baba tarafi yoruk, ondan mutevellit 2 kilo kebap yedim bana misin demedi sdfsd
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Esh said: Bunyede yorukluk yoksa sabaha kadar ishal olma ihtimalin var tabi. Benim baba tarafi yoruk, ondan mutevellit 2 kilo kebap yedim bana misin demedi sdfsd oo gel ismarlayayim sana patlayana kadar..
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 İyi temizlendiyse ishal falan olmazsın abi, üzerinde kıl varsa ishal yapıyor. Bahar aylarında biz aileyle çok sık yeriz annem de güzel yapar. Ya fırında 2-3 saat pişirecen (fırın torbasıyla), ya da çelik tencerede çok kısık ateşte tandır gibi yapacan. O da 3 saate yakın sürer. Pamuk gibi oluyor ama bu yöntemlerle, et de tazeyse mükemmel lezzet.Kuzu eti 1 bu iki yani.
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 yani altina *icirtmiyorsa besi ogladigir o..hayvanlar dagda o kadar gercek ot bitki rayihali yesillik yiyorlar ki zaten kekik filan dokmene gerek kalmiyor..ama genelde de bunyen o kadar baharati sunu bunu kaldirmiyor..
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Al eti en yakın pideciye git,fırının köşeye koysun, iki saat pissin kendi halinde.
reyou Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Esh said: Bunyede yorukluk yoksa sabaha kadar ishal olma ihtimalin var tabi. Benim baba tarafi yoruk, ondan mutevellit 2 kilo kebap yedim bana misin demedi sdfsd benim bunyede yok sanirim, oglak yedigimin ertesi gun circir. o gun bugundur dokunmam. dana ftw!
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 dana22 said: yani altina *icirtmiyorsa besi ogladigir o..hayvanlar dagda o kadar gercek ot bitki rayihali yesillik yiyorlar ki zaten kekik filan dokmene gerek kalmiyor..ama genelde de bunyen o kadar baharati sunu bunu kaldirmiyor.. abi genelleyip durmayın ya. Gözümüzün önünde dağ bayır gezen oğlağı kesiyor adamlar köyde kasabada. İyi temizlenmeli, yağlı şekilde yapılmamalı. Dediğim yöntemler ideal. Yapmaz bişey abartmayın
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ne ishali ya, on numara oglak eti, offs hangi tansas o, neyse ben yakinimdaki tansasa bi gideyim varsa alırım
Cons Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 beyin yokmuydu 1 kiloda beyin alsaydın
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 1kilo beyin mi daha agirdir 1 kilo et mi
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Oglak eti odun atesli firinda yapilir. Gotur guzel bir pideciye onlar yaparlar genelde. Ayrica genelde 3 saat kadar pisme suresi vardir. Biz oyle parca ile degil direk avlayip tukettigimiz icin butunu anca pisiyor. Yalniz her yedigimde cok agir gelen seydir bu meret.
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Cons said: beyin yokmuydu 1 kiloda beyin alsaydın herkes ihtiyacı olanı ister..............
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 şimdi suya koydum az bekletip temizlemeye geçicem aha et budur gelişmeleri koyucam beraber öğreniriz fırında yapmaya karar verdik bu arada anamla http://i.imgur.com/IqTh5vH.jpg
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Oğlak etini önce rengini alana kadar kaynatıcan sonra sebzelerle verecen fırına fırından başka yerde olmaz ya da çevirme yapacan
Öne çıkan mesajlar