Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bugün tansaştan aldım da öyle canım çekti.. nasıl yapılır. tavsiye alabilir miyim kızartıyım mı fırında mı yapayım en güzel güveçte mi olur falan var mı düzenli tüketen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 en güzel kuyu kebabı yada tandır olur ama onu nasıl yapacaksın. Toprak tava varsa güveç yap biraz yağlı olur ama tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ahahaha emine beder misin olm sen oglak eti ne ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Adam yörük cikti evin ana. Valla elmalida bir oglak kebabi yedim. Simdiye kadar yedigim butun kebaplari yok etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 once muhurle sonra firina at diyorlar..valla toroslarda gelip gecerken biz genelde mangalda sis olarak yiyor sonra malum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 pascalnouman said: ahahaha emine beder misin olm sen oglak eti ne ahahahaha ya tansaşa dondurma almaya gittim adam indirim var oğlak eti indirim var diye bağırdı göz göze geldik istiyon mu dedi istiyom dedim aldım işte bu kadar hiç düşünemedim bile şimdi elimde 1 kg et var gelin yiyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Bunyede yorukluk yoksa sabaha kadar ishal olma ihtimalin var tabi. Benim baba tarafi yoruk, ondan mutevellit 2 kilo kebap yedim bana misin demedi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Esh said: Bunyede yorukluk yoksa sabaha kadar ishal olma ihtimalin var tabi. Benim baba tarafi yoruk, ondan mutevellit 2 kilo kebap yedim bana misin demedi sdfsd oo gel ismarlayayim sana patlayana kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Olur valla, ama uzagim toroslara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 İyi temizlendiyse ishal falan olmazsın abi, üzerinde kıl varsa ishal yapıyor. Bahar aylarında biz aileyle çok sık yeriz annem de güzel yapar. Ya fırında 2-3 saat pişirecen (fırın torbasıyla), ya da çelik tencerede çok kısık ateşte tandır gibi yapacan. O da 3 saate yakın sürer. Pamuk gibi oluyor ama bu yöntemlerle, et de tazeyse mükemmel lezzet.Kuzu eti 1 bu iki yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 yani altina *icirtmiyorsa besi ogladigir o..hayvanlar dagda o kadar gercek ot bitki rayihali yesillik yiyorlar ki zaten kekik filan dokmene gerek kalmiyor..ama genelde de bunyen o kadar baharati sunu bunu kaldirmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Al eti en yakın pideciye git,fırının köşeye koysun, iki saat pissin kendi halinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Esh said: Bunyede yorukluk yoksa sabaha kadar ishal olma ihtimalin var tabi. Benim baba tarafi yoruk, ondan mutevellit 2 kilo kebap yedim bana misin demedi sdfsd benim bunyede yok sanirim, oglak yedigimin ertesi gun circir. o gun bugundur dokunmam. dana ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 dana22 said: yani altina *icirtmiyorsa besi ogladigir o..hayvanlar dagda o kadar gercek ot bitki rayihali yesillik yiyorlar ki zaten kekik filan dokmene gerek kalmiyor..ama genelde de bunyen o kadar baharati sunu bunu kaldirmiyor.. abi genelleyip durmayın ya. Gözümüzün önünde dağ bayır gezen oğlağı kesiyor adamlar köyde kasabada. İyi temizlenmeli, yağlı şekilde yapılmamalı. Dediğim yöntemler ideal. Yapmaz bişey abartmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ne ishali ya, on numara oglak eti, offs hangi tansas o, neyse ben yakinimdaki tansasa bi gideyim varsa alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 oglak eti ne ya koylu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 beyin yokmuydu 1 kiloda beyin alsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 1kg et ancak bir kişiye yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 1kilo beyin mi daha agirdir 1 kilo et mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 et yemek mi kaldı bu çağda ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Oglak eti odun atesli firinda yapilir. Gotur guzel bir pideciye onlar yaparlar genelde. Ayrica genelde 3 saat kadar pisme suresi vardir. Biz oyle parca ile degil direk avlayip tukettigimiz icin butunu anca pisiyor. Yalniz her yedigimde cok agir gelen seydir bu meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Cons said: beyin yokmuydu 1 kiloda beyin alsaydın herkes ihtiyacı olanı ister.............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 şimdi suya koydum az bekletip temizlemeye geçicem aha et budur gelişmeleri koyucam beraber öğreniriz fırında yapmaya karar verdik bu arada anamla http://i.imgur.com/IqTh5vH.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 yemeyin olm bebeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Oğlak etini önce rengini alana kadar kaynatıcan sonra sebzelerle verecen fırına fırından başka yerde olmaz ya da çevirme yapacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar