Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oğlak eti


Llama

Öne çıkan mesajlar

pascalnouman said:

ahahaha emine beder misin olm sen oglak eti ne ahahahaha


ya tansaşa dondurma almaya gittim
adam indirim var oğlak eti indirim var diye bağırdı
göz göze geldik istiyon mu dedi istiyom dedim aldım işte bu kadar
hiç düşünemedim bile şimdi elimde 1 kg et var gelin yiyek
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İyi temizlendiyse ishal falan olmazsın abi, üzerinde kıl varsa ishal yapıyor.

Bahar aylarında biz aileyle çok sık yeriz annem de güzel yapar.

Ya fırında 2-3 saat pişirecen (fırın torbasıyla), ya da çelik tencerede çok kısık ateşte tandır gibi yapacan. O da 3 saate yakın sürer.

Pamuk gibi oluyor ama bu yöntemlerle, et de tazeyse mükemmel lezzet.Kuzu eti 1 bu iki yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

yani altina *icirtmiyorsa besi ogladigir o..hayvanlar dagda o kadar gercek ot bitki rayihali yesillik yiyorlar ki zaten kekik filan dokmene gerek kalmiyor..ama genelde de bunyen o kadar baharati sunu bunu kaldirmiyor..


abi genelleyip durmayın ya. Gözümüzün önünde dağ bayır gezen oğlağı kesiyor adamlar köyde kasabada. İyi temizlenmeli, yağlı şekilde yapılmamalı. Dediğim yöntemler ideal. Yapmaz bişey abartmayın
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...