Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 bir alışveris icin tek secenek paypal var. Paypal hesabima kredi kartı tanimladim. provizyon islemini onayladim kart kullanima hazir dedi. Ama payment check yapamiyorum hata veriyor. (Özür dileriz, ancak ödemenizi şimdi gönderemiyoruz) paypal kredi kartini direk kullanmiyor mu acaba atladigim birsey mi var. Hafta sonu musteri hizmetleri de calismiyor cozemedim sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Kartın internetten alışverişe açık olduğunu ve limitini kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 internetten kullanima acik steam icin falan kullaniyorum. limit de var ki test icin 10 dolar cekmeyi denedim yine izin vermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paypal ve kredi kartı TR demi ikiside ? aldığın yerinde engeli olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 aynen ikisi de tr. pes ettim ya olmuyor 2 saattir falan ugrasiyorum. Google ladim gecerli bir cozum yok. Arayip konusmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Evet ya direk paypal customer support, ve banka aramaca bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 bende sanal kredi karti eklerken boyle bi olaylar olmustu.odeme yapamamistim kartin icinde para olmasina ragmen.paypaldan ziyade oncelikli olarak bankani ara.oradan cozdulerdi benim olayi hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Kesin paypal ile ilgili ekstra bişi vardır bankada. Ara bakalım neymiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 bankayi aradim bir sikinti yok paypaldandir dedi. Alisveris yapmaya calistigim siteye sordum paypal da sorun yasiyor su an cok kisi dedi. isimiz dustu ne online chat var ne adam akilli customer servisleri var. Hafta ici 8-5 calisiyormus adamlar sadece. dogru duzgun bir FAQ bile yok ya anca spamlemisler heryere en guvenli en guvenli cok fena guvenli diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Kartı çekmeyi denedikten hemen önce eklediysen paypal izin vermez. Çok zorlarsan hesabını limitler. Kartı ekledikten, telefon değiştirdikten, ne bileyim adres güncelledikten sonra yani, kısacası hesabın üzerinde değişklikler yaptıktan en az 1 gün içinde sağlıklı şekilde paypalini kullanabilirsin. Eğer senaryo dediğim gibiyse, şuan paypalin güvenlik yazılımını tetikliyorsun, dediğim gibi bikaç defa daha denersen limitlerler paypalini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu paypalin sana açıklayamamasının sebebi de bu konunun gizli olması zaten. Yani yukarıda söylediklerimi açıkca paypal belirtmiyor ama uzun süredir paypal üzerinde master yapıyorum sayılır. Tabii bu sadece benim tecrübelerim değil, ödeme sitemlerini inceleyen biçok forum var. Orada da benzer fikirler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Nekro said: bankayi aradim bir sikinti yok paypaldandir dedi. Alisveris yapmaya calistigim siteye sordum paypal da sorun yasiyor su an cok kisi dedi. isimiz dustu ne online chat var ne adam akilli customer servisleri var. Hafta ici 8-5 calisiyormus adamlar sadece. dogru duzgun bir FAQ bile yok ya anca spamlemisler heryere en guvenli en guvenli cok fena guvenli diye. Ben de paypalla alışveriş yapamadım kredi kartı kullanıp 2-3 gündür Şimdi de ödemenizi alamıyoruz sorun var gibisinden bişeyler diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Rotweiler said: Kartı çekmeyi denedikten hemen önce eklediysen paypal izin vermez. Çok zorlarsan hesabını limitler. Kartı ekledikten, telefon değiştirdikten, ne bileyim adres güncelledikten sonra yani, kısacası hesabın üzerinde değişklikler yaptıktan en az 1 gün içinde sağlıklı şekilde paypalini kullanabilirsin. Eğer senaryo dediğim gibiyse, şuan paypalin güvenlik yazılımını tetikliyorsun, dediğim gibi bikaç defa daha denersen limitlerler paypalini. dedigin gibiyse olan oldu abi artik. dunden beri 30 kere denedim. Forumlardan bakiyorum birseyler onermis insanlar denedim surekli ama yine olmadi tabi. Yarin sabahtan arayip sovecegim direk. insan hafta sonu ofiste iki adam birakir acil birsey olursa diye ayip ya. paypal dan baska da odeme secenegi yok mecbur bekliyoruz. @mulgear direk telefonla gorusmeyi dene sende. Okudugum cogu kisi telefonla gorusmeden sonra halletmis sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Aradığında çıkmıyor mu abi kimse? Bize ulaşın kısmından verilen bilmemkaç haneli kod ile arayınca çağrı merkezi oldukça hızlı yanıt veriyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 abi adamlar cok rahat ya memur gibi 9-5.30 arasi calisiyormus pazartesi-cuma. hafta sonu yok ilgilenenen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 paypalda degildir sorun paypal olsa duramazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar