revlis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Swg bölümünde Mace Windu hakkında şöyle bir bilgi var : said: Count Dooku tarafından bir arenaya hapsedilen yüzlerce Jedi arasında bulunan Mace Windu, Yoda�nın getirdiği Clone Trooper�lar sayesinde kaçmayı başaran 10 Jedi arasında yer aldı fakat starwars.gen.tr de bu jedi lar said: Aayla Secura, Anakin Skywalker, Bultar Swan, Ki-Adi Mundi, Kit Fisto, Luminara Unduli, Mace Windu, Nikto Jedi, Obi-Wan Kenobi, Plo Koon, Shaak Ti, Stass Allie olarak belirtilmiş hangisi doğru ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 valla o yazılar zamanında stratics ve sw.com dan çevrilmişti. orda ne yazıyorsa odur. sonradan değişirildiyse bilemem. ha 10 ha 12 gerçekten bu kadar farkeder mi ayrıca?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 bizimki doğrudur :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4443(yarı master) FRF Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:34 demişki: FrF Guildinden atmasan zaten şaşardım atarsan at ulan gıcık herif çekemeyenler çatlasın !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 saçmalamayın tabiki mace windu clone askerleri sayesinde kurtuldu izlemediniz mi ya flimi siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Anlamamışsın sorunun ne olduğunu...[signature][hline]Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:35 tarihinde demiş ki: o jedi account'u alıcam hiç bişey ya da hiçkimse buna engel olamaz !!! ANLAŞILDIMI ayrıca FrF guildinden atamazsın beni !!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 anlatır mısın peki bir zahmet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 2. alıntıda 12 kişi var, 1. sinde ise 10 kişi diyor. olay o. ayrıca kimse clone trooperların kurtardığını inkar etmemiş ki, nerden çıkardın anlamadım.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 benim tahmin ettigim 3. filmde 10 larca jedi in katledilecegiydi..ama zaten 10 tane jedi kalmıs bunları yok etmek pek zor degildir heralde 3.filmde 30 dk da hepsini oldurur bizim mutfak robotu :)10 jedi in olumune katiam vs demek sacma olmus 3. filmle ilgili heryerde jedi katliami olacagi falan yazılıyodu kalan jedi larin oldurulecegi vs yazsa daha mantıklı olurmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 akademideki padawanlar belki 3. filmde büyürler[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 lol yahu bütün jedi lar ölmedi ki? sadece savaşta belirli bir sayıda jedi vardı, onlardan geriye kalan 10(12?) kişi oldu. zaten episode I in başında bütün galakside toplam 10.000 jedi olduğundan bahsediyordu görsel sözlüklerden bir tanesi. o arenada 10.000 jedi olsaydı zaten, durum çok farklı olurdu hehe :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love <Anatolian Sunrise> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 harbi ha o arenada toplasan 100 jedi yoktu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Bu durumda katliam olacağını doğrulamış olduk.[signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hm benim de aklımda 10 tane diye kalmış da şimdi resmini buldum saydım da starwars.gen.trde yazanın dışında 2 kişi daha var orda. bulabildiğim herkesi en net gösteren resim bu: burdan ortadan başlayıp saat yönünde gidersek: ortada mace windu onun solunda padme onun solunda anakin onun yanında uzun siyah saçlı olan agen kolar (bu yazılmamış starwars.gen.trde) onun yanında koyu renk cüppeli luminara unduli onun yanında kafasında beyaz bişey olan stass allie onun yanında ortada duran siyah kısa saçlı bultar swan onun yanında ortadan uzakta duran (dikkatli bakarsanız) uzun saçlı (daha doğrusu uzantılı :)) shaak ti onun yanındaki kameraya doğru bakan zenci jedi ı tanımıyorum onun yanındaki beyaz cüppeli jedi yı da tanımıyorum onun yanında lightsaber ını aşağı doğru tutan plo koon onun alt tarafında obi wan onun sağ tarafında kafasında uzantıları olan kit fisto onun yanındakini de tanımıyorum. yalnız bu resimde ki-adi mundi ile aayla secura eksik. onlar da sonradan getiriliyolardı sanırım. aşağıdaki resimde sağ alt tarafta aayla secura nın getirilişi görünüyo: ama bi sorun var. şu resimdeki en sağdaki kişinin (kafası büyük ve ten rengi olan) kim olduğunu bilmiyorum: normalde o kişiyi bi önceki resimde plo koon olarak görmüştüm ama bu resimde plo koon o kişiden farklı bi tarafta durduğuna göre aynı kişi değiller: sonuçta bu sayımla birlikte en az 12 en çok 13 kişi olabilir orda.[signature][hline]a.k.a "bay bomba"SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 23 Ocak 2005 03:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Yalnız o filmde yüzlerce jedi göremedim ki ben, taş çatlasa 30-40 derim. Hem orada 300 jedi bile olsa fark abartı olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mr bomb ikinci resimde ki-adi ' de getiriliyor sol altta ve yanında Plo Koon var. Ayrıca kalan jedilar arasında Saesee Tiin'de var. Onuda Kit Fistonun iki üzerinde yada iki mavi saberlı Jediyin arasında görüyoruz diyelim. Fakat ben Adi Gailla ve Yarel Poof'a nolduğunu mera kettim. Onlar ölmüyodu benim hatırladığım.[signature][hline]Deno O'Connor-FrF-Eclipse Jackass / Wildboyz / Viva La Bam. Hastasıyız... Jackass 2 by me and my crew. September 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hah tamam o ikinci resimde sol alttan getirilenleri görmemişim ben. evet onlardan yukarda olan plo koon alttaki de ki-adi mundi ye benziyo. o zaman benim ki-adi mundi ile karıştırdığım diğer ten rengi kafalı olan da saesee tiindir evet ama ben onun gittiğini hatırlamıyorum arenaya ya. (edit: tekrar baktım da kesin o ya boynuzları falan bariz belli oluyomuş resimde) adi gallia ve yarael poof zaten gitmediler onda sorun yok sonuçta kalan jedi sayısı tam olarak 15'miş.[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 23 Ocak 2005 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 eh bu sorunda çözülmüş oldu böylece. Hiç bir şey kaçmaz bizden[signature][hline]Deno O'Connor-FrF-Eclipse Jackass / Wildboyz / Viva La Bam. Hastasıyız... Jackass 2 by me and my crew. September 2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revlis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 10 mu 12 mi derken 15 oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 evet tam 15 helal bize deno 8-)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 24 Ocak 2005 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar