Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arena Savaşı

revlis

Öne çıkan mesajlar

Swg bölümünde Mace Windu hakkında şöyle bir bilgi var :
said:
Count Dooku tarafından bir arenaya hapsedilen yüzlerce Jedi arasında bulunan Mace Windu, Yoda�nın getirdiği Clone Trooper�lar sayesinde kaçmayı başaran 10 Jedi arasında yer aldı

fakat starwars.gen.tr de bu jedi lar
said:
Aayla Secura, Anakin Skywalker, Bultar Swan, Ki-Adi Mundi, Kit Fisto, Luminara Unduli, Mace Windu, Nikto Jedi, Obi-Wan Kenobi, Plo Koon, Shaak Ti, Stass Allie

olarak belirtilmiş hangisi doğru ??
Sosyal ağlarda paylaş

benim tahmin ettigim 3. filmde 10 larca jedi in katledilecegiydi..ama zaten 10 tane jedi kalmıs bunları yok etmek pek zor degildir heralde 3.filmde 30 dk da hepsini oldurur bizim mutfak robotu :)10 jedi in olumune katiam vs demek sacma olmus 3. filmle ilgili heryerde jedi katliami olacagi falan yazılıyodu kalan jedi larin oldurulecegi vs yazsa daha mantıklı olurmus..
Sosyal ağlarda paylaş

lol
yahu bütün jedi lar ölmedi ki? sadece savaşta belirli bir sayıda jedi vardı, onlardan geriye kalan 10(12?) kişi oldu. zaten episode I in başında bütün galakside toplam 10.000 jedi olduğundan bahsediyordu görsel sözlüklerden bir tanesi. o arenada 10.000 jedi olsaydı zaten, durum çok farklı olurdu hehe :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
<Anatolian Sunrise>
Sosyal ağlarda paylaş

hm benim de aklımda 10 tane diye kalmış da şimdi resmini buldum saydım da starwars.gen.trde yazanın dışında 2 kişi daha var orda.

bulabildiğim herkesi en net gösteren resim bu:

burdan ortadan başlayıp saat yönünde gidersek:
ortada mace windu
onun solunda padme
onun solunda anakin
onun yanında uzun siyah saçlı olan agen kolar (bu yazılmamış starwars.gen.trde)
onun yanında koyu renk cüppeli luminara unduli
onun yanında kafasında beyaz bişey olan stass allie
onun yanında ortada duran siyah kısa saçlı bultar swan
onun yanında ortadan uzakta duran (dikkatli bakarsanız) uzun saçlı (daha doğrusu uzantılı :)) shaak ti
onun yanındaki kameraya doğru bakan zenci jedi ı tanımıyorum
onun yanındaki beyaz cüppeli jedi yı da tanımıyorum
onun yanında lightsaber ını aşağı doğru tutan plo koon
onun alt tarafında obi wan
onun sağ tarafında kafasında uzantıları olan kit fisto
onun yanındakini de tanımıyorum.

yalnız bu resimde ki-adi mundi ile aayla secura eksik. onlar da sonradan getiriliyolardı sanırım. aşağıdaki resimde sağ alt tarafta aayla secura nın getirilişi görünüyo:

ama bi sorun var. şu resimdeki en sağdaki kişinin (kafası büyük ve ten rengi olan) kim olduğunu bilmiyorum:
normalde o kişiyi bi önceki resimde plo koon olarak görmüştüm ama bu resimde plo koon o kişiden farklı bi tarafta durduğuna göre aynı kişi değiller:

sonuçta bu sayımla birlikte en az 12 en çok 13 kişi olabilir orda.[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy

[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 23 Ocak 2005 03:28 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Mr bomb ikinci resimde ki-adi ' de getiriliyor sol altta ve yanında Plo Koon var. Ayrıca kalan jedilar arasında Saesee Tiin'de var. Onuda Kit Fistonun iki üzerinde yada iki mavi saberlı Jediyin arasında görüyoruz diyelim. Fakat ben Adi Gailla ve Yarel Poof'a nolduğunu mera kettim. Onlar ölmüyodu benim hatırladığım.[signature][hline]Deno O'Connor-FrF-Eclipse

Jackass / Wildboyz / Viva La Bam. Hastasıyız...

Jackass 2 by me and my crew. September 2005
Sosyal ağlarda paylaş

hah tamam o ikinci resimde sol alttan getirilenleri görmemişim ben. evet onlardan yukarda olan plo koon alttaki de ki-adi mundi ye benziyo. o zaman benim ki-adi mundi ile karıştırdığım diğer ten rengi kafalı olan da saesee tiindir evet ama ben onun gittiğini hatırlamıyorum arenaya ya. (edit: tekrar baktım da kesin o ya boynuzları falan bariz belli oluyomuş resimde)

adi gallia ve yarael poof zaten gitmediler onda sorun yok

sonuçta kalan jedi sayısı tam olarak 15'miş.[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy

[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 23 Ocak 2005 17:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...