Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

akirafes said:

There's a trade city in the north, west of the snake lake that has facilities for everyone to use. Monsters don't spawn there with all the plots laid down. We've been set up nearby and just use the stations available.

Abi siz girebiliyor musunuz oyuna ya? Oyuna girince sana ulaşsam bir kaç giyecek falan verirsen iyi olur ben de blacksmith kasıyordum şu aralar tüm copper oreler ingotları falan çaldılar dedim rica ettim bug yüzünden diye de işte şerefsiz her yerde şerefsiz. Steam nickin neydi? Bir de oyunda ki ismin?
Sosyal ağlarda paylaş

Beni soyan hırsızların kapıları açık lockpicki yüksek olan ve bedava beleş çok iyi eşyalar isteyen varsa onları oraya götürebilirim üstelik hiç bir çaldığı eşyalardan hiç birini istemeyeceğim sadece intikam. Yaşadıklarımı yaşasınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

aki istedıgın ipler ırgatnhouse da,yarım saatte 60 tane cıktı sadece.dostlar hayvanları tamamladım nerdeyse,sadece inek kaldı gören getırsın lutfen.acıkan olursa tarladakı patateslerı toplayıp hemen yanındakı mesalesı bıle konulmus ocakta pişirip yiyebılır,her gırdıgımde patateslerı yenıden ekiyorum bolbol toplayın,seed bol.pişen yemekler ırgat house da.
süpriz:baobop agacı yenıden kalede
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...