sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Hırsızlık çok keyifliymiş. stack stack limestone powder'ları görünce insan mutlu oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 sunthewhich said: Hırsızlık çok keyifliymiş. stack stack limestone powder'ları görünce insan mutlu oluyor :) nerde hemen kosarak geleyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Bizim kuzeydeki gölün batısında kıyıları dolanıyorum. Çok terk edilmiş yerler var. Bazı evler full coil dolu, bazıları big leather, fleece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 aki benım oncekı sayfalarda koordinatını verdiğim kalede 1 ev dolusu limestone vardı ,sana alırım her geldıgımde.bu gidişte kedi kulagı seklınde baslık aldım birde eldiven rare:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 There's a trade city in the north, west of the snake lake that has facilities for everyone to use. Monsters don't spawn there with all the plots laid down. We've been set up nearby and just use the stations available. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Demin koraxla konuşuyordum Oyunun her bir taraafından köşesinden Türk çıkıyor Benim gördügüm kadarı ile 7 Türk guildi var . Hepside bizi merak ediyor ve cogu paticik i ilk defa duymuş . Bir güzelde reklamını yapıyoruz Türk oyunculara forumun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 bugün bloodz diye br herifle karsılastım adam iron arıyordu ,neyse adama hediye ettım 5-10 tane meger türkmüş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JPI Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 akirafes said: There's a trade city in the north, west of the snake lake that has facilities for everyone to use. Monsters don't spawn there with all the plots laid down. We've been set up nearby and just use the stations available. Abi siz girebiliyor musunuz oyuna ya? Oyuna girince sana ulaşsam bir kaç giyecek falan verirsen iyi olur ben de blacksmith kasıyordum şu aralar tüm copper oreler ingotları falan çaldılar dedim rica ettim bug yüzünden diye de işte şerefsiz her yerde şerefsiz. Steam nickin neydi? Bir de oyunda ki ismin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 JPI said: Abi siz girebiliyor musunuz oyuna ya? Server çöktü sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 server kapalı nickim akirafes steam dakari Tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JPI Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Beni soyan hırsızların kapıları açık lockpicki yüksek olan ve bedava beleş çok iyi eşyalar isteyen varsa onları oraya götürebilirim üstelik hiç bir çaldığı eşyalardan hiç birini istemeyeceğim sadece intikam. Yaşadıklarımı yaşasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Arkadaşlar bir üstünüzdeki mesajları quote lamayın, beni yormayın plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JPI Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Alın size hırsızların yeri gidip rahat rahat soyabilirsiniz bir kaç tane kulesinde ki ok bitti sağda ki kulübeleri rahat soyabilirsiniz ok kuleleri saldırmayaack bitti okları. edit : bulunduğum yerde kale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 korax senin kabini doldurdum . o iki kabini guild icin yapta herkes extra ürettigi malları oraya koysun su an 2 tane guild lock kabin var karaca ve sninki ikiside dolu yetersiz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Acicam diger iki tanesinide ama shoplarda yer kalmadi abi suan. Buarada guilde basvurular kabul olmuyo ya. Zeythmiydi denedim almayi ama bi sorun var, hata veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Aki, Benim sewing 39 oldu.. Musait olduğunda iron ingot yapabilir misin bana ? Hazirliyorum iron'lari Bir de mithril ingot yapabiliyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 mitrile az kaldı ne zaman hazırsan hemen yapayım ingotları charchoal da lazım bolca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Kimse var mı nickim bogi beni de içeri alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 aki istedıgın ipler ırgatnhouse da,yarım saatte 60 tane cıktı sadece.dostlar hayvanları tamamladım nerdeyse,sadece inek kaldı gören getırsın lutfen.acıkan olursa tarladakı patateslerı toplayıp hemen yanındakı mesalesı bıle konulmus ocakta pişirip yiyebılır,her gırdıgımde patateslerı yenıden ekiyorum bolbol toplayın,seed bol.pişen yemekler ırgat house da. süpriz:baobop agacı yenıden kalede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Supersin miyaw ya iyike bizim guildesin . inanılmaz katkın var teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 benim boğama salça olmayin len sakın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JPI Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 akirafes said: Supersin miyaw ya iyike bizim guildesin . inanılmaz katkın var teşekkürler. Ben seni ekledim de reis yoksun hiç oyunda ya ne zaman girebilirsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Guilde alcak kimse yok mu yahu onlayn şuan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Ben inek ve kırmızı çiçek tohumu için baya güneye indim, yarım saate Guilde gelirim, içeri alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeyth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 oyuna girebiliyormusunuz failed server diyor, karakterle girmeye çalısınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar