Korax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 simdilik yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Foruma göre Dupe altınlar silinmiş ironlar duruyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Kaç tane dupe yapacak ki koycak yer sıkıntısı var :) 4-5 ambar doldurur tıkanır sonra o bile baya zahmet. hadi doldurdun diyelim bir de onları korumaya çalışcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 yeni sistemde hırsızlık ne kadar rahatlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 neyimi caldin? :D sfgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Yeni başlıyanlar için çok moral bozucu oluyor ama bırakıyorlar hatta. ilk anlamıyor deposunu tamamen patlatılar sanıyor 2 saate bir tek item alabildiğini algılıyamıyor oh uğraşımaz diyip bırakıyor zor geliyor. benim thief'le dolaşıyorum sadece terkedilmiş bırakılmış yerlere giriyorum oynayan birisi varsa alabilcek olsam bile almıyorum, 10 kale varsa 6 tanesi bırakmış gitmiş koca kaleyi. çok iyi durumda olan yerde çok bazılarına yaklaşamıyosun bile. son durum bu sınıra dayandım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 O degilde son patch uzerine ve bu dupe bug uzerine millet resmen girmemeye basladi. 2000+ olan online sayisi suan 600-700lerde, belki okadar bile degil. Anlayabilmis degilim bu heriflerin kafayi. Bug gece saat 2de falan foruma koyuldu, saat sabah 12'ye kadar millet yapti yapacagini. Cikip sonra mesaj atti dev'lerden biri dont do it, hotfix coming bilmemne diye. Millet aglayinca da mesaji editledi yapanlari banleyip itemlarini silicez diye. Ne itemlar silindi ne yapanlar banlendi. EU, US serverini sallamiyolarmi acaba, forumda bile aktivite yok heriflerin dogru duzgun. Yani alpha eyvallah ama, bu tarz seyler acaip popularitesini dusuruyo oyunun, steam'deki son tavsiyeler falanda sicmaya basladi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeyth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 akirafes sagolsun beni karşıladı (: iki kaleyide patch geldiden beri zombie isklet neyim geldiğinde kaleleri koruyorum şuanda oyunda olan varsa guilde alırsa sevinirim (: tam bir duvar korucusu oldum john reis görse gözleri yaşırır (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Tymex said: *sagol bilgiler icin *pvp yi eglenceli kilacak hamleler yapilsa uykusuz oynariz. *bugun pk kale icin kesifteydim yine.cok guzel bir alan buldum.haritanin ortasinda sayilir.komsu kale kurulacak kare sayisi 20 yi gecmez.Tek basima yapmak ve korumak icin buyuktu alan.agac ve stone kaynagini icine aliyor.ben bakarken bir kac kisi kurulmaya basladi alana. daha once de 3 kale girisimi olmus terkedilmis.savunma icin cok uygun alan.carp yetenegim 39.butun gece calisablirim kurmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 evet oyuncu sayısında baya azalma var. en büyük nedeni zor olması oyunun, işi güçü olan oynayamaz düzgün zaten yıkılma olurda bir gün girmezse yapısı gidiyor bir sürü emek, onun dışında yaşanan bu ufak tefek sorunlar oyun alpha'da daha normal oda. benim yada bizim gibi takip edende çok oyunu, bir yerden sonra bıraksak bile dönecemiz kesin, ben uzun seneler oynarım gibi geliyor. Hele ki release olsun tam patlama yapacak bence bırakanda döner direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Korax said: O degilde son patch uzerine ve bu dupe bug uzerine millet resmen girmemeye basladi. 2000+ olan online sayisi suan 600-700lerde, belki okadar bile degil. Anlayabilmis degilim bu heriflerin kafayi. Bug gece saat 2de falan foruma koyuldu, saat sabah 12'ye kadar millet yapti yapacagini. Cikip sonra mesaj atti dev'lerden biri dont do it, hotfix coming bilmemne diye. Millet aglayinca da mesaji editledi yapanlari banleyip itemlarini silicez diye. Ne itemlar silindi ne yapanlar banlendi. EU, US serverini sallamiyolarmi acaba, forumda bile aktivite yok heriflerin dogru duzgun. Yani alpha eyvallah ama, bu tarz seyler acaip popularitesini dusuruyo oyunun, steam'deki son tavsiyeler falanda sicmaya basladi sdf diyorsun .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JPI Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Şu kenarlarda ki kalitesizliği görüyor musunuz? Bıktım bu halden. Bilgisayarın durumu iyi kenar yumuşatmalar nvidia masaüstünde açık durumda. Neden bu şekilde ya oyun çıldırmak üzereyim çok gözü rahatsız ediyor biri yardımcı olsun lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Abi napcam ki ? Archery 9 vuruyor Korax napayim yani abi. 9 vuran skilli napayim ki :D Dagger desen target sistemi dagger ile tutturmak çok zor tuttursam bile sürekli crit vurmuyor. Str con en iyisi şuan için Güzel damage vurursun ama ben kasmicam sanırım :D ya da oturur kendime kücük bi şehir kurarım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 oyun su an yagmacı ve hırsız kaynıyor herkes evleri soyma pesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 oyunda Çok ilginc bir karakterim var . Yıklımak üzere olan evleri tamir edip öyle soyuyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Aynen ben de, harabe terk edilmiş yıkılmak üzere olanları alıyorum sadece, boşa gitmesin itemler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Freemium diye ibnenin biri iceri girmis binalara daliyo, guild'i de fetih dsfgs zevk benimkisi diyo bide ahah, ustune don alda öyle gel dedim bende sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 canavar pk kaleni buldum cok sote bir yer bulmussun . cok ıssız . Ama yarım bırakmıssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 O freemium'u yazdım bi yere, bizim de okları çaldı. Durability olayı yüzünden üzerimde crude armorlar, crude sword.. Adamı kesemedik.. Ukde kaldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 issiz ya agaclari indirmis iceri girip lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 abi o oç nasil girdi ki boşluk yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Korax said: Freemium diye ibnenin biri iceri girmis binalara daliyo, guild'i de fetih dsfgs zevk benimkisi diyo bide ahah, ustune don alda öyle gel dedim bende sdfg. ölü taklidi yapın, muhattab olmayın. bi süre sonra küsüp gidiyor :) klasik attention whore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 şu post vesilesiyle ekşi sözlüğe girdim girmez olaydım yine midem bulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Zeyth said: şuanda oyunda olan varsa guilde alırsa sevinirim (: guilde almayi denedim yalniz yer olmadigi icin almadi, yarin tekrar bakiyim aktif olmayan birini cikarip alam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 hadibea said: Korax said: Freemium diye ibnenin biri iceri girmis binalara daliyo, guild'i de fetih dsfgs zevk benimkisi diyo bide ahah, ustune don alda öyle gel dedim bende sdfg. ölü taklidi yapın, muhattab olmayın. bi süre sonra küsüp gidiyor :) klasik attention whore. guilde alin demiste sie noob demisiz vs. asfa ahah tam issiz ya, nasil icerlediyse artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar