Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

Yeni başlıyanlar için çok moral bozucu oluyor ama bırakıyorlar hatta.

ilk anlamıyor deposunu tamamen patlatılar sanıyor 2 saate bir tek item alabildiğini algılıyamıyor oh uğraşımaz diyip bırakıyor zor geliyor.

benim thief'le dolaşıyorum sadece terkedilmiş bırakılmış yerlere giriyorum oynayan birisi varsa alabilcek olsam bile almıyorum, 10 kale varsa 6 tanesi bırakmış gitmiş koca kaleyi. çok iyi durumda olan yerde çok bazılarına yaklaşamıyosun bile.

son durum bu sınıra dayandım :P

Sosyal ağlarda paylaş

O degilde son patch uzerine ve bu dupe bug uzerine millet resmen girmemeye basladi. 2000+ olan online sayisi suan 600-700lerde, belki okadar bile degil.

Anlayabilmis degilim bu heriflerin kafayi. Bug gece saat 2de falan foruma koyuldu, saat sabah 12'ye kadar millet yapti yapacagini. Cikip sonra mesaj atti dev'lerden biri dont do it, hotfix coming bilmemne diye. Millet aglayinca da mesaji editledi yapanlari banleyip itemlarini silicez diye. Ne itemlar silindi ne yapanlar banlendi. EU, US serverini sallamiyolarmi acaba, forumda bile aktivite yok heriflerin dogru duzgun. Yani alpha eyvallah ama, bu tarz seyler acaip popularitesini dusuruyo oyunun, steam'deki son tavsiyeler falanda sicmaya basladi sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Tymex said:

*sagol bilgiler icin
*pvp yi eglenceli kilacak hamleler yapilsa uykusuz oynariz.
*bugun pk kale icin kesifteydim yine.cok guzel bir alan buldum.haritanin ortasinda sayilir.komsu kale kurulacak kare sayisi 20 yi gecmez.Tek basima yapmak ve korumak icin buyuktu alan.agac ve stone kaynagini icine aliyor.ben bakarken bir kac kisi kurulmaya basladi alana. daha once de 3 kale girisimi olmus terkedilmis.savunma icin cok uygun alan.carp yetenegim 39.butun gece calisablirim kurmak icin
Sosyal ağlarda paylaş

evet oyuncu sayısında baya azalma var.

en büyük nedeni zor olması oyunun, işi güçü olan oynayamaz düzgün zaten yıkılma olurda bir gün girmezse yapısı gidiyor bir sürü emek, onun dışında yaşanan bu ufak tefek sorunlar oyun alpha'da daha normal oda.

benim yada bizim gibi takip edende çok oyunu, bir yerden sonra bıraksak bile dönecemiz kesin, ben uzun seneler oynarım gibi geliyor.

Hele ki release olsun tam patlama yapacak bence bırakanda döner direk.
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

O degilde son patch uzerine ve bu dupe bug uzerine millet resmen girmemeye basladi. 2000+ olan online sayisi suan 600-700lerde, belki okadar bile degil.

Anlayabilmis degilim bu heriflerin kafayi. Bug gece saat 2de falan foruma koyuldu, saat sabah 12'ye kadar millet yapti yapacagini. Cikip sonra mesaj atti dev'lerden biri dont do it, hotfix coming bilmemne diye. Millet aglayinca da mesaji editledi yapanlari banleyip itemlarini silicez diye. Ne itemlar silindi ne yapanlar banlendi. EU, US serverini sallamiyolarmi acaba, forumda bile aktivite yok heriflerin dogru duzgun. Yani alpha eyvallah ama, bu tarz seyler acaip popularitesini dusuruyo oyunun, steam'deki son tavsiyeler falanda sicmaya basladi sdf

diyorsun ....
Sosyal ağlarda paylaş

Şu kenarlarda ki kalitesizliği görüyor musunuz? Bıktım bu halden. Bilgisayarın durumu iyi kenar yumuşatmalar nvidia masaüstünde açık durumda. Neden bu şekilde ya oyun çıldırmak üzereyim çok gözü rahatsız ediyor biri yardımcı olsun lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi napcam ki ? Archery 9 vuruyor Korax napayim yani abi. 9 vuran skilli napayim ki :D Dagger desen target sistemi dagger ile tutturmak çok zor tuttursam bile sürekli crit vurmuyor. Str con en iyisi şuan için Güzel damage vurursun ama ben kasmicam sanırım :D

ya da oturur kendime kücük bi şehir kurarım :d
Sosyal ağlarda paylaş

hadibea said:

Korax said:

Freemium diye ibnenin biri iceri girmis binalara daliyo, guild'i de fetih dsfgs zevk benimkisi diyo bide ahah, ustune don alda öyle gel dedim bende sdfg.

ölü taklidi yapın, muhattab olmayın. bi süre sonra küsüp gidiyor :) klasik attention whore.

guilde alin demiste sie noob demisiz vs. asfa ahah tam issiz ya, nasil icerlediyse artik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...