Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

Evet şimdi durumlar şöyle gelen patch ile;

- Sewing yapanlar köşe olma yolunda hızla ilerleyecek.
- Silah durabilityleri düşmüşse ıron silahlar veya qualitysi yuksek herhangi bir silah para edecek.
-PK olmak zaten çılgınlıktı artık manyaklık katagorisinde değerlendirilecek.
-Dünde sethlor ile konusmustuk, oyunda end game contenti yok, acil bişiler bulmaları lazım yani misal ; bs, mining, sewing 3lüsünü fullediniz diyelim, ne olucak sonra? kime satacaksınız pk olmadıktan sonra? O rar, legendary veya mistikleri ne yapacaz ki kalenin icinde bugun ne giysem mi düzenlicez?
-bandaj ve su cooldownu cok iyi olmuş, pk artık hic göremeyebilirsiniz bu da kötü olmuş.
-two handed skilini niye acmıyolar, bide damagelar dusmus 2hlerin.
-Skill statların ilgili silahlara etki etmesi lazım hemde acilen!!!
-Bu arada oyunun dogası gereği carebearlarla pvp sevenler aynı serverda oynamak zorunda, baska server fln acılırsa oyun harakiri yapmış olur açık ve net.
-Oyuncu sayısı azalmaya basladı.
Sosyal ağlarda paylaş

dün nightwatch kalesini hirsizlar basmisti. kuzeye bakan kapinin kilidini patlatmislar.yenisini yaptim ama kapi sahibi olmadigim icin takamiyorum.ortak kabindekileri goturmusler.ciplak geliyorlarmis.benim hücredekiler dahil 5 cart çalinmis.icerde gocmen nickli oyuncu ile karsilastim selam verince suclu psikolojisi ile 'hic item kalmamis icerde' dedi
http://i.imgur.com/Z9OaEIA.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Crim sistemi iyi hos olmusta, %20 mastery dusmesi sacmalik ötesi olmus. Bu korelilerin ben beynini silkeleyim yani. Ulan sewing, mining, blacksmith'i 40'tan 50'ye getirmek zaten en iyi ihtimalle 5 gun 1 hafta, bi okadar materyalde cabasi. %20 eder 10 level, e ne skime armor, silah yapiyoruz ozaman pk olunmayacaksa. Full gear cekip koyunmu kovalicaz, dungeon yok bisey yok adamakilli. Content olsa dicem tamam mantikli hani mantikli.

O degil mesela bizim alt köy kurulu, herifler oyunu birakti öyle mal gibi duruyo o alan, gidip yikiyim dicem, yikamicam. Kurulmus kitler tamamlanmamis binalar dolu assa taraf. Onu da yikamicaz pk olcaz diye.

said:
Criminal (Red)
You become a criminal as you cumulate crimes. The up time will increase in relation to the cumulated crime score. The crime score will decrease by 1 after one minute passes or planting one tree.

> Criminal 1 (500~1000)
When criminal die.
- Drop 50% of inventory items
- Increasing ghost time +30 sec

Buarada anladigim kadariyla simdi crim 1 olunca ozaman 500 ile 1000 arasi suc puani olcak, 1 dakika sonra saniye basinami dusmeye baslayacak yoksa dakika basinami anlamadim.
Sosyal ağlarda paylaş

Test etmeden dellenmeyin hemen

Korax demiş mesela alt köyü yıkmak istesen nasıl yıkcam Pk olcam.

aksine daha rahat artık, tam pk yapmak için yeni hesap almıştım denedim hemen

duvarlara vurunca hemen sarı oluyosun bunun hiç bir zararı yok 1 dakika bekliyosun geçiyor, her vuruşun 1 puan ekleniyor bekliyince hızlı hılzı düsüp eski haline geliyor,tamamemn yıkarsan vandalizm artıyor bu biraz fazla artıyor beklemen gerekicek.

Hırsızlık yapıyosun crim bile olmuyosun 1 dakikada geçiyor fazla puan birikirse beklersin yine

anlıyacağınız işler daha kolaylaşmış suç işinde abartmıycan bekliycen ama.

tabi hızlı bir deneme oldu tam kavrayamadım olayı, kötü gözükmüyor ama sistem.

tam belli eder kısa sürede.
Sosyal ağlarda paylaş

evet Pk olmak için kasman gerekicek gibi gözüküyor öyle gideyim iki adam öldüreyim Pk olayın yok

yada adam düşünecek seviye 2 ye çıkacam daha adam öldürmirmiyim diyecek frenliyecek kendini. yada zaten PK olmak istiyosa 5. seviye yapacak.

mesela ben yeni açtım hesabı seviye 5. yapabilirsem bir kaybım olmayacak zaten gibi şeyler.

hele 5. seviye pk olmak istesende zor gibi :)

dediğim gibi tam denemedim ama, düşündüğünüz gibi değil tam olay.
Sosyal ağlarda paylaş

Tymex said:

1. seviye 6 dakika
bilgiler icin sagol devamini bekliyorum

resmi forumda sert basliklar aciliyor.
*birakiyorum diyenler , sessizce ayril tantana yapma diyenler . degisiklikleri begenenler , beğenmeyenler .
*tavugumun tüyü yok
*ağactan fidani az aldim
*suclu olmayacak sekilde 1er dakika ara ile vura vura duvarimi yikip pancarlarimi caldilar
*koyun kirpmak icin makas istiyorum
vb konular arasinda pvp basligi actiğim zaman linc ediyor beni kizlar.
destek iyi olurdu. pvp duzenlemeleri yapilmiyor. umidim pek kalmadi.

*cantalara durability gelmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

olayı anlamadan hemen çemkiriyolar, gayet güzel olmuş bence.

suç işliyince hemen crim pk olmuyosun, kota koymuşlar gibi, günlük kotayı geçersen crim oluyosun gibi bir şey, günde 3-4 haylazlık serbest yani sorun yok.

eğer gözü karartınız crim takılcaksanız bunada 5 seviye getimişler, her seviye atlatığınızda işiniz zorlaşıyor.

mesela 3. seviyeden sonrası beni kasar zor gelir diyosanız orda frenliyceksin kendini.

yani her öldürdüğün adamı yada hırsızlığı düşünerek yapıcan, baktın 4. seviye ye dayandın o gün adam kesmiycen fazla, crim puanının düşmesini bekliycen.

oyunda çok güçlü terör estirenler için yada şuursuz takılanlar için iyi bir önlem.

5. seviyede takılmayı düşünüyosan zaten usta olmuş ve çok güçlüsündür bir sınır kalmamıştır, istediğini yaparsın.

ilk izlenimlerim böyle, benim hoşuma gitti tabi zaman gösterecek durumu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...