denalir Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Evet şimdi durumlar şöyle gelen patch ile; - Sewing yapanlar köşe olma yolunda hızla ilerleyecek. - Silah durabilityleri düşmüşse ıron silahlar veya qualitysi yuksek herhangi bir silah para edecek. -PK olmak zaten çılgınlıktı artık manyaklık katagorisinde değerlendirilecek. -Dünde sethlor ile konusmustuk, oyunda end game contenti yok, acil bişiler bulmaları lazım yani misal ; bs, mining, sewing 3lüsünü fullediniz diyelim, ne olucak sonra? kime satacaksınız pk olmadıktan sonra? O rar, legendary veya mistikleri ne yapacaz ki kalenin icinde bugun ne giysem mi düzenlicez? -bandaj ve su cooldownu cok iyi olmuş, pk artık hic göremeyebilirsiniz bu da kötü olmuş. -two handed skilini niye acmıyolar, bide damagelar dusmus 2hlerin. -Skill statların ilgili silahlara etki etmesi lazım hemde acilen!!! -Bu arada oyunun dogası gereği carebearlarla pvp sevenler aynı serverda oynamak zorunda, baska server fln acılırsa oyun harakiri yapmış olur açık ve net. -Oyuncu sayısı azalmaya basladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Ben zaten 2 gün oynadım tinkerı fulledim bıraktım oyuna giresin gelmiyor content yok. Girip Paso ağaç mı kesicem. Bi hedef olsa onları kesmekte eğlenceli olur ama yok ne yazıkki. Boss ya da dungeon Tarzı birşey koymalılar ki craft kasmanın motivasyonu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 dün nightwatch kalesini hirsizlar basmisti. kuzeye bakan kapinin kilidini patlatmislar.yenisini yaptim ama kapi sahibi olmadigim icin takamiyorum.ortak kabindekileri goturmusler.ciplak geliyorlarmis.benim hücredekiler dahil 5 cart çalinmis.icerde gocmen nickli oyuncu ile karsilastim selam verince suclu psikolojisi ile 'hic item kalmamis icerde' dedi http://i.imgur.com/Z9OaEIA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Crim sistemi iyi hos olmusta, %20 mastery dusmesi sacmalik ötesi olmus. Bu korelilerin ben beynini silkeleyim yani. Ulan sewing, mining, blacksmith'i 40'tan 50'ye getirmek zaten en iyi ihtimalle 5 gun 1 hafta, bi okadar materyalde cabasi. %20 eder 10 level, e ne skime armor, silah yapiyoruz ozaman pk olunmayacaksa. Full gear cekip koyunmu kovalicaz, dungeon yok bisey yok adamakilli. Content olsa dicem tamam mantikli hani mantikli. O degil mesela bizim alt köy kurulu, herifler oyunu birakti öyle mal gibi duruyo o alan, gidip yikiyim dicem, yikamicam. Kurulmus kitler tamamlanmamis binalar dolu assa taraf. Onu da yikamicaz pk olcaz diye. said: Criminal (Red) You become a criminal as you cumulate crimes. The up time will increase in relation to the cumulated crime score. The crime score will decrease by 1 after one minute passes or planting one tree. > Criminal 1 (500~1000) When criminal die. - Drop 50% of inventory items - Increasing ghost time +30 sec Buarada anladigim kadariyla simdi crim 1 olunca ozaman 500 ile 1000 arasi suc puani olcak, 1 dakika sonra saniye basinami dusmeye baslayacak yoksa dakika basinami anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Karanlık olayı tam kıvamında olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 1 dakikada dusecek veya 1 agaç dikeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Defansım patch sonrası 420 den 278'e düşmüş. Silahımın durabilitysi 1100 küsürden 162'ye düşmüş. Dry wood kestim 3 kere falan vurdum 157/162 oldu. Bu ne amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Abi gerizekalimi bu herifler anlayabilmis degilim. Yani yaptiklari seyi test etmedenmi implement ediyolar, lan biraz akil mantik olur anasini satiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 yanımıza 18 tane silah alıp gezicez çantamızın slotu 5 fkdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ben oyuna ara vercem sanırım çok saçma bi hal aldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ya adam tek başına yapio oyunu, biraz ses çıkarırız düzeltir çok sorun değil abartmış ama gerçekten. silah durabilityleri zaten azdı nie azaltmış ki, silah böle potion gibi gidiodu resmen o kmadar da silah circulationına gerek yok ya. zırha durability eklemesi yeterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Test etmeden dellenmeyin hemenKorax demiş mesela alt köyü yıkmak istesen nasıl yıkcam Pk olcam. aksine daha rahat artık, tam pk yapmak için yeni hesap almıştım denedim hemen duvarlara vurunca hemen sarı oluyosun bunun hiç bir zararı yok 1 dakika bekliyosun geçiyor, her vuruşun 1 puan ekleniyor bekliyince hızlı hılzı düsüp eski haline geliyor,tamamemn yıkarsan vandalizm artıyor bu biraz fazla artıyor beklemen gerekicek. Hırsızlık yapıyosun crim bile olmuyosun 1 dakikada geçiyor fazla puan birikirse beklersin yineanlıyacağınız işler daha kolaylaşmış suç işinde abartmıycan bekliycen ama. tabi hızlı bir deneme oldu tam kavrayamadım olayı, kötü gözükmüyor ama sistem. tam belli eder kısa sürede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 tavuklar tüy atmıyomuş feedleyince sanırım artık. arkadaş gözü gibi baktığı tavukları öldürdü 4 duvar 1 kapı ekleme yapıcaz diye dsfgdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 hmm yani manyak gibi killing frenzye girip tüm dünyaya yıkım yapmadığın sürece gayet takılabiliyorsun? adam öldürünce de oluyor mu aynı şekilde , bekleyip azaltio musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 evet Pk olmak için kasman gerekicek gibi gözüküyor öyle gideyim iki adam öldüreyim Pk olayın yok yada adam düşünecek seviye 2 ye çıkacam daha adam öldürmirmiyim diyecek frenliyecek kendini. yada zaten PK olmak istiyosa 5. seviye yapacak. mesela ben yeni açtım hesabı seviye 5. yapabilirsem bir kaybım olmayacak zaten gibi şeyler. hele 5. seviye pk olmak istesende zor gibi :) dediğim gibi tam denemedim ama, düşündüğünüz gibi değil tam olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 tavuk hadisesi çok can sıkıcı oldu.Yerleşim artınca hiç bir yerde tavuk yok kesmeye kalksan kesemiyorsun, beslesen olmuyor, şehir her gün 500 ok yiyor bu dükkan nasıl döner bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Alt köy yıkılacaksa ben yıkayım nasıl olsa henüz master skill yok farkına dışında :) herhalde 1 ay sürmez pk lik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 dsfa giriselim beraber aksam giriyimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 oyunun pvpsinde bi gelişim olursa ayrı başlık açın forum olarak akın ederiz bu oyuna : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 1. seviye 6 dakika beklersem geçicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 TheCrims'de vardı bu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Tymex said: 1. seviye 6 dakika bilgiler icin sagol devamini bekliyorum resmi forumda sert basliklar aciliyor. *birakiyorum diyenler , sessizce ayril tantana yapma diyenler . degisiklikleri begenenler , beğenmeyenler . *tavugumun tüyü yok *ağactan fidani az aldim *suclu olmayacak sekilde 1er dakika ara ile vura vura duvarimi yikip pancarlarimi caldilar *koyun kirpmak icin makas istiyorum vb konular arasinda pvp basligi actiğim zaman linc ediyor beni kizlar. destek iyi olurdu. pvp duzenlemeleri yapilmiyor. umidim pek kalmadi. *cantalara durability gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Koyun,makas olayı zaten kesinlikle olmalı bence... <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 olayı anlamadan hemen çemkiriyolar, gayet güzel olmuş bence. suç işliyince hemen crim pk olmuyosun, kota koymuşlar gibi, günlük kotayı geçersen crim oluyosun gibi bir şey, günde 3-4 haylazlık serbest yani sorun yok. eğer gözü karartınız crim takılcaksanız bunada 5 seviye getimişler, her seviye atlatığınızda işiniz zorlaşıyor. mesela 3. seviyeden sonrası beni kasar zor gelir diyosanız orda frenliyceksin kendini. yani her öldürdüğün adamı yada hırsızlığı düşünerek yapıcan, baktın 4. seviye ye dayandın o gün adam kesmiycen fazla, crim puanının düşmesini bekliycen. oyunda çok güçlü terör estirenler için yada şuursuz takılanlar için iyi bir önlem. 5. seviyede takılmayı düşünüyosan zaten usta olmuş ve çok güçlüsündür bir sınır kalmamıştır, istediğini yaparsın. ilk izlenimlerim böyle, benim hoşuma gitti tabi zaman gösterecek durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Skill penalty kotu olmus, full loot gayet yeterli idi punishment icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar