akirafes Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 plate setleri bs mi yapıyor terzi mi yapıyor bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Abi s.a ben arrow istiyom stone arrow, crude mrude hepsi olur 1000 tanesine 1 silver :D Armor istiyorum korax reyis güzel bir sey yapabiliyor musun? suanda Helm : 36 torso : 49 Back : 10 gloves : 21 pant : 31 boots : 21 veriyor Daha iyi yaparım diyorsan Kıpslasana kanky. Aki senden de Axe,hammer(twohanded değil lütfen twohanded yapma) istiyom polearm ve spear istiyom önemli degil ne oldugu (axe crude olmasın tabiki :D) 3er 4er tane yaparsan kıyak olur . :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Benim bs 22 daha armor falan gormedim sanmiyorum yapabildigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Snow ogreler 1.5 silver dusuruyor 4 tane oldurdum hepside dusurdu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Kordinat versene abi 419 defansim 90-110 damage la farmliyim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 tüm craft itemlari linkte akirafes said: plate setleri bs mi yapıyor terzi mi yapıyor bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 akirafes said: Snow ogreler 1.5 silver dusuruyor 4 tane oldurdum hepside dusurdu . emin misin abi bana hep 20 25copper dusurduler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 eminim her 10 tneden 7 si kesin dusuruyor o haritanın en sonuna gittim karlı bölgeye ordaki ogreleri kestim . 30 silver aldım ordan . tekrar bs kasmak icin geri döndüm . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 akirafes said: plate setleri bs mi yapıyor terzi mi yapıyor bilen varmı ? terzi, 42de aciliyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 ya su nvidia'dan 3d setting bisi vardi neydi tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 maden 35 oldu rare yapmaya basladım tasları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 şu güzel kardeşinize bone piece lazım bolca aklınızda bulunsun gerekirse parayla alırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Korax said: ya su nvidia'dan 3d setting bisi vardi neydi tam olarak? nedir bu abi? bide oyunda daha uzaktaki şeyleri görmek çin bi ayar yok dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 akirafes said: Snow ogreler 1.5 silver dusuruyor 4 tane oldurdum hepside dusurdu . ben elite lava , lava ogre öldürüyorum simdilik simdilik skill için. Snow da bakındım o da 40 civarı uruyor bana. Dün biraz araştırma yaptım sanırım en güçlüleri blizzard ogre ama nerde bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Mosquito said: Korax said: ya su nvidia'dan 3d setting bisi vardi neydi tam olarak? nedir bu abi? bide oyunda daha uzaktaki şeyleri görmek çin bi ayar yok dimi? yok abi onun icin degilde bazi laptoplarda o/b kart ile aciyo oyunu, gpu ile acmasi icin bi ayar vardi onu soruyorum. Bende desktop var gerci ama bilemedim benimki o/b ilemi aciliyo yoksa kart uzerindenmi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 ben oynadigimda 30fps ve altinda gosteriyodu desktopta, gtx780 var. ilginc bi problem var oyunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Eveet.Mosqi kardeşimize diss atan, Canavar' ın shoplarını yıkıp haraç isteyen lakers guildine ilk tokadı vurduk. 3 günlük hazırlığın ardından yarım saatte duvarları çekerek 10 tane tower, 1 shop ve 1 cabinlerini yıktık. Guild alanımızıda 2 katına çıkardık emeği geçen herkese teşekkürler.Duvarı çektikİçerde kalanları yağmaladık Artık daha akıllı olurlar heralde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Tehtit edip haraç istiyen guild bunlar dimi :P Nedense hiç üzülmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Aynen onlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Yazlıktan yeni geldim,beyler bugun kule dikermiyiz ? Para kaybediyoruz tamirle cok. Okları hallederiz sorun degil. Etrafı kule ile donatalım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 bizim o taraflarda hiç aksiyon yok ya :( birilerine çirkinleşmeden falan ses etsenize burdan ben de geleyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Anelor said: şu güzel kardeşinize bone piece lazım bolca aklınızda bulunsun gerekirse parayla alırım :) ben toplarim sana haci ben baya iskelet olduruom canta icin para kasarken yer dokunca hatta atiodm kemikleri hep ahah bilseydm lazim oldugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Tinkeri 40 Yaptım Çanta isteyen varsa matını getirsin Yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Luriel said: Tinkeri 40 Yaptım Çanta isteyen varsa matını getirsin Yaparım. ne gerekio abi canta icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 5 big leather 1 needle 10 straps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar