Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi s.a ben arrow istiyom stone arrow, crude mrude hepsi olur 1000 tanesine 1 silver :D Armor istiyorum korax reyis güzel bir sey yapabiliyor musun?

suanda

Helm : 36
torso : 49
Back : 10
gloves : 21
pant : 31
boots : 21

veriyor Daha iyi yaparım diyorsan Kıpslasana kanky.

Aki senden de Axe,hammer(twohanded değil lütfen twohanded yapma) istiyom polearm ve spear istiyom önemli degil ne oldugu (axe crude olmasın tabiki :D) 3er 4er tane yaparsan kıyak olur .

:D
Mesaj tarihi:
akirafes said:

Snow ogreler 1.5 silver dusuruyor 4 tane oldurdum hepside dusurdu .

ben elite lava , lava ogre öldürüyorum simdilik simdilik skill için. Snow da bakındım o da 40 civarı uruyor bana. Dün biraz araştırma yaptım sanırım en güçlüleri blizzard ogre ama nerde bilmiyorum
Mesaj tarihi:
Mosquito said:

Korax said:

ya su nvidia'dan 3d setting bisi vardi neydi tam olarak?

nedir bu abi?

bide oyunda daha uzaktaki şeyleri görmek çin bi ayar yok dimi?

yok abi onun icin degilde bazi laptoplarda o/b kart ile aciyo oyunu, gpu ile acmasi icin bi ayar vardi onu soruyorum. Bende desktop var gerci ama bilemedim benimki o/b ilemi aciliyo yoksa kart uzerindenmi diye
Mesaj tarihi:

Eveet.

Mosqi kardeşimize diss atan, Canavar' ın shoplarını yıkıp haraç isteyen lakers guildine ilk tokadı vurduk.

3 günlük hazırlığın ardından yarım saatte duvarları çekerek 10 tane tower, 1 shop ve 1 cabinlerini yıktık. Guild alanımızıda 2 katına çıkardık emeği geçen herkese teşekkürler.

Duvarı çektik

İçerde kalanları yağmaladık

Artık daha akıllı olurlar heralde sdf

Mesaj tarihi:
Anelor said:

şu güzel kardeşinize bone piece lazım bolca aklınızda bulunsun gerekirse parayla alırım :)

ben toplarim sana haci ben baya iskelet olduruom canta icin para kasarken yer dokunca hatta atiodm kemikleri hep ahah bilseydm lazim oldugunu
  • Yeni Oluştur...