Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

Mertler korumak için dikmiş heralde anlamadım.

Neyse bu lakerslarla konuştum. Bize saldırdınız o yüzden köye zarar verdik aslında biz merchant guildiz, en barışcıl yolu istiyoruz vs dediler.

Bizim düşündüğümüz sınırlardan duvar çekince adamların 3 tower bastionı içerde kalıyor, yani 12 tower. Bunu kabul etmiyorlar.

Duvarınızı towerların etrafından dolaşın bu towerlar sizide korusun dediler ki eğer 12 tane towerı cidden dedikleri gibi arrow supply edeceklerse bize çok büyük kolaylık sağlamış olurlar. Çünkü daha biz 4-5 towerı bile dolduramıyoruz, burda hemfikirizdir.

Bizim yerimize hem towerları doldurup hemde bizi korumuş olacaklar. Fakat bu seferde pklarımız köyün güneyine gidemeyeceği için bende onların önerisini kabul etmedim.

Şimdilik iki tarafta guild üyeleriyle konuşsun diye ateşkes imzaladık. İki çözümden biri olmazsa toprak satıp satmayacaklarını sordum değerlendirebiliriz dediler. Açıkçası amacım diplomasiyle zaman kazanmak. Skilleri kastıktan sonra da mokoko.
Sosyal ağlarda paylaş

https://treeoflifewiki.org/World
linkteki harita koordinat sistemini kullanarak vendorlari not alirsaniz ihtiyaclarimizı karsilamak icin zaman kazanmis oluruz.
*domuz beslyip bokunu alacak arkadaslarim misir tohumu buldum.
Canavardan alabilirsiniz
hattok said:
çiftleşiyor mu,Ginseng

ciftlesme kapali su an. actiklarinda cogalticaz hayvanlari. bok ,farm icin lazim. ginseng tohum vereyim ilk karsilastigimizda
Sosyal ağlarda paylaş

WoodsOfYpres said:

Fiyatlar yüksek gibi abi ben epey gezdim bugün haritayı daha iyi roller o fiyatlara gördüm..
Bu arada tamed bull buldum bunun üzerinde oyundan cıksam bulla noluyor ya süper bişi gitsin istemiorm

o oyunda kalıyor sen çıkıyorsun ilk kim bulursa binip gidiyor :P
Bu arada yaptıgım silahlar cok iyiymiş 5 kere vurucagıma 2 kere vuruyorum .
Bir aşcıyla karsılastım oyunda yaptıgı karısımlar fcok fantastikdi cook yonunun bu kadar iyi oldugunu bilmiyordum .
Sosyal ağlarda paylaş

akirafes said:

WoodsOfYpres said:

Fiyatlar yüksek gibi abi ben epey gezdim bugün haritayı daha iyi roller o fiyatlara gördüm..
Bu arada tamed bull buldum bunun üzerinde oyundan cıksam bulla noluyor ya süper bişi gitsin istemiorm

o oyunda kalıyor sen çıkıyorsun ilk kim bulursa binip gidiyor :P
Bu arada yaptıgım silahlar cok iyiymiş 5 kere vurucagıma 2 kere vuruyorum .
Bir aşcıyla karsılastım oyunda yaptıgı karısımlar fcok fantastikdi cook yonunun bu kadar iyi oldugunu bilmiyordum .

çok tenha biyerde cikayim o zaman :p kısa gecenin karı iyi oldu ya tamed bull + 21 mithril + 130 iron + 40 copper / 5 silver coin / 2 tane 44/65 lik sword temiiiz oldu newbieye göre
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...