Korax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Mert ironfistlerden degilmi ya? Niye öyle bisey yapmislar acaba? Benim shoplara bakin gözunuzu sevim yikilmasin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 yıkıldı bi tanesi diğernin de canı az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Mertler korumak için dikmiş heralde anlamadım. Neyse bu lakerslarla konuştum. Bize saldırdınız o yüzden köye zarar verdik aslında biz merchant guildiz, en barışcıl yolu istiyoruz vs dediler. Bizim düşündüğümüz sınırlardan duvar çekince adamların 3 tower bastionı içerde kalıyor, yani 12 tower. Bunu kabul etmiyorlar. Duvarınızı towerların etrafından dolaşın bu towerlar sizide korusun dediler ki eğer 12 tane towerı cidden dedikleri gibi arrow supply edeceklerse bize çok büyük kolaylık sağlamış olurlar. Çünkü daha biz 4-5 towerı bile dolduramıyoruz, burda hemfikirizdir. Bizim yerimize hem towerları doldurup hemde bizi korumuş olacaklar. Fakat bu seferde pklarımız köyün güneyine gidemeyeceği için bende onların önerisini kabul etmedim. Şimdilik iki tarafta guild üyeleriyle konuşsun diye ateşkes imzaladık. İki çözümden biri olmazsa toprak satıp satmayacaklarını sordum değerlendirebiliriz dediler. Açıkçası amacım diplomasiyle zaman kazanmak. Skilleri kastıktan sonra da mokoko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 ben malak gibi 46 tane copper ingot yaptım xd takas etmek isteyen var mı? Takas için kullanabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 hattok said: ben malak gibi 46 tane copper ingot yaptım xd takas etmek isteyen var mı? Takas için kullanabilirim oo ne istersin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 https://treeoflifewiki.org/World linkteki harita koordinat sistemini kullanarak vendorlari not alirsaniz ihtiyaclarimizı karsilamak icin zaman kazanmis oluruz. *domuz beslyip bokunu alacak arkadaslarim misir tohumu buldum. Canavardan alabilirsiniz hattok said: çiftleşiyor mu,Ginseng ciftlesme kapali su an. actiklarinda cogalticaz hayvanlari. bok ,farm icin lazim. ginseng tohum vereyim ilk karsilastigimizda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Korax said: Mert ironfistlerden degilmi ya? Niye öyle bisey yapmislar acaba? Benim shoplara bakin gözunuzu sevim yikilmasin ya şehrin içindeki yıkılmıştı tamir ettim başkada görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 ya ne besleyelim ? ben karar veremedim. Birde çiftleşiyor mu bunlar? male female ayırmışlarda. 3 5 tane Ginseng seed bulmuştum yer cok var diye attım çicek yaratıkları öldürünce cıkıyor diye. Ginseng kasıcam biraz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 en iyi koyun beslemek icin, 5 dak da 6-8 yün veriyor. tavuk 6-8 yumurta ve 2-3 tüy birakiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Milletin isi gucu var her gun giricez diye bi kaide yok girmeyincede hersey yikiliyo oyunun mekanikleri boyle Blame the game, not the player :) Ben tamir ettim herseyi rahat olun. Bide gidin ogreleri kesin 3-4 bandagela kesiliyo ve 1.5 silver+loot atiyo repair sikintisi cekmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 peki ben savaş skilli kasmak için ne yapayim ya gidip börtü böcek ne varsa tırtıklıyom 2xp veriyor öyle. Silahların iyi olması falan xp yi arttırıyor mu bilen var mı? en efektif skill arttırma şeklini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 log + hammer axe deli gibi str artıyor carpenter ile birlesince tarlalarını topla milletin 15-20 olur direk havadan 5 str silverları çar çur etmeyin uyduruk silahlara http://i.imgur.com/k538nXf.jpg 3 silver su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 oha çok iimiş mace bu arada oyuna girdim, Pati şehri baya bakımsız kalmış duvarlar yıkılmış guild hall yıkılmış iç duvarlar yıkılmış hehe. Dış stone duvarları tamir ettim de param bitti artık.guild hallı da tamir ediyordum ki son 2 darbe kala para bitti, birisi el atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 abi tamirle olmuyo bende girdim heryeri tamir ettim bugün. allahını sevenin defansa gelmesi lazım kule dikip bisürü ok koymamız lazım içine yoksa sırf israf repair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 silver ve iron nerden bulcam beyler mapte gösterir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 GELİYORUM ne yapmamız nasıl yapmamız gerekiyor şimdi yol gösterseniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 ya benim crit sevdama sokayim. Sanırım swordshield ya da Mace shield gitcem.Two handed da olabilir berserker kafası. Çünkü Dagger sadece iron dagger var üretilebilen :( diğer silahlar Meteor la falan üretiliyor ama :( dagger üretilmiyor saçmalık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 yabanda kaynaklara yakin korunaksiz base bulup skill kastim bu gece hangi skill ile hangi stattan alirim = http://treeoflifewiki.org/Mastery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Gece moblar daha fazla saldırmaya başladı 2 gündür baya yıkıyorlar bakmazsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 binalara fazla baglanmamak lazım , 1.5 saat ugrasıp köyü kapattım sabah kalktım patlamıs hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 kalkan ve mace ler hazır . tek el kılıclarda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Fiyatlar yüksek gibi abi ben epey gezdim bugün haritayı daha iyi roller o fiyatlara gördüm.. Bu arada tamed bull buldum bunun üzerinde oyundan cıksam bulla noluyor ya süper bişi gitsin istemiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 WoodsOfYpres said: Fiyatlar yüksek gibi abi ben epey gezdim bugün haritayı daha iyi roller o fiyatlara gördüm.. Bu arada tamed bull buldum bunun üzerinde oyundan cıksam bulla noluyor ya süper bişi gitsin istemiorm o oyunda kalıyor sen çıkıyorsun ilk kim bulursa binip gidiyor :P Bu arada yaptıgım silahlar cok iyiymiş 5 kere vurucagıma 2 kere vuruyorum . Bir aşcıyla karsılastım oyunda yaptıgı karısımlar fcok fantastikdi cook yonunun bu kadar iyi oldugunu bilmiyordum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 akirafes said: WoodsOfYpres said: Fiyatlar yüksek gibi abi ben epey gezdim bugün haritayı daha iyi roller o fiyatlara gördüm.. Bu arada tamed bull buldum bunun üzerinde oyundan cıksam bulla noluyor ya süper bişi gitsin istemiorm o oyunda kalıyor sen çıkıyorsun ilk kim bulursa binip gidiyor :P Bu arada yaptıgım silahlar cok iyiymiş 5 kere vurucagıma 2 kere vuruyorum . Bir aşcıyla karsılastım oyunda yaptıgı karısımlar fcok fantastikdi cook yonunun bu kadar iyi oldugunu bilmiyordum . çok tenha biyerde cikayim o zaman :p kısa gecenin karı iyi oldu ya tamed bull + 21 mithril + 130 iron + 40 copper / 5 silver coin / 2 tane 44/65 lik sword temiiiz oldu newbieye göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 mithril cok degerli degerini bilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar