WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mosquito said: WoodsOfYpres said: Beyler bu adventurer pack free upgrade için inceleme yazıp ne yapmamız gerekiyor ? Bitti o kampanya belki verirler abi comment attım sitelerinden contact us a tıklayıp yazdim bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 BioHazarD said: skill kasmasi zorlugu degil de oyunun yapim asamasinda olmasi keyfimi kaciriyor sadece . ona ragmen oynuyurz eglenerek minecraft+ultima türevi bir oyun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 carrion denen et neden düşüyor oyunda bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 abi carrion dedigin lesh, curuyen et, ona gore oyunda nerde olabilir sen hesapla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Kibrit'i biten oldumu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Yeni başlayan arkadaşlara duyurulur 2. guildde doldu sayılır. Yavaştan yanınıza iki-üç kişi bulup 3. köyüde kurmaya başlayın bize yakın bir yere. Oyuna yeni başlayıp açıkta kalan çok kişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Tymex said: Kibrit'i biten oldumu hiç? Kibrit çok önemli değil 5 twigle meşale yapıp ateş yakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Yok mu bi öncü. Kücük bi kasaba kuralım biz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Crafter'lar guild lock ile shop kurup, itemlari ucuzundan oraya koysa iyi olur. Gidip başka guild'lerden item alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Her türlü Guild lock ve kişisel locklarınızı en eminiyetli versiyon olarak temin ederim . özek mtyhril fırınlarda yapılma Demirden Dökme son model kapınızı itina ile monte ederim. Özel ışıklandırma sistemi ve el arabaları ile kişisel yaşantınızı modenleştirip bir de karpuz ikram ederim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 zırh varmı zırh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Beyler 3 kişi x4 pack aldık 4. arkadaşı beklemeyelim diye, elimde 1 tane fazla tree of life var 22tl ye geliyor x4 pack, hala almayan arkadas varsa duyurulur Bide bu pati guildine nasi giricez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Woody pati guildleri doldu. 3 kişi başlıyorsanız pati köyüne gelip civarda 1-2 saat takılıp yakına yeni bir köy kurmaya başlayın. 20 kişi sınırı olduğu için guildler hemen doluyor sizinkide 1 hafta içinde dolacaktır dışarda kalan çok arkadaş var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Kuleler falan saldırır mı pati köyüne yaklaşşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 sunthewhich said: guild lock + shop + itemlari ucuzundan koysa iyi fikir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Pk değilsen saldırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Dragonfire said: zırh varmı zırh? Yok skillerim bunlar marangozluk ve madencilik birde tinker cılık var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 maşallah Aki ya hepimizi gömersin valla. abi oyunda crafting kasarak daha güçleniyorsun. Şu an tabi oyun alphada olduğu için belki combat yerine daha çok craftinge odaklanıyor adamlar. Her yaptığun craft skilli stat veriyor , odun topluosun strengthe veriyor. Ağaca vuruosun axe, sword artıyor. Böle olunca oyunda warrior kasma diye ayrı bir şey olmuyor. O biraz garip olmuş ehheh. Normalde hep oyunlarda abi crafter olabiliyor muyuz sırf derdik bu oyunda ise sırf warrior olamıyorsun nerdeyse. Ben de giremedim dün oyuna, arkadaşın yeni evine taşınmasına yardımcı olduk. Hayvan gibi mal taşıdım. Oyunda ırgatlık, gerçek hayatta ırgatlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 akirafes said: Dragonfire said: zırh varmı zırh? Yok skillerim bunlar marangozluk ve madencilik birde tinker cılık var . Aga sen ss i cep lemi çektin :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 *Sabah 3,00 gibi İronfist turk guildinden İrish nickli arkadas nightwatchi ziyaret etti. 3. loncanın kurulacagini ,yerimiz kalmadigini ogrendiginde lonca savaslarinda sayilarinin az kaldigini yoldaşa ihtiyac duyduklarini soyledi.yeni arkadaslari kendilerine yonlendirmemizi istedi. * Korax said: benim shoplar yikilirsa nerelerde var shoplarin tarif edersen elimden geleni yaparim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 int ve magic nasıl artacak? şu kasma işine bugün bana da yardım edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Hacilar ben yurtdisiindayim, benim shoplar yikilirsa bi el atin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Dragonfire said: int ve magic nasıl artacak? şu kasma işine bugün bana da yardım edin. şu an int ve magic aktif değil ya, herhangi bir şey kasılmıyor. sen warrior skillerine crafting e aban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Korax said: Hacilar ben yurtdisiindayim, benim shoplar yikilirsa bi el atin pls sen zaten hep yurtdışındasın!!!1!!bir. bana kasmama yardımcı olun 1kgp plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Korax said: Hacilar ben yurtdisiindayim, benim shoplar yikilirsa bi el atin pls Cumaya dönermisin korax? Cuma akşamı nights watch içindeki cabinler, shoplar ve guild hall yıkılıp tekrar kurulacak + taş duvarlarla alan büyütülcek. @Dragonfire int ve magic aktif değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar