Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

Her türlü Guild lock ve kişisel locklarınızı en eminiyetli versiyon olarak temin ederim .
özek mtyhril fırınlarda yapılma Demirden Dökme son model kapınızı
itina ile monte ederim.
Özel ışıklandırma sistemi ve el arabaları ile kişisel yaşantınızı modenleştirip bir de karpuz ikram ederim .

Sosyal ağlarda paylaş

maşallah Aki ya hepimizi gömersin valla.

abi oyunda crafting kasarak daha güçleniyorsun. Şu an tabi oyun alphada olduğu için belki combat yerine daha çok craftinge odaklanıyor adamlar. Her yaptığun craft skilli stat veriyor , odun topluosun strengthe veriyor. Ağaca vuruosun axe, sword artıyor.

Böle olunca oyunda warrior kasma diye ayrı bir şey olmuyor. O biraz garip olmuş ehheh. Normalde hep oyunlarda abi crafter olabiliyor muyuz sırf derdik bu oyunda ise sırf warrior olamıyorsun nerdeyse.

Ben de giremedim dün oyuna, arkadaşın yeni evine taşınmasına yardımcı olduk. Hayvan gibi mal taşıdım.

Oyunda ırgatlık, gerçek hayatta ırgatlık.
Sosyal ağlarda paylaş

*Sabah 3,00 gibi İronfist turk guildinden İrish nickli arkadas nightwatchi ziyaret etti. 3. loncanın kurulacagini ,yerimiz kalmadigini ogrendiginde lonca savaslarinda sayilarinin az kaldigini yoldaşa ihtiyac duyduklarini soyledi.yeni arkadaslari kendilerine yonlendirmemizi istedi.
*
Korax said:

benim shoplar yikilirsa

nerelerde var shoplarin tarif edersen elimden geleni yaparim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...