Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bonus:
Nvidia ekran kartı olanlar nvidia panelinden oyunu yüksek performanslı ekran kartıyla açmaya zorlasın. Oyun nedense bende dahil 3 arkadaşımda paylaşımlı ekran kartı üzerinden çalışıyormuş. Düzeltince fps 4-5 katına çıktı. Performans sorunu yaşayanlara duyurulur.
Mesaj tarihi:
Şu agacı kesmeyin arka bahcede diktim, yayılsın etrafa. 3 gün 3 gece taşıdım çölden... Kesince 3 ile 5 log arası odun veriyor ve kökünün cinsel gücü arttırdığı iddaa ediliyor. Bir de diğer agaclar 1 kare kaplıyor bu ev gibi anasını satıyım 5x5

http://i.imgur.com/JrgkGnn.jpg
http://i.imgur.com/PSB78sY.jpg
Mesaj tarihi:
hadibea said:

Bonus:
Nvidia ekran kartı olanlar nvidia panelinden oyunu yüksek performanslı ekran kartıyla açmaya zorlasın. Oyun nedense bende dahil 3 arkadaşımda paylaşımlı ekran kartı üzerinden çalışıyormuş. Düzeltince fps 4-5 katına çıktı. Performans sorunu yaşayanlara duyurulur.

hangi menu altinda yazsana bi dsf
Mesaj tarihi:
Korax said:

hangi menu altinda yazsana bi dsf

abi işteyim şimdi ama nvidia control panelde manage 3d settings - program settings - add diye hatırlıyorum. tol clienti ekledikten sonra yüksek performanslı ekran kartını seç.
Mesaj tarihi:
Ben ikinciyi almak istesem nasıl olcak.

aynı heasap la olmaz sanırım, ayrı bir hesapdan açarsam bağlanırım dimi ayrı ayrı.

Pk düşünüyorum bir tane çünkü.
Mesaj tarihi:
Masticore said:

Şu agacı kesmeyin arka bahcede diktim, yayılsın etrafa. 3 gün 3 gece taşıdım çölden... Kesince 3 ile 5 log arası odun veriyor ve kökünün cinsel gücü arttırdığı iddaa ediliyor. Bir de diğer agaclar 1 kare kaplıyor bu ev gibi anasını satıyım 5x5

abi bi hile vereyim sana 1 bow yapıyorsun yanına 1000 tane arrow. Ağaçlara vuruyorsun Twiggy bug'ı resmen elma ve twigg o kadar falzla düşüyor ki anlatamam yanında sapling de düşüyor 3 4 tane nightwatchersın arkası full ağaç dolu yardır bi tanesine 3 4 dakkada yıkıyorsun zaten bi ağacı en kötü 3 tane sapling düşürüyor ve 20 30 tane twig 10 tanae falan elma düşürüyorsun böyle :D
Mesaj tarihi:
benim arkadaki evi ırgat house yaptim işimize yaramayan şeyleri oraya koyalim ne bileyim skill kasmak icin tessera yapmış olabiliriz,lumber yapmış olabiliriz yere atıcagımıza oraya koyalım guild lock koydum herkes elleşebilir eve

tabi guild icin kullanırsak daha güzel olur :)
  • Yeni Oluştur...