hadibea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Bonus: Nvidia ekran kartı olanlar nvidia panelinden oyunu yüksek performanslı ekran kartıyla açmaya zorlasın. Oyun nedense bende dahil 3 arkadaşımda paylaşımlı ekran kartı üzerinden çalışıyormuş. Düzeltince fps 4-5 katına çıktı. Performans sorunu yaşayanlara duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Laptop'dan oynayacaklar bir kontrol etsinler, oyun onboard ekran karti ile çalışıyor ve fps sürünüyor. Nvidia'nin programını açıp, hangi ekran kartı ile açılacağını seçmeniz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Nvidia Optimus'un allah belasını versin zaten. Gelmiş geçmiş en sikko teknoloji. Her oyunda kesin bir sıkıntı yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Şu agacı kesmeyin arka bahcede diktim, yayılsın etrafa. 3 gün 3 gece taşıdım çölden... Kesince 3 ile 5 log arası odun veriyor ve kökünün cinsel gücü arttırdığı iddaa ediliyor. Bir de diğer agaclar 1 kare kaplıyor bu ev gibi anasını satıyım 5x5 http://i.imgur.com/JrgkGnn.jpg http://i.imgur.com/PSB78sY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mortis said: oha 2000 tane mithril arrow. Bi kuleye koyup denesene 5 tanesini ne kadar damage koyuo zombilere hepsi kulelerde suan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 hadibea said: Bonus: Nvidia ekran kartı olanlar nvidia panelinden oyunu yüksek performanslı ekran kartıyla açmaya zorlasın. Oyun nedense bende dahil 3 arkadaşımda paylaşımlı ekran kartı üzerinden çalışıyormuş. Düzeltince fps 4-5 katına çıktı. Performans sorunu yaşayanlara duyurulur. hangi menu altinda yazsana bi dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Masticore said: Kesince 3 ile 5 log arası odun veriyor ve kökünün cinsel gücü arttırdığı iddaa ediliyor. oo keserim bi dal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Korax said: hangi menu altinda yazsana bi dsf abi işteyim şimdi ama nvidia control panelde manage 3d settings - program settings - add diye hatırlıyorum. tol clienti ekledikten sonra yüksek performanslı ekran kartını seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Maden Fışkırıyor bugün her yerden. 1 tur attım doldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 hala almayan kaldı mı bilmiyorum ama x4 packe +2 aranıyor beyler 22tl ye geliyor tanesi iletişim için pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Ben ikinciyi almak istesem nasıl olcak. aynı heasap la olmaz sanırım, ayrı bir hesapdan açarsam bağlanırım dimi ayrı ayrı. Pk düşünüyorum bir tane çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Tymex said: Maden Fışkırıyor bugün her yerden. 1 tur attım doldum.. cunku bugtan dolayı restart geldi. Hep bu restart'lar da oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Masticore said: Şu agacı kesmeyin arka bahcede diktim, yayılsın etrafa. 3 gün 3 gece taşıdım çölden... Kesince 3 ile 5 log arası odun veriyor ve kökünün cinsel gücü arttırdığı iddaa ediliyor. Bir de diğer agaclar 1 kare kaplıyor bu ev gibi anasını satıyım 5x5 abi bi hile vereyim sana 1 bow yapıyorsun yanına 1000 tane arrow. Ağaçlara vuruyorsun Twiggy bug'ı resmen elma ve twigg o kadar falzla düşüyor ki anlatamam yanında sapling de düşüyor 3 4 tane nightwatchersın arkası full ağaç dolu yardır bi tanesine 3 4 dakkada yıkıyorsun zaten bi ağacı en kötü 3 tane sapling düşürüyor ve 20 30 tane twig 10 tanae falan elma düşürüyorsun böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 gece deneriz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 WoodsOfYpres said: hala almayan kaldı mı bilmiyorum ama x4 packe +2 aranıyor beyler 22tl ye geliyor tanesi iletişim için pm Pm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 son adam olmak ıcın om attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 x4 packe son adam beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 beyler x4 pack alındı, 1 key var halihazırda almak isteyen olursa 22.5tl beklemeyelim 4. kişiyi direk alalım dedik PM atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Beyler bu adventurer pack free upgrade için inceleme yazıp ne yapmamız gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 lan bizim üstteki köyün arka kapısını açmışlar, oraya bir guild lock ayarlayın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Koray guilde al beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 WoodsOfYpres said: Beyler bu adventurer pack free upgrade için inceleme yazıp ne yapmamız gerekiyor ? Bitti o kampanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 okudukca cok ozeniyorum ya sdf zor mu skill kasmasi falan? kisitli zamanim ama uo gunlerimi ozluyorum hep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Neyse bizde almış olduk,dostum arkadas listen dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 benim arkadaki evi ırgat house yaptim işimize yaramayan şeyleri oraya koyalim ne bileyim skill kasmak icin tessera yapmış olabiliriz,lumber yapmış olabiliriz yere atıcagımıza oraya koyalım guild lock koydum herkes elleşebilir eve tabi guild icin kullanırsak daha güzel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar