Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya korkum şu acıkcası mac versiyonu olsa calıstırır eminimde windows a geçince çok fazla yorcakmış gibi geliyor macbooku :D neyse windows indiriyom az kaldı bitmesine bootcamp yapınca satın alırım gelirim xd Yarın falan en kötü gelirim
Mesaj tarihi:
biri geldi adam hirsiz lockpickle aciyor her yeri catır catır. Adam agzımızı burnumuzu kırdı...

http://i.imgur.com/tnhLdwt.jpg

Bu arada tinker'i 25'ledim ironlock yapabiliyorum artık isteyen bulsun beni oyunda.

Kilit'te marka Karaca.
Mesaj tarihi:
beyler evlerimizi soyuyorlar yukarıdaki herif yine geldi corumlunun ev mesela full cooper kaynıyor çalabilirsiniz suan adam 2. kalite kilit kırıyor sadsa o yüzden acil 25 miningli biri lazım iron ingot yapmak icin

evlere demir kilit şart suan
Mesaj tarihi:
iki günde tüm her şeyi kurdum guild hall de dahil, tamamen etrafını çevirdim gate koydum kuleleri koydum okları doldurdum zombiler yaklaşamıyor bile.

Nerdeyse her şeyi yapıp üretebiliyorum, tabi açılmayan şeyler var bazı mesleklerde.

Gelen olursa her şey hazır yanı sadece rahat bir şekilde kendi skill'lerini kasmak olucak tabi bir de kaleyi korumaya çalışcak :)

Uzun zamandır böyle keyif alarak bir oyun oynadığımı hatırlamıyorum.
Mesaj tarihi:
şimdi benim önerim önce şu yoğun olarak oyunda vakit geçiren arkadaşların ihtiyaçlarını giderelim. Bir yandan onların skilleirni kasacak materyalleri toplayalım yavaş yavaşta şehri adam ederiz.
Sonra malzeme topladıkça diğerlerini kasarız. Zaten bu arada mob falan kesmek gerekecek yeni malzeme için mecburen combat kasacak birileri. Materyal toplayanlarada bu kıyağı geçeriz kimse dışarıda kallmaz.
Korax, bonesoul, boxar vs.(şu docs u güncellerseniz biliriz daha iyi) neye ihtiyaçları oldupunu söylesinler cart ile toplayalım. onlarda sonra bizim kasmamıza yardımcı olurlar.
Mesaj tarihi:
öbür başlığa yazmışım yanlışıkla. ya beyler adamlar gelip hanemize tecavüz ediyor izliyosunuz ama bi ben saldırdım herifi kestim geri geldiler sayıca 5 katları falanız herkes 1 yumruk atsa döveriz ama lütfen.
Mesaj tarihi:
pk iken ölürsen üstündeki her şey düşer yere, normalken random bi item atıyor inventoryden. onu zorlayın pk olmasına, ha siz pk iken adam size dalıyorsa kusura bakmayın dalmam, pk olmak çok saçma çünkü şu anda.
  • Yeni Oluştur...