hattok Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ya korkum şu acıkcası mac versiyonu olsa calıstırır eminimde windows a geçince çok fazla yorcakmış gibi geliyor macbooku :D neyse windows indiriyom az kaldı bitmesine bootcamp yapınca satın alırım gelirim xd Yarın falan en kötü gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 türklerle oynanmayacak bir oyuna benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 FromTheHell said: oyunun boyutu nedir ? ne kadar downloaddan sonra akızlıyoz yanınıza? 700mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 çalıştırır, 700mb lik oyun. grafik yok gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 len pirat'in eti ne bereketliymis ye ye bitmiyor arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Dragonfire said: çalıştırır, 700mb lik oyun. grafik yok gibi bişey. aynen o700mbı görünce içime su serpildi xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 yeni şehirde ufak bi farmlık alan kurayım diyorum nereye kurabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 biri geldi adam hirsiz lockpickle aciyor her yeri catır catır. Adam agzımızı burnumuzu kırdı... http://i.imgur.com/tnhLdwt.jpg Bu arada tinker'i 25'ledim ironlock yapabiliyorum artık isteyen bulsun beni oyunda. Kilit'te marka Karaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ts adresini yazsanıza bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 onhtp.xyz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Mining 25 olan var mi beyler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 2809, 2643 coal kaynıyor bu kordinatlar yazayım buraya lazım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 beyler hide ve heal skilleri var mı? büyü olarak heal Healer ve rogue kafası işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 beyler evlerimizi soyuyorlar yukarıdaki herif yine geldi corumlunun ev mesela full cooper kaynıyor çalabilirsiniz suan adam 2. kalite kilit kırıyor sadsa o yüzden acil 25 miningli biri lazım iron ingot yapmak icin evlere demir kilit şart suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Abi quit to lobby yaptım oyun hata verdi ve birdaha giremiyorum şaka gibi (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 napıyosunuz oyun iyi mi alsam beraber oynar mıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 iki günde tüm her şeyi kurdum guild hall de dahil, tamamen etrafını çevirdim gate koydum kuleleri koydum okları doldurdum zombiler yaklaşamıyor bile. Nerdeyse her şeyi yapıp üretebiliyorum, tabi açılmayan şeyler var bazı mesleklerde. Gelen olursa her şey hazır yanı sadece rahat bir şekilde kendi skill'lerini kasmak olucak tabi bir de kaleyi korumaya çalışcak :) Uzun zamandır böyle keyif alarak bir oyun oynadığımı hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ayıp ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 şimdi benim önerim önce şu yoğun olarak oyunda vakit geçiren arkadaşların ihtiyaçlarını giderelim. Bir yandan onların skilleirni kasacak materyalleri toplayalım yavaş yavaşta şehri adam ederiz. Sonra malzeme topladıkça diğerlerini kasarız. Zaten bu arada mob falan kesmek gerekecek yeni malzeme için mecburen combat kasacak birileri. Materyal toplayanlarada bu kıyağı geçeriz kimse dışarıda kallmaz. Korax, bonesoul, boxar vs.(şu docs u güncellerseniz biliriz daha iyi) neye ihtiyaçları oldupunu söylesinler cart ile toplayalım. onlarda sonra bizim kasmamıza yardımcı olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Buzx said: Masteryler maksimum kaç oluyor? Skill cap 400 denmiş, hem craft hem combat olurmu aynı karakterde? 50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 yeni yerde copper ne durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 öbür başlığa yazmışım yanlışıkla. ya beyler adamlar gelip hanemize tecavüz ediyor izliyosunuz ama bi ben saldırdım herifi kestim geri geldiler sayıca 5 katları falanız herkes 1 yumruk atsa döveriz ama lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 dayı pk olmayın yeter, herif bırak kırsın, dalarsak pk olur alayımız. ama herif kırarsa biz dalarız sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 abi bütün hayvanları gelip gelip kesiyolar kocaman delik var duvarda pk olsak ne olur hayvan gibi kalabalığız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 pk iken ölürsen üstündeki her şey düşer yere, normalken random bi item atıyor inventoryden. onu zorlayın pk olmasına, ha siz pk iken adam size dalıyorsa kusura bakmayın dalmam, pk olmak çok saçma çünkü şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar