Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

said:
1. Changing durability about weapon and armor.
-Changing durability due to consider the difficulty to produce item

In case of former item durability, it has a same durability between easily produce item and hard to produce item. So it reduced efficiency because using times were much shorter than making times. We were reconstructed that when higher materials exist and depending on how rare this material makes more durability for this item by this modification.

2. Add weapon and defense recycling function
- Item that made from fabric and leather ripping is possible when hold it on the hand.
- Fabric costume: it can be a little pieces of fabric
- Leather costume : it cab be a little pieces of leather
- When put weapon and metal armor into brazier and after melting it can be made to ingot.
- Copper weapon or copper armor: it can be a little bit of copper pieces or ingots.

We let reuse materials that is difficult to get through function that original material recycling of broken item after being 0 of durability

Through this function, without throw away unnecessary weapon and recycle as original materials is possible.

Durability bitince eritip geri ingot yapiyoruz yani, su ingilizce den bisey anlamadim ama sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Tenks beyler. Genel sorunları toparlayıp yazayım dedim. Hem bizim guildlerde hemde genel olarak oyunda oyuncu sayısı azaldı fakat oyunun tekrar hypelanması iki düzgün patch + contente bakar bence.

Bu arada peç perşembe günü geliyormuş, perşembeye kadar elimizdeki herşeyi basalım diye 2 gün süre vermişler. Durability dışında yine çiçekle böcekle uğraşmışlar, kore kafası böyle bişe olsa gerek. En azından uğraşıyorlar işte ne diyim. Umutluyuz:)
Sosyal ağlarda paylaş

sayfabaşı editi:
Korax said:

said:
1. Changing durability about weapon and armor.
-Changing durability due to consider the difficulty to produce item

In case of former item durability, it has a same durability between easily produce item and hard to produce item. So it reduced efficiency because using times were much shorter than making times. We were reconstructed that when higher materials exist and depending on how rare this material makes more durability for this item by this modification.

2. Add weapon and defense recycling function
- Item that made from fabric and leather ripping is possible when hold it on the hand.
- Fabric costume: it can be a little pieces of fabric
- Leather costume : it cab be a little pieces of leather
- When put weapon and metal armor into brazier and after melting it can be made to ingot.
- Copper weapon or copper armor: it can be a little bit of copper pieces or ingots.

We let reuse materials that is difficult to get through function that original material recycling of broken item after being 0 of durability

Through this function, without throw away unnecessary weapon and recycle as original materials is possible.

Durability bitince eritip geri ingot yapiyoruz yani, su ingilizce den bisey anlamadim ama sdf

süper olmuş recycle şeysi o/
Sosyal ağlarda paylaş

hadibea said:

Tenks beyler. Genel sorunları toparlayıp yazayım dedim. Hem bizim guildlerde hemde genel olarak oyunda oyuncu sayısı azaldı fakat oyunun tekrar hypelanması iki düzgün patch + contente bakar bence.

Bu arada peç perşembe günü geliyormuş, perşembeye kadar elimizdeki herşeyi basalım diye 2 gün süre vermişler. Durability dışında yine çiçekle böcekle uğraşmışlar, kore kafası böyle bişe olsa gerek. En azından uğraşıyorlar işte ne diyim. Umutluyuz:)

oyuna şöyle dungeon vs gelse yada nebileyim guild savaşları falan gelse oturur 1 hafta da bs, sewing 50 ler şıkır şıkır akarım yemin ediyorum.

oyun baya hitap ediyor bana ancak gel gelelim o kadar ırgatlığı bi amaç uğruna yapmak lazım. 58439438294382943280 defin 32819328190 damage'ın olsa ne yazar yani en fazlaa SS alıp foruma koyup artizlik yapmaya yada oduna tek atmaya yarıyor eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

katılıyorum, PVE kontentine de ihtiyaç var bu oyunda. İlla Wow gibi 5 phaseli bosslar, cut sceneli raidlerden bahsetmiyorum ki olmasa da olur ama UO'da olduğu gibi at abi 10 tane dungeon haritaya labirentli trapli değişik değişik yaratıklı treasurelu. gezelim keşfedelim içerisinde pvp yapalım.

Herhalde planlıyordur diye düşünüyorum ama adam tek başına yapıyorsa implementasyonu uzun sürer.

Ulan UO nasıl yapmışsa adam bir daha aynısını yapamadı insanlar ya onu düşündüm de. ya böyle darkfall gibi ölümüne pvp odaklı takılıyorlar , massive counter strike a dönüyor oyun. Ya da bölye full crafting ırgata bağlıyorlar.

ırgatlık ok de arada macera yaşamak istiyor insan,, gidip "dungeon" diye lavların arasında mal mal gezen iki ogre kesmek değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Anelor said:

oyuna şöyle dungeon vs gelse yada nebileyim guild savaşları falan gelse oturur 1 hafta da bs, sewing 50 ler şıkır şıkır akarım yemin ediyorum.

oyun baya hitap ediyor bana ancak gel gelelim o kadar ırgatlığı bi amaç uğruna yapmak lazım. 58439438294382943280 defin 32819328190 damage'ın olsa ne yazar yani en fazlaa SS alıp foruma koyup artizlik yapmaya yada oduna tek atmaya yarıyor eheh.

Aynen öyle abi. Bence şuan en önemli iki mesele kale içindeki taşınabilir itemlerin safe olmasıyla, pve content eklenmesi. Adamların herşeyi bırakıp bunlarla uğraşması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

zanet lanet olsun ultima online oynadım beğenmiyorum abi hiçbir oyunu

ultima benziyor diye combat kassam yeter diye düşündüm 9999 tane isklet kestim ogre gibi yaratık kestim solucan deri coins lootu var tüm haritayı gezdim denebilir

ultima online mı kursam bu napsam bilemedim kastı oyun craftting kasmak istemiyorum kendi işimi görmem için kasmam lazım çok saçma..

hayir ultimada craftlarda magelere archerların eline bakardı arkadaş dragon derisi lich kanı vs için bunda archer,warior,mage diye bir şey yok...bide bow yapmışlar..

İlk oynadımda pk keserdim hiç değilse full loot düşerdi şimdi pk ölünce 1 tane item düşüyor içinde illede crafting kasıcan diyor oyun..
Sosyal ağlarda paylaş

2h weapons, tactics aktif değil, magic hiç yok ortada.
Böyle olunca şuan için craft'a kayıyor oyun.

Zaten craft dışında adam ettikleri bir kısmı da yok oyunun şuan.

Ama yavaş yavaş diğer şeyler eklenmeye başladıkça bence ultima daki gibi crafterlar, warriorlar, mageler, rangerlar oturacak oyunda. Birbirinden ayrılacak classlar.

Ümidimiz böyle en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...