Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvP / PvE

Bert

Öne çıkan mesajlar

henüz böle bi konu açıldımı bilmiyorum,açıldıysa da özür dilerim ama PvP ve PvE server ları hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa biraz anlatabilirmi?
sanırsam PvE de sadece yaratık öldürüyomuşsun anca horde veya alliance gidip karşı tarafın npc lerine saldırsa pvp ortamı oluyomuşş.. PvE de karşı tarafı öldürürsek exp alıyomuyuz veya ölürsek exp alıyomuyuz bunu merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

PvE serverlarinda /pvp komutu kullaniliyor benim bildigim, 5 dakikaligina PvP flagini aciyor, o arada yapiyorsun, yoksa saldiramiyor sana karsi taraf.

PvP serverlarinda tum Contested alanlarda pvp serbest, Alliance/Horde alanlarinda saldirabilmen icin once karsi tarafin sana saldirmasi veya pvp flagini acmasi gerekiyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman PvP level kasmak çok çok zor çünkü sen yaratıklarla lvl kasarken ordan bi parti gelip seni keser ( gıcıklık diil mi keser gavurlar ) bölece senin kazanmaya çalıştığın exp te havaya uçar.. Ama sende dersen ki bende adam toplayıp dalarım onlara oyun bölee intikam alma şeklinde devam eder buarada da PvE de oynayan adam çoktan lvl sorununu aşmış olur..
Buarada lvl 60 tan sonra PvE den PvP ye geçiş söz konusumu bi yerde öle okumuştum yanlışmı doğrumu bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

pve de ruh gibi env kesmek saçmalık bence. server lar arası char transferi olmaz, o zaman herkez pve de char yapıp pvp ye alır, pvp de kimse char başlamaz, haksızlık olacaği için öyle bir şeyi yapamazlar.

[Bu mesaj Ulubeg tarafından 23 Ocak 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...