Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Razer Blackwidow Ultimate Stealth / Goliathus Control

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sıfır kutusu dahi açılmadı, öyle kenarda duruyordu paraya ihtiyacım oldu satıyorum. Amazondan alınma ürün garantisi falan var haliyle ister yurtdışı ister aral ithalat.

Ayrıca razer goliathus control edition mat var şu halı gibi büyük olanlardan kutusu açılmadı 2 tane almıştım birini satıyorum.

Fiyat bilmiyorum araştırmadım yazana kadar patide bir price check yapmış olurum hem
Mesaj tarihi:
Klavye bu mu ?
http://www.amazon.com/Razer-BlackWidow-Ultimate-Mechanical-Keyboard/dp/B00IG3GSQ8/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1432889043&sr=1-1&keywords=Razer+BlackWidow+Ultimate+Stealth
Mesaj tarihi:
toggie said:

aldığın yerde daha ucuz mesela.

İndirime girmiş abi şimdi ben aldığımda kargo ve vergiler dahil 150$-160$ gibi bir fiyat ödemiştim.

Amazon ibreleri indirim yaptıysa bizde yaparız :)
Mesaj tarihi:
mokoko said:

99 dolar gümrüğe takılır mı ya :D

alsam şunu amazondan :D

Abi takılsa bile %20 vergi ödersin alırsın ürününü indirim yapmışsa amazon tabiki ordan almak daha mantıklı daha ucuza geliyor.
Mesaj tarihi:
349$

Order Summary
Item(s) Subtotal: TRY 824,12
Shipping & Handling: TRY 117,67
Total before tax: TRY 1.111,30
Estimated tax to be collected: TRY 0,00
Import Fees Deposit TRY 169,51
Grand Total: TRY 1.111,30
Refund Total: 169,51
Mesaj tarihi:
abi baktım shippingiydi, depositiydi falan derken 380 liraya geliyo. 15 dolar shipping 20 dolarda deposit alıyo. oluyo 136 dolar ztn. bi anlamı kalmıyo yani amazonunda. checkouta kadar gidip vazgeçtim valla.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

abi baktım shippingiydi, depositiydi falan derken 380 liraya geliyo. 15 dolar shipping 20 dolarda deposit alıyo. oluyo 136 dolar ztn. bi anlamı kalmıyo yani amazonunda. checkouta kadar gidip vazgeçtim valla.

Benden al aynı gün teslim 20 gün beklemek yok :P
Mesaj tarihi:
vergi ucretini pesin alıyorlar depozito olarak. takılırsa geri vermiyorlar, takılmazsa veriyolar. nesini anlamadınız bunun?
edit/ takılırsa derken yani kapıda vergi odenmesi gerekirse.

ek not: gift olarak sectim ama sadece not bırakabiliyosun, paketleme yok. urunun ne oldugu belli. sadece gumrukten alacak olan ups yetkilisi icinde ne oldugunu sordu, soyledim. dış kutu açılmamış olarak elime ulastı. birkac hafta sonra da refund geldi.
  • Yeni Oluştur...