Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 kimse var mıydı forumdan bizim burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 tamam vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 adam uzay araci yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 umarım içine binip kendi de gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 seneye gelmeyi düşünüyorum beni karılı ortamlara soksana chem sünnet olayının ne kadar kötü olduğundan bahsederiz hollandalı piliçlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 kıyı muh konusunda caponlarla birlikte 1 numerolar bana da cok cazip geliyo hollandada olması da ayrı bi avantaj benim icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Kender de eskiden oradaydi da bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Olm doğanın ortamına sen sığmazsın ki. Sana ne biliyim seren felan ortam ayarlaması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 seren koye gidiyo, orda anca inek sagmali ortam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 metaforunu begendim akila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 TU Eindhoven'dayım. Delft ile ortak proje yürütüyoruz, salı günü gidip görcem projenin kick-off u için. Karılı ortam diyosan Eindhoven'ı düşün bence, tinderda kızlar yazıyo darlıyo bana caps attırma şimdi sdfsf ufak bi hesap yaptım, guesstimation gibisinden. Delft 100k şehir, üni 30k ve bunun 25k sı erkek falandır. Şehirde hem az kız var, hem de bu kızlar öğrenci erkekler tarafından bir yerleri kaldırılmış durumda. Eindhoven 330k, üni 7k. üninin içinde kız erkek oranı benzer, ama şehir göl, üni de damla olunca kız açısından daha iyi piyasa şekilleniyo. Bir de hollandanın kuzeyinden güneyine indikçe güzellik azalıyor, kaşarlık artıyor. Hele belçika sınırı falan malesef kaşar kaynıyor. Groningen çok namuslu kuzey taraflar friesland leeuwarden 4 dateden önce öptürmez. Bakire ve koyu hristiyan kız içinse wageningen. Sütten ağzım yandı ordan biliyorum Bi de islamic studies, political science gibi şeylere katlanabilirsen kız açısından en iyi yer Leiden, hatta ormanın içinde şatoda okurum dersen nyenrode. 1 erkeğe 8 kız falan düşüyo ve bunlar sexually liberated, beğendiği erkeğe rahatça seni istiyorum diyebilen kızlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 fizban said: Kender de eskiden oradaydi da bitirdi. Bugün spor salonunda karşılaştık, galatasaraylı mısın diye sordum hem sabancılı hem pati çıktı ehe dünya küçük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Valla iyi denk geldik. Delfte ortam umuduyla gelme hem ufak hem teknik universite. Erasmus ortami filan var tabi de, kisitli. ama leiden var 20 dakika otede. Onun disinda tatli, eski, koyden hallice buyuklukte bi yer iste. Rotterdamla den haag da cok yakin zaten, oralar daha bi sehir. Iyice eeeh dedin mi de Amsterdam 1 saat. Napmaya gelecen delfte? Ben eindhovena tasindim da hala oralarda kalan es dost var az bucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 erasmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Delfte gidersen şu tarz şeylerden mahrum kalcan onu da düşün ehe Markete diye çıktım şehir yıkılıyo parti varmış, benden habersiz parti yapıyolar https://www.facebook.com/events/532080546934468/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Linke bakamadim simdi de, flying dutch mi o? djleri ucurup dondure dondure 3 sehirde birden caldiracaklardi, amsterdam ve r'damla eszamanli. Bayadir hype yapiyolardi. Eindhoven halen koylu ve muhendis sehri malesef, ama guzel seyler de oluyo ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 he aynen =) Albert heijna gittim baktım yol üstünde bişeyler oluyo dedim noliy burda, organize işler var dediler entertainment olcakmış, peki hayırlı işler dedim döndüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 seks nerde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 kandiliniz mubarek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 hollandanin en boktan sehri iyidir su ulkeden, allahin terkettigi enshede bile 100 kat daha eglenceliydi istanbuldaki boktan sosyal yasama kiyasla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 delft icin hollandali kızlar bana da naapcan orda hep erkek dedi aa o zaman olmadı ben karı severim karııı diyerek yanlis anlasilmalara mahal vermedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Yok yani ben de eleştirilecek yerini eleştiriyorum ülkenin mevcut durumu ortada ama Hollandanın köyü bile İstanbul dan daha eğlenceli demek için ağır ezik olmak lazım Sneijder e bakın adam Amsterdam ı bilmiyor mu, oraların çocuu değil mi bu adam, İstanbul da hayatının en güzel günlerini geçiriyor. İstanbul güzel de İstanbul un tadını çıkarmak için Sequo olmak lazım orası sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar