Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TUDelft


Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

TU Eindhoven'dayım. Delft ile ortak proje yürütüyoruz, salı günü gidip görcem projenin kick-off u için.

Karılı ortam diyosan Eindhoven'ı düşün bence, tinderda kızlar yazıyo darlıyo bana caps attırma şimdi sdfsf

ufak bi hesap yaptım, guesstimation gibisinden. Delft 100k şehir, üni 30k ve bunun 25k sı erkek falandır. Şehirde hem az kız var, hem de bu kızlar öğrenci erkekler tarafından bir yerleri kaldırılmış durumda.

Eindhoven 330k, üni 7k. üninin içinde kız erkek oranı benzer, ama şehir göl, üni de damla olunca kız açısından daha iyi piyasa şekilleniyo. Bir de hollandanın kuzeyinden güneyine indikçe güzellik azalıyor, kaşarlık artıyor. Hele belçika sınırı falan malesef kaşar kaynıyor. Groningen çok namuslu kuzey taraflar friesland leeuwarden 4 dateden önce öptürmez. Bakire ve koyu hristiyan kız içinse wageningen. Sütten ağzım yandı ordan biliyorum

Bi de islamic studies, political science gibi şeylere katlanabilirsen kız açısından en iyi yer Leiden, hatta ormanın içinde şatoda okurum dersen nyenrode. 1 erkeğe 8 kız falan düşüyo ve bunlar sexually liberated, beğendiği erkeğe rahatça seni istiyorum diyebilen kızlar =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla iyi denk geldik.

Delfte ortam umuduyla gelme hem ufak hem teknik universite. Erasmus ortami filan var tabi de, kisitli. ama leiden var 20 dakika otede. Onun disinda tatli, eski, koyden hallice buyuklukte bi yer iste.
Rotterdamla den haag da cok yakin zaten, oralar daha bi sehir. Iyice eeeh dedin mi de Amsterdam 1 saat.

Napmaya gelecen delfte? Ben eindhovena tasindim da hala oralarda kalan es dost var az bucuk
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yani ben de eleştirilecek yerini eleştiriyorum ülkenin mevcut durumu ortada ama Hollandanın köyü bile İstanbul dan daha eğlenceli demek için ağır ezik olmak lazım

Sneijder e bakın adam Amsterdam ı bilmiyor mu, oraların çocuu değil mi bu adam, İstanbul da hayatının en güzel günlerini geçiriyor. İstanbul güzel de İstanbul un tadını çıkarmak için Sequo olmak lazım orası sıkıntı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...