Razu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bende dün zagada gördüm ilk defa acınası bir kişilik..[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum/// FRP olmak icin nereye basvurabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Bellow, 12 Aralık 2004 18:02 tarihinde demiş ki: abi paticiği semra teyze bastı düşünsenize çökertiyor siteyi hack filam yapıyor uhahuahua semra teyze fanları ele geçiriyor siteyi ahahah bi an aklıma geldi de zuhauha asdushau hiç güleceğim yoktu aueh :P[signature][hline]PENTOGONA UÇAKLA SEN GİRDİN, SEN FENERLİLERİ SEVDİN, LADİN BABA BİZEDE KIYAK YAPSANA, SAMİYENEDE BOMBA ATSANA ------------------------------------------ Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: Bellow, 12 Aralık 2004 18:02 tarihinde demiş ki: abi paticiği semra teyze bastı düşünsenize çökertiyor siteyi hack filam yapıyor uhahuahua semra teyze fanları ele geçiriyor siteyi ahahah bi an aklıma geldi de zuhauha ahaha area masterz :)[signature][hline]Fm veCmTurk Orta Doğu Balkanların En iyi Managerlik Sitesi Editör/Admin. Bana Ulaşmak İçin Mail =[email protected] İcq [b]Merlin'in Kazanı EditörOnline Oyun Dergisi.. (-kobe- a.k.a Canonline) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ilk sayfadaki resmin sadece kafası kalacak şekilde elinizle kapatın yemin ediyorum erkek ya :-O[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY [Bu mesaj theKingpin tarafından 12 Aralık 2004 18:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ben suratı kapıyorum ve alien teşhisi koyuyorum[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 semra teyze bir ekoldür. bilinçaltında biriktirdiğimiz tüm deliliğin dışa vurumudur. saygı duyulasıdır. süfer semra. ss.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Bence Semra Teyze insanın kendine yakışanı giymesidir[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ahah searos haklı :P[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 penthesileada ahusdhasdhdsfgfghf...[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: MrMedia, 12 Aralık 2004 17:09 tarihinde demiş ki: BEn bu resmi client kapağı yapacam. Kafaya koydum NAUHAUAHUA :lol:[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | --------------------------------------------------------------Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim-------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 [signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bu ve bunun gibi ebeveynleri kınıyorum, sadece ebeveynliklerini kınamakla da kalmayıp insanlıklarından şüphe ediyorum, yetiştirdikleri varlıkları da kendileri gibi yapmalarından korkuyorum ve sözümü bitiriyorum. yazık bunlara.[signature][hline]How to overcome destructive criticism? Just love a little more, that's all. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egemenbeyfendi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 yayından kalkmadı gitti şu saçma program.Herşey önceden berillenmiş bi seneryo yani kurgu ve ne yazıki halkımız bunu deligibi izliyo benim ailem bile.Hepsi tiyatro dram komedi trajediyi gün gün izliyoruz[signature][hline]egemenbeyfendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Ya bişy sorucam bu kişilik kim :)[signature][hline]Ya yaratık senin yüzüne ne olmu$ böle töbe estafurullah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 topiğin açılma ve ''tartışma'' amacını anlayabilmiş değilim. eleştirmek isteniosa adam gibi bi ''medya şebeklikleri'' topiği açılıp konuşulur. nedir yani kadına salak,aptal dediniz anladıkta bunun bi tartışma amacı yok ki. aptalca bi konuyu bu şekilde konuşmak...saçma. bi şeye tepkiniz varsa düzgün belirtin bunu, yada hiç yorum yapmayın,konuşmuş olmak için konuşmayın.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 off ya semra teyze süper kadınn sorunlu olduu açıklanmış geçen gün bi uzman tarafından bi replikleri var oğluyla direk psikopat anne:bak oolum sni etkilemiş olmak istemm ama ya o,ya ben!!! hiç etkilemdn beaa:))[signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: lord_elvyn, 12 Aralık 2004 19:06 tarihinde demiş ki: ayıp be senin utanman da mı yok terbiyesiz, senin ailenden birinin fotoğrafını ben alsam böyle sonra üzerine bi güzel oynama yapsam hoşuna gider mi?[signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bnm annem böyle olsa hiç gocunmazdm valla bööle bi resme kadını direk tarif etmiş çok yakışmış çk gsl olmuş eline sağlık:)[signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 iğrenç bi kadın bu ses tonuda iğrenç. ben bunun oğlu olucam katil olurum..[signature][hline]- Kuzu - Suç benim seni kalbime yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 ya bende kad1n1 sevmiyorum ama herifin evlenmek istedii kizinda ne olduu belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: EfsaneUye, 12 Aralık 2004 20:07 tarihinde demiş ki: ayıp be senin utanman da mı yok terbiyesiz, senin ailenden birinin fotoğrafını ben alsam böyle sonra üzerine bi güzel oynama yapsam hoşuna gider mi? vallahi benim annem böyle rezil birşey olsaydı buyur güle güle yap terbiyesizliğini.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 said: hakan053, 12 Aralık 2004 20:32 tarihinde demiş ki: ya bende kad1n1 sevmiyorum ama herifin evlenmek istedii kizinda ne olduu belli. yaa burda gelinim olur musn mu tartışıors bis kadınn psikopatlıklarından bahsediors bise ne ondan bundan?! semra teyze başka tabii:)[signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Hem sevmios diosunuz hemde tartısıonuz ya :) Ne olursa olsun herkes izlio.Ben bile nefret ettiğim halde izliorum ya iğrenciiiim[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Öhöm Öhöm ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepY Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 offf ya direk semra teyzeM için izliorm kadın çok komik ya sesi tipi konuşması tam bir ekol manyak kadın yaa düşmanıma bile vermesn allah öölesini tam kabus bööle onu izleyerk aynı anda korku ve komedi filmi izlemş oluo insan:))[signature][hline]welcome to the machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Kadın resmen kabus ya..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar