Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CU sonrası faction armorlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://starwarsgalaxies.station.sony.com/content.jsp?page=Combat%20Upgrade:%20Armor%20System%20Enhancements%20-%20Faction%20Armor[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._
Mesaj tarihi:
ohh beeeeeeee
rebellere biraz hava gelmiş :D:D:D:D:D
hele rebel assault armor çok hoşuma gitti :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Eclipse - Zabrak
Doctor 4443(yarı master)
FRF

Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:34 demişki:
FrF Guildinden atmasan zaten şaşardım atarsan at ulan gıcık herif çekemeyenler çatlasın !!
Mesaj tarihi:
Rebel assault armor için rebel olunur valla =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Mesaj tarihi:
peki onun için acc unu açtırırmısın???[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Eclipse - Zabrak
Doctor 4443(yarı master)
FRF

Cem_Jedi, 18 Aralık 2004 21:34 demişki:
FrF Guildinden atmasan zaten şaşardım atarsan at ulan gıcık herif çekemeyenler çatlasın !!
Mesaj tarihi:
Açtırmaz bence. Yemin etti swg oynamamak için.[signature][hline]Deno O'Connor-FrF-Eclipse

Jackass / Wildboyz / Viva La Bam. Hastasıyız...

Jackass 2 by me and my crew. September 2005
Mesaj tarihi:
hey yavrum imperial assault armor,hastasi oldum. Gec oldu biraz(!) ama hic yoktan iyidir. Jedi armor istiyom :p alt karakteri bh yapcaktim,yeniden storm trooper tarzi bisi yapabilirim.
Mesaj tarihi:
ohş güzel güzel yeni armor lazımdı oyuna[signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin.
Mesaj tarihi:
said:
Gwindon, 22 Ocak 2005 13:18 tarihinde demiş ki:
peki onun için acc unu açtırırmısın???

developerlar dangalak olduğu sürece hayır eheh =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
  • Yeni Oluştur...