mani Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Vw tiguan icin ön park sensoru cercevesi ariyorum. On tamponu surtup esnettim esneyince de ice kacti sensor. Neyse dusmemis sensorun kendisi ama cercevesi dusmus. Tam aracin köşesinde oldugundan egimli bir cerceve zaten. Simdi servise sorup sinirlerimi bozmak istemiyorum. Var mı bu sekilde bulabilecegim bildiginiz bir dukkan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 gittigidiyordan falan bak once. sadece cerceve bulamayabilirsin ama tr de, sensorle birlikte alman gerekebilir. ebay isini gorur muhtemelen ama. partsbase.org a girip cercevenin parca kodunu bul. o kodla arat ebayde falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Selam, oto2000 gibi çıkmacıları ara : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar