Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Exorcism/paladin

BullDoG

Öne çıkan mesajlar

Ben de sadece npc'ye karşı etkili diye biliyorum. Zaten UDlere karşı öyle bir etkisi olsa biraz haksızlık olmuş olurdu bizim gibi öncelikle undead ve dolayısıyla horde olan arkadaşlara...[signature][hline]Ey Türk

Yukarıda gök çökmedikçe
Aşağıda yağız yer delinmedikçe
Senin İl`ini, Töreni
Kim bozabilir?

BİLGE KAĞAN
Sosyal ağlarda paylaş

Kanımca kendine ve etrafındakilere çok faydan oluyor bu büyülerle... Yani bu tarz bir şey olması gerekiyorsa biz undeadler crit,fear,sleep,shadow magic gibi şeylere immune olalım bize uyar vallaha :)
Açıkçası ben sanmıyorum sonradan paladin büyülerinin etki alanının bu tarz bir genişlemeye tabi tutulacağını.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır bence sadece npc lere karşı etkili olması çok saçma asıl haksızlık burda paladin tanrı nın askeri bu tarz yeteneklerini pvp dede kullanması lazım UD bütün saldırı yeteneklerini bize karşı kullanabiliyo ama UD paladinlerden çekineceği bir yanı olması lazım nasıl bizim onların shaman larından çekiniyosak...yoksa paladinlerin heal yapmaktan başka hiçbir özelliği kalmaz ÇOK SAÇMA!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Warri, 21 Ocak 2005 22:06 tarihinde demiş ki:
Kanımca kendine ve etrafındakilere çok faydan oluyor bu büyülerle... Yani bu tarz bir şey olması gerekiyorsa biz undeadler crit,fear,sleep,shadow magic gibi şeylere immune olalım bize uyar vallaha :)
Açıkçası ben sanmıyorum sonradan paladin büyülerinin etki alanının bu tarz bir genişlemeye tabi tutulacağını.

bide sana kuş falan verelim heryere uçarak git istersen havadan falan saldır daha ii olur dimi?:P zaten shadow Resistance ın var daha ne istiyosun
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BloodMaster, 22 Ocak 2005 11:29 tarihinde demiş ki:
hayır bence sadece npc lere karşı etkili olması çok saçma asıl haksızlık burda paladin tanrı nın askeri bu tarz yeteneklerini pvp dede kullanması lazım UD bütün saldırı yeteneklerini bize karşı kullanabiliyo ama UD paladinlerden çekineceği bir yanı olması lazım nasıl bizim onların shaman larından çekiniyosak...yoksa paladinlerin heal yapmaktan başka hiçbir özelliği kalmaz ÇOK SAÇMA!!!

bos konusuorsun[signature][hline]Da Site
Da Blog
Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 22 Ocak 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
bildiğin tank ne dmg vurur ne cok dmg alır demi?

o senin çok dmg vurmaz dediğin paladinle ben one&one da bütün clasları dize getirdim (lvl38 paladinim ben) sen daha hiç sağlam bi paladinle karşılaşmadın gabiba tavsiye etmem teke tek yakalanma :P
Sosyal ağlarda paylaş

Ciddi açıdan açık bir ara :)

Ve eskiden, bütün undeadler (oyuncular dahil) o etki altına giriyordu, şimdi sadece NPC'ler oldu. Yakın zamanda değiştirildi yani.

Oyun ilk zamanlara göre çok değiştirildi. İlk çıkan Beta'da (US Beta 1) Paladin tamamen ezik bir ırktı, çok sıkıcı olacağı, kimsenin oynamayacağı söyleniyordu - nitekimde öyleydi. Warriorlar ise delirmişti - Charge ile deli dalıyorlardı. Ama sonra iş bgnlere geldi :) Warrior gören olursa, ona ekstradan potion veriyolar :P[signature][hline]Fear Me..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şimdi ortam germeye lüzum yok.

Ben de aslında ufaktan katılıyorum. Kesinlikle Alliance olmayacak biri olarak eğri oturup doğru konuşmam gerekirse abartılı olmadan bir kaç şeyi kullanması Pala'nın güzel olur. Bu arada UD'nin bonus hayallerimi ciddiye almasın kimse sadece latifeydi :)[signature][hline]Ey Türk

Yukarıda gök çökmedikçe
Senin İl`ini, Töreni
Kim bozabilir?

BİLGE KAĞAN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BloodMaster, 22 Ocak 2005 17:35 tarihinde demiş ki:
o senin çok dmg vurmaz dediğin paladinle ben one&one da bütün clasları dize getirdim (lvl38 paladinim ben) sen daha hiç sağlam bi paladinle karşılaşmadın gabiba tavsiye etmem teke tek yakalanma
Orada kinayeli bir sekilde paladin'in hem cok dmg vurdugu, hem duzgun dmg almadigi, hem de kendini heallayabildigi belirtilmis zaten, sen de ciddiye almissin.

Olaylari bencilce degil de oyun dengesi olarak dusunurseniz, paladin ve shaman suanda gereginden fazla bile guclu, bir de ek mi yapsinlar ustune yani? Bu sacma esas.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio'yu da doğru buluyorum bir kaç tane paladinle pvp yapma fırsatım oldu ben warriordum. Çok kötü pvp yapan bir oyuncu asla değilim ama ne kadar kassam çatır çatır dövsem bir heal ediyor bütün emeklerin boşa gidiyor.[signature][hline]Ey Türk

Yukarıda gök çökmedikçe
Senin İl`ini, Töreni
Kim bozabilir?

BİLGE KAĞAN
Sosyal ağlarda paylaş

Paladin ve Shaman'ın gereğinden fazla güçlü olmaları (belki biraz) onların her factiona özel sınıflar olmalarından kaynaklanabilir.

Tabi unutmamak lazım, bu oyunda herkesin "nefret ettiği" Rogue gibi bir sınıf var, 15 saniyede uber hasar verebilen çok terbiyesiz ahlaksız bir sınıf :P[signature][hline]Fear Me..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya çok cesur birisi değilim, warrior oynatacağım ama Paladinlerden daha çok korkuyorum ben nedense... Sonuçta pvpye bakacak işler ama Roguelara karşı warriorların kontr atak yetenekleri ve bol keseden hplerinin bir denge oluşturduğu kanaatindeyim.[signature][hline]Ey Türk

Yukarıda gök çökmedikçe
Senin İl`ini, Töreni
Kim bozabilir?

BİLGE KAĞAN
Sosyal ağlarda paylaş

Evet warriorların Rogueları ağlattıklarını biliyorum :)
Ama warriorlara en yakın zamanda bir bonus geleceğinden ve paladinlerinde kesinlikle nerf yiyeceklerinden emin gibiyim.
Koskoca serverda bütün PvP'nin Rogue - Paladin - Shaman arasında olmasını istemem.[signature][hline]Fear Me..
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten 2 tarafta kendi içinde duel yapıp eylensin işte pala çok heal yapıyo shaman totem koyuyo olmaz değiştirilsin deil olay warcraft serisindede en ii 2class dı bence bunlar ayrıca pvp i grup halinde yaparken denk oluyo hiç grup halinde pvp yaptınızmı bilmiyorum ama pala ile shaman birbirini yerken diğer elemanlarda birbirini parçalıyo çok zevkli oluyo öle dengeler falan eşitleniyo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...