Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[İstanbul] Taksim - Borsa Bar ???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya taksimde borsa tarzı bi bar vardı.

bilmeyenler için borsa ;
Mesela bira çok satılıyor ortamda bira 3 milyondan 6 milyona fırlıyor.
Ama aynı zamanda Tequila bacardi viski vodka ıvır zıvır 2-3 milyona düşüyor alınmadığı için ve herkes onlara hücum etmeye başlıyor.
Her masada bir ekran var ve ondan takip ediliyor.

böyle bi bar vardı nerde bilen varmı?[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
ankara tunalıda var[pek sevmiyorum].7.cadde'de vardı kapandı ora.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
ankarada borsa var tunalıda ama her masada öle bişi yoq..bi de belli bi fiyatda hepsi kitlenio gördüüm kadarıyla 1 milyona bira düştüünü görmedim efesin millerı geçtiini gördüüm halde..hermasada olmuo ekran o kötü bi tane 37 ekran war kadının mouseu falan görüon arada..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mesaj tarihi:
ya benım dediğim lüks bi mekan zaten her masada lcd ekran flm dokunmatik ordan ıvır zıvıra bakıyorsun siparişi ordan veriyorsun flm =)

ama fiyat kitleniyormu bilmiyorum bende düştünü görmedim ama 2 milyonda gördüm.
Mesela sminorff içmiştim 3 milyona[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
e simirnof şişe zaten 39 milyon 3e içmen bence normal :) hm ankaradaki de hesapta lüx yani fiyatlar olarak lüx kapsamında ama mekan-hizmet olarak deil benje zaten dinlediim bişi deil içerdeki müziklerde gittim gördüm merak :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mesaj tarihi:
Taksimde Q bar...
Gel bu gece misafir ediyim seni;ben orda basscıyım...
Pati Uo'cu musun dersen tanırım seni...
Bu arada adım Şafak gelceksen haberdar et beni...[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
Kral belli 2. kim 2.?
Mesaj tarihi:
said:
Ainu, 22 Ocak 2005 22:40 tarihinde demiş ki:
e simirnof şişe zaten 39 milyon 3e içmen bence normal :) hm ankaradaki de hesapta lüx yani fiyatlar olarak lüx kapsamında ama mekan-hizmet olarak deil benje zaten dinlediim bişi deil içerdeki müziklerde gittim gördüm merak :D

nasıl be taksimde en dandik yerlerde bile 7milyon sminorff[signature][hline]tuana...
  • Yeni Oluştur...