Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[İstanbul] Taksim - Borsa Bar ???

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

ya taksimde borsa tarzı bi bar vardı.

bilmeyenler için borsa ;
Mesela bira çok satılıyor ortamda bira 3 milyondan 6 milyona fırlıyor.
Ama aynı zamanda Tequila bacardi viski vodka ıvır zıvır 2-3 milyona düşüyor alınmadığı için ve herkes onlara hücum etmeye başlıyor.
Her masada bir ekran var ve ondan takip ediliyor.

böyle bi bar vardı nerde bilen varmı?[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

ankarada borsa var tunalıda ama her masada öle bişi yoq..bi de belli bi fiyatda hepsi kitlenio gördüüm kadarıyla 1 milyona bira düştüünü görmedim efesin millerı geçtiini gördüüm halde..hermasada olmuo ekran o kötü bi tane 37 ekran war kadının mouseu falan görüon arada..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

ya benım dediğim lüks bi mekan zaten her masada lcd ekran flm dokunmatik ordan ıvır zıvıra bakıyorsun siparişi ordan veriyorsun flm =)

ama fiyat kitleniyormu bilmiyorum bende düştünü görmedim ama 2 milyonda gördüm.
Mesela sminorff içmiştim 3 milyona[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

e simirnof şişe zaten 39 milyon 3e içmen bence normal :) hm ankaradaki de hesapta lüx yani fiyatlar olarak lüx kapsamında ama mekan-hizmet olarak deil benje zaten dinlediim bişi deil içerdeki müziklerde gittim gördüm merak :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Taksimde Q bar...
Gel bu gece misafir ediyim seni;ben orda basscıyım...
Pati Uo'cu musun dersen tanırım seni...
Bu arada adım Şafak gelceksen haberdar et beni...[signature][hline]PhalanX, 20 Ocak 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
Kral belli 2. kim 2.?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ainu, 22 Ocak 2005 22:40 tarihinde demiş ki:
e simirnof şişe zaten 39 milyon 3e içmen bence normal :) hm ankaradaki de hesapta lüx yani fiyatlar olarak lüx kapsamında ama mekan-hizmet olarak deil benje zaten dinlediim bişi deil içerdeki müziklerde gittim gördüm merak :D

nasıl be taksimde en dandik yerlerde bile 7milyon sminorff[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...