Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Polonya'da yaşayan çalışan var mı ? Son zamanlarda çok fazla yatırım teşvikleri yapan bir ülke, radarıma girdi. Çok spesifik bir sorum yok ama, varsa yaşanlar el etsin, biraz anlatsın, ülkeyi, çalışma kültürünü, maaşları, sosyal yaşamı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 fakirler baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 cagrus, polonya da olabilir. öyle birşey hatırlıyorum. steam de görürsem bu başlığı söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 kızlar teklif ediyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 gerçekten kızlar teklif ediyor bekarlıga veda partisi yapıyorlar,o gece gördükleri bütün yakısıklı erkeklerin telefon nolarını alıyolar,gece sonunda gelin ve arkadaşları tombala misali numara çekip sonra numarası cıkan cocukla hoppala yapmaya gidiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Mesela Ingilizce bilinme oranı nedir tahminen ? Sokağa çıktığınız zaamn problem yaşamadan ( Ing konuşarak ) işlerinizi halledebiliyor musunuz ? Asgari maaş nedir, ortalama 2-5 yıllık tecrübeli bir mühendis maaşı nedir ( aslında pati'de bu profile uygun adam daha çoktur diye öyle sordum, başka bir meslek/tecrübe grubu bilgisi varsa onu da öğrenmiş oluruz ) Yaşayan patileri yönlendirin bu topike de biraz anlatsınlar ülkeyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 erasmusla bi polonyali yahudi mimar gelmisti..devlet univ de calisiyordu bielski bialadan ..o diyordu ..devlet cok az veriyor kiralar cok pahali normalde 70 80 mt2 lerde yasamaya hazir olun diye..eleman yahudi oldugundan varlikliydi..devlet maasi anca yeme icmeme yetiyor luksumu disarida yaptigim is karsiliyor diyordu yunanistanda yazligi vardi..sanirim gaydi..2000 2500 euro aliyorum diyordu.. polonya genelde ucuz almanyanin daha ucuz versiyonu gibi ..ucuz ve egitimli is gucu ve cilgin nufus var.o yuzden yatirim cekiyor bayagi..ama ben yasamak isterdim.. cogu da ingilizce biliyor ozellikle genc kesim anlasmaniz sorun olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Avrupada 70-80 m2 ev normal ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Special Economic Zone larını ve oturum izni alma şartlarını biraz araştırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Wow oynuyorsan Burning Legionda char aç ogrimarda sor. Bir ara wow oynarken Polish konuşuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 beni de goturceksen var orda arkidisim yonlendireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 çiftçilik yapacaksan baya yardım yapıyormuş devlet. ama yabancı yatırımcıya farklı uygulama olur mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 cs ye gir MM tıkla oyun açılınca KURWA de cevap geleceketir. sorularını sor. bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 2.5 yıldır falan polonya'da yaşıyorum. çok uykum var şuan gece hiç uyumadım. kalkınca cevap yazcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 tiLi said: beni de goturceksen var orda arkidisim yonlendireyim Hahahah, olur gel. UO'ya falan giriş yasak ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Tşk Anelor. Müsait olunca konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Kithnos said: tiLi said: beni de goturceksen var orda arkidisim yonlendireyim Hahahah, olur gel. UO'ya falan giriş yasak ama :P ahaha sildim abi uo no more. ama kozum gelmiş anelordu tanıdığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 paticikten slmlar ölsün fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 bira ucuzmus sirf onun icin bile gidilir bi ara cok yazilimci ariyorlardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 bu isler hep kurwa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 ben de erasmusla polonya'dayım hani izlenimlerim ingilizce bilmiyor üniversite öğrencileri hariç kimse, maaşlar düşük avrupa ortalamasına göre baya ama hayat çok ucuz her şey acayip ucuz, pattesin kilosu 50 kuruş falan, ırkçılık hat safhada, sırf siyah saçlı siyah sakallı olduğunuzdan yabancı olduğunuzu anlayıp ırkçılık yapıyorlar falan aşırı katolik ülke. erasmus bu eğlenceli falan olur dedim ama yok yani polonya inanılmaz sıkıcı geldi bana, havası falan bile boğuyor insanı, belki varşova farklıdır bilemeyeceğim. bira 1 tl'den başlıyor marketlerde, 2 tl ye barlarda var. maaşlar konusunda ise saati 10 zloty sanırım asgari ücret ama emin değilim. dili hayatımda gördüğüm en iğrenç en rezil dil, bi bok anlaşılmıyor afedersiniz lanet olsun böyle dile. şıçışışışçıçıçı herşey böyle duyuluyor ne konuşsalar. 42 cm pizza 15 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 polonyalı kızlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 polonya'lı kızlar tam kezban dediğimiz tiplemeler, aşırı katolik olduğundan ülke herhalde çok içiyorlar çok dağıtıyorlar ama aksiyon yok. genelde sarışın, yüzleri tipsiz ve kısa boylular çoğu da tombul. ama arada inanılmaz taşları da var hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 wroclaw ve krakowda turistik amaçlı bulundum. krakow yaş ortalamasının biraz daha yüksek olduğu bir şehir çok hareketli değil. wroclaw tam aksi. öğrenci oranı yüksek eğitim oranı yüksek kimle konuştuysak ingilizce iletişim kurabildik mesela. bayanları zaten anlatmıyorum efsaneler. gece hayatı da çok güzel. gezerken dikkat etmiştim polonya özellikle bu sene göç oranını arttırmış reklamlar vardı sağda solda tabi eğer göç etmeyi planlıyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 cagrus polonyanın köyüne gitmiş dediklerine inanma. yeryüzündeki en başarılı hatun profillerinden biri polonyalılara hakim. ayrıca gerçekten kızlar teklif ediyor. yanında kız arkadaşının olması önemli değil clubda elliyor yokluyor kanları kaynıyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar