Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 abi işte web sitesini webmastera yaptırmakla kendin yapmak arasındaki fark pronet şu teknlojik çağda son derece gereksiz teknik bilgin varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Ya haklıda olabilirsiniz ama konu güvenlik olunca nasıl kıyaslama yapıyorsunuz şaşırtıcı... Kendin pronetin kurduğu ürünleri alabilirsin evet ama sana sunulan hizmeti sağlamak için eleman tutman lazım çok basit bir örnek, sen normal bir sistem kurup direk karakolu arasın diyemiyorsun malesef, desen bile adres teyidi için beklemek zorundasın. Evet at öm bana kullandığım cihazların markalarını söyleyeyim ortalama 900-1k dolara alırsın, gprs modülünüde istersen 150 dolar gibi bir rakama alırsın ama arkasını dolduramazsın. Zaten şuan yeni geçilen betası biten sistemimi ve parçalarını piyasadada bulamıyorsunuz o ayrı bir konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Annemler kurdurdu, ben de yaşadım yani o evde, her ne kadar şu anda orada olmasam da. Yani güzel diyorsun o şekilde oluyor diye, ama niyeyse bizim durumumuzda böyle olmadı. Gayet aküler bitti arayan yok, pencerelere manyetik kontak takılmış camı kırıp girebilirsin. Ha ev şehirlere yakın değil, bize verilen servis bu yüzden dandik olabilir. Büyük şehirlerde belki muamele daha iyi. "Yani olay şuna benziyor, dondurma alıyorsun ne aromalı olduğuna dair bir fikrin yok, nasıl yeneceğini de bilmiyorsun ama bu dondurmanın kakaolu olmaması komik diyorsun." Tamam da ben müşteriyim, belli ki servisi inceledikten sonra yetersiz görmüşüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar