Dorn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2002 selamlar net üzerinden beğendiğim elf fontlarını indiriyodum da "Lothlorien" fontlarını beğendim baya bi yannız bütün aramalarıma ramen sadece macintosh için olanlarını buldum. pc için lothlorien'i bulabileceğim bi site biliyormusunuz ? ayrıca başka fontlar da tavsiye ederseniz bulabileceğim sitelerle beraber pek bi mesut olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Burada bulabilirsin http://www.nancylorenz.com/lothlorien/fonts.html *Çok eski bir konu olduğunu biliyorum ama görünce aklıma geldi. Ne yapayım içimde ukte olarak kalmış...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Amanın bu iyi oldu benimde işimi görür sağol :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 :lol:[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 indirdim zip'i de, nereye açacam bunu arkadaşlar?[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 C:/windows/fonts :-P[signature][hline] Fistan, 23 Ocak 2005 03:35 tarihinde demiş ki: hikayeyi begenmedim diyene çay yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hmm eee şey heh[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 güzel bi font bulmuş olan bi link atıversin yaa şuraya... yada özel mesajdan :)[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar