Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Merhaba, Aile şirketimiz, bir şirket ile 1.5 yıl çalıştı ve şirketten alacaklarını aradan 3 sene geçmesine rağmen alamadılar. Sonradan öğrendik ki bu şirket babamlarla çalışmaya başlamadan önce iflas erteleme kararı almış. Babamlar da taşeron olarak iflas erteleme alındıktan sonra çalışmaya başlamış. Şirket bildiğim kadarıyla iflas masası tarafından yönetiliyor veya denetleniyor. Bildiğimiz kadarıyla tüm alacaklılar alacaklarını almış ama şirket babamlara yaptığı borcu ödemiyor. Yaptığımız tüm işler faturalı ve belgeli. Şu anda bu şirket hala faaliyetini sürdürüyor. Artık dava açmak gerektiğini düşündük. Nasıl bir yol izlememiz gerekiyor? (Babamlar hala taşeron olarak adamlarla çalışmaya devam ediyor ama adamlar sadece şu anda çalıştığı ücreti ödüyor ve borçlarını hala ödemiyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Avukatla görüşmen daha sağlıklı bilgi verir. Genelde alacaklılar sıraya konuluyor ve firmanın hakedişlerinden sıraya göre alıyorlar paralşarını. Bankaar falan genelde ilk alanlar oluyor diğerleri farkedemeden ilk bilgileri olduğundan sıraya ilk girdikleri için. Ama dediğim gibi avukata danışın yanlış yönlendirebiliriz burada kulaktan dolma bilgiler ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Az önce babamla konuştum. Onlar şözleşmelerini iflas masasıyla yapmışlar. Bu 3 yıllık süre zarfında mahkeme iflasın ertelenmesinden sonra karşı şirkete iflas kararı vermiş ama onlar karşı dava açmışlar ve danıştaya gitmiş dosya. Haziranda duruşmaları varmış. 1 tane avukat arkadaşıma dosyaları, sözleşmeleri verdim ama oda bizi oyalıyormuş gibi geliyor. Sadece fikir edinmek için yazdım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar