Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerikaya Göç (İş bularak)

dasBock

Öne çıkan mesajlar

Dworgian said:

abi bırak nVidia i, ABD de sana gel diyen kuzenin var, işin hazır, gitmiosun? Tuhaf olur

iş gitme kısmına gelince illaki iletişime geçer desteğini alırım ancak bi kısma kadar kendim halletmek istiyorum bazı şeyleri. o herşeyi kendi başına halletti de yerleşti şimdi ben direkt onun üzerinden yol alırsam çok hoş olmaz diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yok gocunmak değil de karakter olarak bazı şeyleri en azından bir yere kadar kendim başarmalıyım diye düşünüyorum. mesela bana iş bulsa gitsem ayak uyduramasam ya da işverenle anlaşmazlığım olsa kuzenim arada kalır diye düşünüyorum yoksa ben de o durumda olsam her türlü yardım ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

dasBock said:

yok gocunmak değil de karakter olarak bazı şeyleri en azından bir yere kadar kendim başarmalıyım diye düşünüyorum. mesela bana iş bulsa gitsem ayak uyduramasam ya da işverenle anlaşmazlığım olsa kuzenim arada kalır diye düşünüyorum yoksa ben de o durumda olsam her türlü yardım ederim.

Anlıyorum ben seni ya. Kimseyi kendi sorunun yüzünden zor durumda bırakmak istemiyorsun. Sen de benim gibi bu foruma uyum sağlayamazsın. Bunların hepsi anasının gözü. Kısa günün kârını düşünüyorlar hep. Öyle insancıl düşünceleri kabul etmelerini bekleme.
Sosyal ağlarda paylaş

Anhora aman abi yavaş kavga gürültüye gerek yok :)

aquila çok sağol verdiğin akıl için.

kuzenimle aram iyi yani çok sık konuşmuyoruz tabi ama herhangi bir sıkıntımız yok. aile olarak da aramız iyidir. dediğim gibi biraz yol katettikten sonra kuzenimden destek alabilirim ancak şimdi arayıp 'kuzen ben geliyorum ya sende kalırım bana da iş bulursun bakarız bişeyler' demek bana tuhaf geliyor. her koyun kendi bacağından sonuçta. ha cali'de iş bulurum yer yurt konusunda ya da yasal işlemler için ben istemeden o zaten yardım edecektir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...