dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Dworgian said: abi bırak nVidia i, ABD de sana gel diyen kuzenin var, işin hazır, gitmiosun? Tuhaf olur iş gitme kısmına gelince illaki iletişime geçer desteğini alırım ancak bi kısma kadar kendim halletmek istiyorum bazı şeyleri. o herşeyi kendi başına halletti de yerleşti şimdi ben direkt onun üzerinden yol alırsam çok hoş olmaz diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Ne alakası var? Niye zorluosun ki? Tersini düşün. Sen gittin yerleştin, kuzenin de gelmek istedi. Elinden geleni yapmaz mısın? Bundan gocunur musun? Ben arkadaşım için de akrabam için de elimden geleni yaparım imkanım olduğunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 yok gocunmak değil de karakter olarak bazı şeyleri en azından bir yere kadar kendim başarmalıyım diye düşünüyorum. mesela bana iş bulsa gitsem ayak uyduramasam ya da işverenle anlaşmazlığım olsa kuzenim arada kalır diye düşünüyorum yoksa ben de o durumda olsam her türlü yardım ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Abi bu kafada bir adamsan, işi kotaramasan bile arada kuzenin kalmaz, işverenin senin soytarı bir adam olmayıp sadece işe uygun olmadığını anlayacaktır. Yahu benim böyle şansım olsa yarın valizi toplarım yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 ya veriyosun gazı arıcam şimdi kuzeni ayarla işi geliyorum dicem ha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Valla ben düğün müğün bi hallolsun IELTS ye girip kanada için yardırıcam. O yüzden veririm gaz tabii. Şansın varken kullanmayacaksan ben senmiş gibi gideyim şlksdşlsdalşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 dasBock said: yok gocunmak değil de karakter olarak bazı şeyleri en azından bir yere kadar kendim başarmalıyım diye düşünüyorum. mesela bana iş bulsa gitsem ayak uyduramasam ya da işverenle anlaşmazlığım olsa kuzenim arada kalır diye düşünüyorum yoksa ben de o durumda olsam her türlü yardım ederim. Anlıyorum ben seni ya. Kimseyi kendi sorunun yüzünden zor durumda bırakmak istemiyorsun. Sen de benim gibi bu foruma uyum sağlayamazsın. Bunların hepsi anasının gözü. Kısa günün kârını düşünüyorlar hep. Öyle insancıl düşünceleri kabul etmelerini bekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Anhora azıcık saçmalıyor sen bakma ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Bu dediğin kuzeninle aran çok iyise zaten hiç durma ben olsam yarın bileti alır giderim hatta kuzenim bana iş bulduğu ve amerikada beraber kalacağımız için mutlu bile olur ama arada mesafeli bi ilişki varsa sende haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Anhora kısa günün karını düşünsek soyup soğana çevirirdik olm seni. Şuan cebinde paran varsa bize teşekkür etmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 sen bu kafayla hicbi yere gidemezsin, elindekileri kaybetme yeter sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Kuzen olayını anlıyorum. Ben kuzenlerimle konuşmuyorum, çıkarı içten pazarlıklı yavşaklar çünkü. Ölüyor olsam su istemem, herhangi bir istekleri için de kılımı kıpırdatmam. Ama kuzenle aran iyiyse yardım istemekten doğal bir şey yok. Bence aç konuş, kem küm ediyorsa bir daha aramazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Anhora aman abi yavaş kavga gürültüye gerek yok :) aquila çok sağol verdiğin akıl için. kuzenimle aram iyi yani çok sık konuşmuyoruz tabi ama herhangi bir sıkıntımız yok. aile olarak da aramız iyidir. dediğim gibi biraz yol katettikten sonra kuzenimden destek alabilirim ancak şimdi arayıp 'kuzen ben geliyorum ya sende kalırım bana da iş bulursun bakarız bişeyler' demek bana tuhaf geliyor. her koyun kendi bacağından sonuçta. ha cali'de iş bulurum yer yurt konusunda ya da yasal işlemler için ben istemeden o zaten yardım edecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 ben de o seni çağırdı sandım yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Benim kuzen de san franciscoda restoran açtı, önce birkaç hafta ziyaret edip yapar mıyım değer mi göreyim diyorum, uyarsa sonra bulaşıkçı meksikalılara katılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Ben WAT ile gittiğimde mutfakta başladım bulaşık değildi ama. fazlasyıla değer. çünkü belli bir müddet sonra para kazanıp kendi birşeyler yapmak istiyorsun ve amerika bunun için ideal yer. kendi başına birşeyler yapmana fırsat veren bir ortamı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Gidin gidin amerikaya gezmeye geldiğimizde otel parası vermeyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 gidip bir yerleşebilsem geldiğinizde bud'lar benden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 abi bu amerikada yaşayan arkadaşlara soruyorum: California ya baktığımda ciddi anlamda deprem bölgesinde olduğunu görüyorum. Orada bu konu ile ilgili endişeler yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 bize de iş bulun biz de gelelim depremden korksak istanbul'da onca sene kalmazdık sadşalk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 aquila aldırsın bizi oraya yakınım, akrabam, hemşeerim ayağına işte. Boşuna neden kasıyoruz ki ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 sizin neyinizi aldirim lan kekolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Sen gitmişsin ya. Bizi neden almasınlar sen istemedikten sonraB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar