Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bankacı pati var mı? Ya da para sihirbazı pati?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Goering said:

Goering said:

zaidral said:

Dworgian said:

sadsakjdşsak anlaşıldı, ucuza eleman lazım =)

ama bu forumda herkes ya IT ci ya da finanscı fln varsa hep pro böyle :D

Ucuzu ne ki? Benchmark yapayım biraz :P yatırım bankası diye ekleyeyim madem.

@xaenin, linkedinde var olm şirket ismi, buraya yazmayayım yine de. Recruitera gidecek zaten, varsa genç pati fırsat işte.

reuters kobra kullandım zamanında,
şimdi metastock + thomson reuters eikon kullanıyorum.

equity + fixed income + foreign exchange trade ediyorum,
en çok fx derivatives + fx options konularında bilgim var..

delta hedging vs. gibi spesifik işler de yaptım.

kendime çalıştığım için hiç lisans almadım, yabancı yatırım bankası tecrübem var. (stock analyst olarak broker/trader'lara tavsiye verdim)

junior değilim ama proje usulü yardımcı olabilirim :)

fixed income ne trade ediyosun?
Mesaj tarihi:
1e1 fx yerine stock trade ederek hep daha cok kazaniliyor. currency tradelerde teknik analiz isin sadece ufak bir kismi. kisaca tek kisilik operasyon degil :)

parasi olan yapikredi, garanti vs ile calisirsa az komisyonlara dunyadaki her stock kagidina ulasabilirsiniz..

ayri bir topik olarak ben kendi stock exchange picklerimi yazabilirim:
DAL (delta airlines): pzts'ye kadar totalde +%6 prim bekliyorum

netflix bir gunde %25 prim yapti mesela gecen sene, hem fx cok daha ozveri/disiplin istiyor ve sinirsiz etken var pariteye etki edebilecek.. haftada 120 saat fx uzer...
Mesaj tarihi:
Editor said:

chrome said:

Yok abi saol. Istesem %15 bile yaparim forexle, ugrasmamam daha iyi. Hobi bu.

:D yav he istesem yaparım ama yapmıyorum diyenlere bitiyorum ya saklfjaskfsa

Ferrari veriyim diyorsun adama "yok ya istemiyorum abi istesem alırımda istemiyorum ferrari ama fakirlikten azım kokuyor..."

Nedemek abi hergün %15 yaparim ve bunu YAPMAMAK gibi bir seçim ? böyle bir seçim için yani nebilim...peh Milyar dolarların yoksa böyle bi seçim yapman belki... puhaha

Ulan dingil hepimiz senin gibi para/msalak miyiz saniyorsun. Muhendisim ben. Insaatla ilgileniyorum ileride de yazilimla ilgilenmek istiyorum. Bahsettigim %15 de mumkun ama cok vakit ayirmak ve cok risk almak gerekir. Bunun scalping botlari var tonlarca private forumlar var, analizleri inceleyebilecegin. Ben baktim, birkac defa denedim ve gordum ki %15 mumkun. Ama ne o riski alirim ne de o denli bir strese girmek isterim. Dunya senin ve bunlari okudugun o ekranin kadar kucuk degil. Herkes de senin gibi bakmiyor dunyaya kucuk vpncik. Operim.

Dur sana bir de kapak koyayim tam olsun. sana yarin icin nasil mumkun soyleyeyim simdiden %90 olacak bu. Saat 11 gibi gbp/jpn buy, diren 40 pip alip kapat. 16 da sell, dirence kadar bekleyebilirsin en kotu 20 pipte kapat.
Mesaj tarihi:
bu nasıl muhabbet anlamadım ben, neyi %15 yapıyorsun, hangi sürede yapıyorsun ?

yıllık %5400 felan yapabileceğini mi savunuyorsun ? Ama işim iyi bulaşmam bu işlere mi diyorsun ?
Mesaj tarihi:
gunde %15 ve -%500 ayni anda mumkunse martingale stratejisi ile (dogru hatirladim mi acaba?) blackjack oynamak daha mantikli.

martingale ile blackjack oynayarak para kazanacagini dusunen varsa anhora'dir bu arada.
Mesaj tarihi:
Bende mümkün değil demiyorum zaten ama her allahın günü %15 yapamıosun işte

O anca denemelerde olur denemelerden bahsetme bana deneme hesaplarında ben 1 saatte 10K yi 1milyon yapıyorum.

Al sat scriptlerim var yazdığım nerdeyse ben ellemiyorum bile sadece piyasaya göre gün ortasında etkilişimde bulunuyorum günde 1000 işlem yapıyorum nerdeyse.

Olay senin BEN Günde %15 yapıyorum/yaparım diyip ve sen bunu Yapmama isteği.... Öyle bir dünya yok Paraylada alakası yok bunun

ozaman okadar yoksa gider ayda bir gün 1m koyarsın %15 yapıp rahatına bakarsın ?

Şuan istediğin herşeyi yapıyorsun yada istediğin herşeye sahipsin küçük hayellerin sayesinde ve bence bu mükemmel bişi keşke bende öyle olabilsem...

Ama öyle biri olduğunu düşünmüyorum.
Mesaj tarihi:
Demo o Demo accountlarda buffliyorlar gerçek hesap aç al diye işte yapıyorlar bişiler bende anlamadım onu çok rahat kasılıyor Gerçek para ile yapamıyorum onu
Mesaj tarihi:
abi demo account ile normalinin farkı yok. en azından "oanda" sitesinde yok. ben gayet raporlar okuyup, reuters vs takip edip, fibonacci hede hödö uygulamaya kasıp anca 10k dan 4 5k kazanabildim. sonra hırs yaptım çöktüm de, cidden merak ettim bir script bu kadar belirsiz bir piyasada nasıl olur da 10k yı %10000 katlayabilir onu anlamak istiyorum.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

o yazdığın script ile yaptığın al sat dökümünü ve balance durumunu bir paylaşır mısın? nasıl oluyormuş 10k 1 saatte 1m cidden merak ettim.

demo hesapla yapabiliten var,

salı günü 100$ attım ben 98$ kar oldu 1.5 gunde total 45 işlemle
Mesaj tarihi:
ya anlamıyorum. demo hesap normal ortamda normal değişkenlerle sanal parayla işleyen bişey. ne farkı var abi ne demek demoyla olur.

demoyla sadece risk alabilirsin çünkü oyuncak para o
  • Yeni Oluştur...