dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Azmodai said: Credit Agricole'da 5 yildir FX trader'im, bildigin ziraat bankasi iste..esnaf tarim kredi kooperatiflerinin hallicesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Goering said: Goering said: zaidral said: Dworgian said: sadsakjdşsak anlaşıldı, ucuza eleman lazım =) ama bu forumda herkes ya IT ci ya da finanscı fln varsa hep pro böyle :D Ucuzu ne ki? Benchmark yapayım biraz :P yatırım bankası diye ekleyeyim madem. @xaenin, linkedinde var olm şirket ismi, buraya yazmayayım yine de. Recruitera gidecek zaten, varsa genç pati fırsat işte. reuters kobra kullandım zamanında, şimdi metastock + thomson reuters eikon kullanıyorum. equity + fixed income + foreign exchange trade ediyorum, en çok fx derivatives + fx options konularında bilgim var.. delta hedging vs. gibi spesifik işler de yaptım. kendime çalıştığım için hiç lisans almadım, yabancı yatırım bankası tecrübem var. (stock analyst olarak broker/trader'lara tavsiye verdim) junior değilim ama proje usulü yardımcı olabilirim :) fixed income ne trade ediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Ziraat bankasinin arabistan subesi bi de, daha da fena. bir snye, para havuzum isinmis, gidip bi yuzup geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Zep said: fixed income ne trade ediyosun? t-bill + ruski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 oooo EM ortamlarina girerim affetmem diyorsun. CESUR BIR VARLIKMISSINIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 en çok SEK + JPY trade ediyorum, fixed income sabit duruyor - senelik orta şeker %5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 vay amk herkes trader çıktı ben de STIR (ED), US treasury, WTI ve natgas futures trade ediyorum kendime değil ama prop olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Ben de dolar trade ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 ben anca G10 ve scandies. bazi babalar gibi her treasury product'a giremedik ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 bakın ferrari hala duruyor. bankaya havale 500tl kapiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 1e1 fx yerine stock trade ederek hep daha cok kazaniliyor. currency tradelerde teknik analiz isin sadece ufak bir kismi. kisaca tek kisilik operasyon degil :) parasi olan yapikredi, garanti vs ile calisirsa az komisyonlara dunyadaki her stock kagidina ulasabilirsiniz.. ayri bir topik olarak ben kendi stock exchange picklerimi yazabilirim: DAL (delta airlines): pzts'ye kadar totalde +%6 prim bekliyorum netflix bir gunde %25 prim yapti mesela gecen sene, hem fx cok daha ozveri/disiplin istiyor ve sinirsiz etken var pariteye etki edebilecek.. haftada 120 saat fx uzer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Editor said: chrome said: Yok abi saol. Istesem %15 bile yaparim forexle, ugrasmamam daha iyi. Hobi bu. :D yav he istesem yaparım ama yapmıyorum diyenlere bitiyorum ya saklfjaskfsa Ferrari veriyim diyorsun adama "yok ya istemiyorum abi istesem alırımda istemiyorum ferrari ama fakirlikten azım kokuyor..." Nedemek abi hergün %15 yaparim ve bunu YAPMAMAK gibi bir seçim ? böyle bir seçim için yani nebilim...peh Milyar dolarların yoksa böyle bi seçim yapman belki... puhaha Ulan dingil hepimiz senin gibi para/msalak miyiz saniyorsun. Muhendisim ben. Insaatla ilgileniyorum ileride de yazilimla ilgilenmek istiyorum. Bahsettigim %15 de mumkun ama cok vakit ayirmak ve cok risk almak gerekir. Bunun scalping botlari var tonlarca private forumlar var, analizleri inceleyebilecegin. Ben baktim, birkac defa denedim ve gordum ki %15 mumkun. Ama ne o riski alirim ne de o denli bir strese girmek isterim. Dunya senin ve bunlari okudugun o ekranin kadar kucuk degil. Herkes de senin gibi bakmiyor dunyaya kucuk vpncik. Operim. Dur sana bir de kapak koyayim tam olsun. sana yarin icin nasil mumkun soyleyeyim simdiden %90 olacak bu. Saat 11 gibi gbp/jpn buy, diren 40 pip alip kapat. 16 da sell, dirence kadar bekleyebilirsin en kotu 20 pipte kapat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 bu nasıl muhabbet anlamadım ben, neyi %15 yapıyorsun, hangi sürede yapıyorsun ? yıllık %5400 felan yapabileceğini mi savunuyorsun ? Ama işim iyi bulaşmam bu işlere mi diyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Gunde %15 mumkun diyorum ama -%500 de mumkun ve forexi ana is olarak yapmak buyuk bir stres. Degmez diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 timing'i oturtursan uzun süreli al/tut trade'i yapıyorsun, öyle bir stresin kalmıyo... (dipten gbp/jpy almak gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 gunde %15 ve -%500 ayni anda mumkunse martingale stratejisi ile (dogru hatirladim mi acaba?) blackjack oynamak daha mantikli. martingale ile blackjack oynayarak para kazanacagini dusunen varsa anhora'dir bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 size $500 gondereyim bana da kazanin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Bende mümkün değil demiyorum zaten ama her allahın günü %15 yapamıosun işte O anca denemelerde olur denemelerden bahsetme bana deneme hesaplarında ben 1 saatte 10K yi 1milyon yapıyorum. Al sat scriptlerim var yazdığım nerdeyse ben ellemiyorum bile sadece piyasaya göre gün ortasında etkilişimde bulunuyorum günde 1000 işlem yapıyorum nerdeyse. Olay senin BEN Günde %15 yapıyorum/yaparım diyip ve sen bunu Yapmama isteği.... Öyle bir dünya yok Paraylada alakası yok bunun ozaman okadar yoksa gider ayda bir gün 1m koyarsın %15 yapıp rahatına bakarsın ? Şuan istediğin herşeyi yapıyorsun yada istediğin herşeye sahipsin küçük hayellerin sayesinde ve bence bu mükemmel bişi keşke bende öyle olabilsem... Ama öyle biri olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 o yazdığın script ile yaptığın al sat dökümünü ve balance durumunu bir paylaşır mısın? nasıl oluyormuş 10k 1 saatte 1m cidden merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Demo o Demo accountlarda buffliyorlar gerçek hesap aç al diye işte yapıyorlar bişiler bende anlamadım onu çok rahat kasılıyor Gerçek para ile yapamıyorum onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 abi demo account ile normalinin farkı yok. en azından "oanda" sitesinde yok. ben gayet raporlar okuyup, reuters vs takip edip, fibonacci hede hödö uygulamaya kasıp anca 10k dan 4 5k kazanabildim. sonra hırs yaptım çöktüm de, cidden merak ettim bir script bu kadar belirsiz bir piyasada nasıl olur da 10k yı %10000 katlayabilir onu anlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Dworgian said: o yazdığın script ile yaptığın al sat dökümünü ve balance durumunu bir paylaşır mısın? nasıl oluyormuş 10k 1 saatte 1m cidden merak ettim. demo hesapla yapabiliten var, salı günü 100$ attım ben 98$ kar oldu 1.5 gunde total 45 işlemle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 ya anlamıyorum. demo hesap normal ortamda normal değişkenlerle sanal parayla işleyen bişey. ne farkı var abi ne demek demoyla olur. demoyla sadece risk alabilirsin çünkü oyuncak para o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 1 milyonu 1.5m yapmak 10 doları 15 yapmaktan daha kolay çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 10 bin doları 1 milyon yapmak kolay mı peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar