barbu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Seasonic 760w vardi. Pc kapandi. Dedim be olmus filan derken kablo erimis. Neyse yedek kablo filan buldum. Tam takacam bir bakayim dedim supply a. Supply girisindeki 3 tane demir varya, artik biri yok. Demir erimis resmen. 2 tane suan. Bana kaliteli 750+ watt supply onerir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 EVGA 850 G2/P2, 1000 G2/P2, 1200 P2, Corsair AX1200i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Fiyat da yazsaniza plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Çok şey istiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 adam psu bile evga öneriyor sDFOJSFHJGK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 yeni konu açmayım şimdi bende bir tane alcam da http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-builder-vs-serisi-80plus-450w-guc-kaynagi.html?OM.zn=category_top_sellers-21&OM.zpc=CP-9020096-EU#genel-bakis http://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm500-le-serisi-500w-guc-kaynagi.html?OM.zn=category_top_sellers-21&OM.zpc=ZM500-LE#genel-bakis hangisini alayım ya da başka bir tane mi alam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 cpu, gpu, ram, modelleri nedir overclock yapacakmısın. kaç watt lazım ona bakmalı önce. fikrin yoksa güç kaynagına harcayacagın para boşa gitmez. http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-rm-serisi-80plus-gold-1000w-full-moduler-guc-kaynagi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Yok biliyorum PSU isini de yeni birsey var mi diye sorayim dedim. Hala en iyilerden biri olarak seasonic oneriliyor. Evga da ovulmus baya ama daha seasonic kadar kanitlamamistir kendini. Eski PSU da seasonic. Her ne kadar yandiysa da pc parcalari saglam duruyor. Artik ne kadar buyuk birsey olduysa erimis resmen plastik ve metal bile yok ortada. Ama pc parcalari saglam. http://www.eksenbilgisayar.com/urun/seasonic-sea-x-850-850w-80-plus-gold-12-cm-fan-guc-kaynagi.aspx Bunu alacagim. 750w ile 60tl filan oynuyor sadece. Kablolarla da ugrasmamis olurum, arkalardan dolastirmistim. Girisler aynidir. Bir de en sessiz PSU lardanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Ise gideyim resimleri koyacagim. Bildigin feci erimis, metale ne oldu bilmiyorum bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 al bencede site cok samimiymiş http://www.akortek.org/assets/sea-ss-850km_icresim11.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Eksenin dukkana gidip alicam direk. Kutulu satacaklar ve daha onceden de aldim eksenden kolpa urun satmazlar. Bakma siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Bu halde işte kablo ve PSU girişi. http://i.imgur.com/IleaAs9.png http://i.imgur.com/ydjFvSO.png PSU girişindeki sağ demir yok ortada... oradaki beyaz şeyler de toz değil. Bu erime sonrası oluşmuş ama nedir diye kurcalamadım. Nasıl bir elektrik sorunu oluştuysa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Eksende yamuk olmazda mecidiyeköy e gideceksen orda çok fazla ürün olmuyo geneldeya önceden ara Kadıköy e gideceksen sıkıntı yok depo orası heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Kadıköy düşünüyordum ama aslında bugün avrupa tarafında işim var. Mecidiyeköyü arayıp sorsam mı acaba var mı ellerinde diye ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Ara öğren bencede ben bi kere öyle gittim alacağım ürün yokdu he bu arada arabayla falan gideceksen çok kötü bi yerde ne otopark var ne durabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 yakınında profilo var oraya bırakırsın arabanı 3 saatten fazla sürmez nasılsa işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Arabayla gitmeyeceğim ya. İş çıkışı metroya atlar giderim. Önce bir aramak lazım ama. Eğer yoksa önce kadıköye uğrayıp, sonra Avrupa tarafına geçip, daha sonra tekrar anadolu tarafına geçmem gerekecek. Bu arada nasıl fiyat sizce? Koyduğum seasonic? 80+ gold 850watt, full modular. 2. sorum da 850 watt yeni nesil ekran kartlarına filan yeterli değil mi? 970'e mesela. Benim bildiğim yeni nesil ekran kartlarında güç tüketimi azaldı baya önceki nesillere göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 barbu said: Yok biliyorum PSU isini de yeni birsey var mi diye sorayim dedim. Hala en iyilerden biri olarak seasonic oneriliyor. Evga da ovulmus baya ama daha seasonic kadar kanitlamamistir kendini. Eski PSU da seasonic. Her ne kadar yandiysa da pc parcalari saglam duruyor. Artik ne kadar buyuk birsey olduysa erimis resmen plastik ve metal bile yok ortada. Ama pc parcalari saglam. http://www.eksenbilgisayar.com/urun/seasonic-sea-x-850-850w-80-plus-gold-12-cm-fan-guc-kaynagi.aspx Bunu alacagim. 750w ile 60tl filan oynuyor sadece. Kablolarla da ugrasmamis olurum, arkalardan dolastirmistim. Girisler aynidir. Bir de en sessiz PSU lardanmis. EVGA'nın önerdiğim PSU'ları Superflower OEM zaten, piyasadaki en kaliteli PSU'lardan, 9.7-10 arası notları mevcut jonnyguru'da, review'leri inceleyebilirsin (Performans notları hepsinin 10/10). PSU alırken üstündeki markaya değil üreten firmaya ve incelemelerine bakmak çok daha doğru olacaktır. İlla Seasonic OEM istiyorsan EVGA'nın PS serileri Seasonic üretimi, onlara yönelmeni öneririm. Türkiye'de satılan Seasonic'leri incelemedim ancak genelde eski nesil beklemiş ürünler oluyor, o açıdan satın almadan bir incelemelerini araştırmanı öneririm. Bozulan PSU'nun arkasındaki kablonun o şekilde yanmış olmasının nedeni de yüksek ihtimal bağlantının tam yerine oturtulmamış veya sonradan gevşemiş olmasıdır, devamında ısınıp o şekle gelmiştir. Rule of Thumb olarak her zaman montaj sonrası PSU'ların kasanın içindeki ve dışındaki bütün bağlantılarının sağlamlığını kontrol etmekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 970'lerin genelde 2x6-pin (2x 75W) ile gelip teorik maksimum 225W güç (PCI-E üzerinden de maks. 75W aktarılabilir) harcamaları olur. 8+6 pin'se 150+75+75, maks. 300W'dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 x-850 serisini alacağım işte seasonic. Hani USA'den de alsam gene x serisini almayı düşünüyordum. sessizliği yüzünden. 80+ gold ve full modular. Evga'da düşündüm işte sen dedikten sonra ve araştırdıktan sonra ama fiyat farkı çok yok. Hatta sanırım biraz daha pahalı Evga'lar. O yüzden Seasonic alıyorum. USA'de Evga'lar 10 sene garantiliymiş de Türkiye'de göremedim öyle birşey. Seasonic 5 sene en azından. 574TL, 6 taksit. (4 yaparlar umarım, 6 da biraz fazla). Evga 850'nin sessizliği Seasonic kadar az mı? 16db diye okudum bir yerde. %20 load a kadar zaten fan çalıştırmıyor hiç. %50'ye kadar filan silent mod, sonrası da sessiz fanlarla soğutmaymış seasonicte. Eskisi de x serisiydi. baya sessizdi memnundum. Ondan yöneldim. Düzgün oturma konusundaysa şöyle; Bende bir UPS vardı. Bu evde bozuldu yine. O sırada hafiften plastiği erimişti bu kablonun ama çok kötü değil diyordum. Dediğin gibi, belki de düzgün oturmadı ve gene bir dalgalanma sırasında patladı iyice eridi bitti. Yurttayken paso elektrik gidip gelirdi. Ne UPS bozuldu, ne güç kaynağı. Aynı şekilde ailemin evindeyken hiç birşey olmadı. 1 senede 1 ups 1 güç kaynağı patlattı gerizekalı elektrik altyapısı yeni evimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 EVGA'nın garantisi uluslararası, önerdiklerim 10 sene garantili evet. X-850 de tahmin ettiğim gibi eski, 650/750/850 serisinin review'ları 2009'a kadar uzanıyor ancak kaliteli üniteler tabi gene de :D Ses konusunda sıkıntı olacağını sanmam, zaten tek 970'le 850W PSU'yu anca %60 yükte kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Ya baktım. Evga aslında biraz daha bile ucuz ama şu sitede test etmişler http://www.techpowerup.com/reviews/EVGA/SuperNOVA_G2_850/6.html 30% kadar zaten 0dB fanless çalışıyor ama sonra direk 30dB'e fırlıyor 30% load ile. Daha sonra ise 45+ lara çıkmış. Seasonic 0-16dB diye yazmış sitesine. Hani diğer bütün fanları filan sessiz olsun diye kasıyorum. Bir anda 35-40dB seviyelerine çıkan birşey kötü olur. Sanırım Seasonic alacağım. Evga daha yeni evet ama bu da kendini kanıtlamış, güzel PSU'alrdan ve daha sessiz. bir 50-60lira daha pahalı gerçi ama napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 GS/PS'lere baksana, yeni daha sessiz modelleri, Seasonic OEM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Evga mı dediğin modeller? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Eet. De sessizlik aradığın temel özellikse 1000W civarı bir model alırsan zaten fan hiç çalışmaz ciddi yük yokken PC'de, oyun harici Desktop'tayken falan. Brownout fazla oluyorsa gene yüksek wattage'lı PSU daha dayanıklı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar